Garaža Puyolovi!!
+37
Sasha19_81
FILAVU
megi
funkymonoloko
cofi69
TheStig
weber
Abarth
damir_zg
Zoki
xxyy333
ARIEL
FLASHmata993
johan
petra
ljubas
jasmin.ck
fusher
Miljenko
Stipe_92
solex
Floyd ZG
kris vidic
puyolov tata
dr.Damba
miniV8
maky
Ćofi
Zloćko
Marko ZG
miro
prka126
