Garaža Puyolovi!!
+37
Sasha19_81
FILAVU
megi
funkymonoloko
cofi69
TheStig
weber
Abarth
damir_zg
Zoki
xxyy333
ARIEL
FLASHmata993
johan
petra
ljubas
jasmin.ck
fusher
Miljenko
Stipe_92
solex
Floyd ZG
kris vidic
puyolov tata
dr.Damba
miniV8
maky
Ćofi
Zloćko
Marko ZG
miro
prka126
Filip
Hrki
Juraj83
Camshaft
puyol
41 posters
Stranica 11 / 26.
Stranica 11 / 26. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Re: Garaža Puyolovi!!
trebalo bi stavit ovjes ko na harleyima iza....ako se razumjemo...
ispišaš bubreg..
ispišaš bubreg..
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
marko u pravu si sta se tice udobnosti sa ovakvim spustanjem gubi se udobnost ali ne bas u tolikim kolicinama koje si ti naveo,nisam imao udobnosti ko u standardnom autu,ali nije bilo ni toliko lose i jos jedna bitna stvar da se amortizeri napune da budu tvrđi jer sa standardnim amortizerima auto skace ko koza.
jos jedna bitna stvar ako radim abarthovu replicu onda nema rasprave o udobnosti,zna se kakva je replica i cim se pocme auto raditi svjestan si u sta se upustas i sta mozes ocekivati od auta.po meni je raditi replicu i da izostavis najbitnije stvari.onda ju bolje ne raditi nego u tom slucaju voziti standardni auto
jos jedna bitna stvar ako radim abarthovu replicu onda nema rasprave o udobnosti,zna se kakva je replica i cim se pocme auto raditi svjestan si u sta se upustas i sta mozes ocekivati od auta.po meni je raditi replicu i da izostavis najbitnije stvari.onda ju bolje ne raditi nego u tom slucaju voziti standardni auto
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
izgleda da više nemam čime poduprijeti svoju tezu.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Da živimo negdje vani u Europi di su malo bolje ceste bilo bi prijeko potrebno zakucat ga u pod radi vizualnog efekta ali pošto živimo i vozimo ove krletke u ovim našim uvjetima je prijeko potrebno ga odvojit od poda jer u protivnom bi mogao počet hrđat i propadat koliko bi ostalo bitumena na asvaltu.
Ljubo ćeraj to tako, a kad se odlučiš počet bavit trkama nekakvim onda meći te raznorazne zavjesne,nezavisne, neovisne ovjese kako već.
"po meni je raditi replicu i da izostavis najbitnije stvari.onda ju bolje ne raditi nego u tom slucaju voziti standardni auto"
Mislim da ovaj Ljubasev nije replika abartha nego samo spoj nečije mašte i nečijeg znanja da se napravi vozilo po nečijem guštu sa raznoraznim dodatnim detaljima za svakodnevnu uporabu da mu funkcionalnost bude maximalna. Ima dosta stvari koje odskaču od replike abartha zato je to uopće bezveze usporedjivat sa kvalitetnim replikama tipa st.letea ali je po mom mišljenu i ovakav dobar kakav je i poseban baš zbog tih van serijskih detalja koji na kraju krajeva imaju i svrhu.
Ljubo ćeraj to tako, a kad se odlučiš počet bavit trkama nekakvim onda meći te raznorazne zavjesne,nezavisne, neovisne ovjese kako već.
"po meni je raditi replicu i da izostavis najbitnije stvari.onda ju bolje ne raditi nego u tom slucaju voziti standardni auto"
Mislim da ovaj Ljubasev nije replika abartha nego samo spoj nečije mašte i nečijeg znanja da se napravi vozilo po nečijem guštu sa raznoraznim dodatnim detaljima za svakodnevnu uporabu da mu funkcionalnost bude maximalna. Ima dosta stvari koje odskaču od replike abartha zato je to uopće bezveze usporedjivat sa kvalitetnim replikama tipa st.letea ali je po mom mišljenu i ovakav dobar kakav je i poseban baš zbog tih van serijskih detalja koji na kraju krajeva imaju i svrhu.
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
a ja mislio da ćeš moju navesti a ne od lete.... sad se ljutim
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
... koju? Onu koju prodaješ!?
Mislio sam da si ju prodao pa nisam htio dirat stare rane.
Mislio sam da si ju prodao pa nisam htio dirat stare rane.
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Al sam se nasmijal, onak potiho, al od srca...
Nije tema, al pitaj Hrkija kolko ćeš sanjat fićeka i 10 godina kasnije ako ga sad prodaš... Prodaj bubreg radije...
Nije tema, al pitaj Hrkija kolko ćeš sanjat fićeka i 10 godina kasnije ako ga sad prodaš... Prodaj bubreg radije...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Camshaft je napisao/la:Al sam se nasmijal, onak potiho, al od srca...
svaka rijec ti je na mjestu,ali ja opet imam sjecanja na ljepe dane voznje i uzivanja a mini nece imati i na to jer se nije ni prvozio posteno
Hrki- Administrator
jebaj ga... da bi se pošteno provozao trebam 3500 kn da imam vjerujte mi da bi ga rego i vozio se a ne prodavao auto zato mislim ad je bezpredmetno razglabati o tome jer nema svrhe auto se prodaje ja sam već se oprostio od njega i netreba se čovjek vezati za stvari koje su materijalne od toga samo možeš ići u kurac još dublje.
kroz godinu dana ću napraviti nešto od ćega će Vam pamet stat tako da netreba tugovati nego idemo dalje i nema predaje, vjerujte mi da nemam razloga prodavati da to nebi učinio Milijon %, ali takva je situacija i moš ga jebat
kroz godinu dana ću napraviti nešto od ćega će Vam pamet stat tako da netreba tugovati nego idemo dalje i nema predaje, vjerujte mi da nemam razloga prodavati da to nebi učinio Milijon %, ali takva je situacija i moš ga jebat
miniV8- Administrator
Ma znam, sori, nisam niš loše mislil, jednostavno mi je žao... Da moram, i ja bih svog prodaval, vjerujem da si ti iscrpil sve moguće opcije da ne dođe do ovoga... Nitko neće stavit fiću prije svoje obitelji na primjer... A sad hoće li se nać netko tko u ovom trenu ima tolko para za kupit fiću, pa makar bil i ovakav, to je druga stvar... Jesi ga bacil kam u inozemstvo u oglase?
nisam i to bi trebao, vidiš
miniV8- Administrator
View My Video
P R E D O B R O !!!!!!!!!!!!!
P R E D O B R O !!!!!!!!!!!!!
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Jura, trebal si ga ti provozat uz svoje novostečeno samopouzdanje u brzoj vožnji...
jebo te tyni pic
miniV8- Administrator
e moj ljubo i ti svakom dajes auto u ruke
Hrki- Administrator
Evo hrki kad ne odustaješ od svoje teze pa vidi sam.Neznam više kak da dokažem da je to plafon a da je vozno jedino da još stavim kameru ko ovdje (https://www.youtube.com/watch?v=p-edsQ3Z0-8) al pod auto pa da vidiš kolko se zabija na kočenju s dva bika od 100 kila
sorry na ogromnim slikama
sorry na ogromnim slikama
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
Sorry na offu, al kak sam se strgal kad sam videl golfa s neobičnim plavim svjetlom na krovu...
pa što nismo usuglasili da je rezano po abarthu a ovjes po zastavi zato takav zrak između gume u blatobrana? bar sam ja tako sam sa sobom usuglasio....
Cam, đe ti viđe faoveja? ja neviđe....
Cam, đe ti viđe faoveja? ja neviđe....
fusher- SPAMER
U filmiću, malo prije 0:40 se počinje nazirat, na cca. 0:50 ga elegantno zaobiđe...
ja samo vidim da je filmadžija kresnuo bostanom (angurija, čatrun, lubenica) o šajbu (vjetrobran, parabrec)....
s'to ti bio??
s'to ti bio??
fusher- SPAMER
Jel pričamo mi o istom filmiću, ja mislim na ovaj di se čovjek uljudno vozi motorom po Zg, u ovom postu di su slike plate na mukama...
A hrabri Minijev suvozač je bio Đura83, pokoj mu duši...
A hrabri Minijev suvozač je bio Đura83, pokoj mu duši...
miniV8- Administrator
aaaa, to! mlad dečko, doći će pameti... ako se ne spljeska...
al čudi me jedna stvar ..ne samo da su miniju dali vozit nego se i našla gora kamikaza od njega da to snima!!!!
nego dosta smo naprdili zvizdarija, daje slike zboka 'vamo da babo vidi jel valja (a valja, što neb'valjalo)
al čudi me jedna stvar ..ne samo da su miniju dali vozit nego se i našla gora kamikaza od njega da to snima!!!!
nego dosta smo naprdili zvizdarija, daje slike zboka 'vamo da babo vidi jel valja (a valja, što neb'valjalo)
fusher- SPAMER
kako gume pjevaju reko bi čovjek ide 150 a on 20 hahahahaha
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Jebate fušer ja trebam 2 prevodioca i 3 lingvista dok skontam kaj si
htel reč s onim lubenicama čatrun angurija....I nisam se spljeskal još do kraja al delam na tome a
onog cbr-a sam zdrobil jos 2004 4.4. u 4 ujutro hehehe i dobil sam za
nagradu trajnu uspomenu na arkadi.Nego poanta filma je da je isto tak
bil nevjerni toma kaj ni vjeroval da ide 140 u prvoj 180 u drugoj itd.pa
sam okačio na jubito, a tak bum izgleda moral i za ovog ljubasovog pa
da završimo konačno debatu o spuštanju.I kad sam več tu da se pohvalim
od jučer i ja imam čofa (prvog u ovom desetljeću) KONAČNO
htel reč s onim lubenicama čatrun angurija....I nisam se spljeskal još do kraja al delam na tome a
onog cbr-a sam zdrobil jos 2004 4.4. u 4 ujutro hehehe i dobil sam za
nagradu trajnu uspomenu na arkadi.Nego poanta filma je da je isto tak
bil nevjerni toma kaj ni vjeroval da ide 140 u prvoj 180 u drugoj itd.pa
sam okačio na jubito, a tak bum izgleda moral i za ovog ljubasovog pa
da završimo konačno debatu o spuštanju.I kad sam več tu da se pohvalim
od jučer i ja imam čofa (prvog u ovom desetljeću) KONAČNO
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
Stranica 11 / 26. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Similar topics
» Garaža Puyolovi 2014-2021
» Mario / Garaza
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
» Mario / Garaza
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
Stranica 11 / 26.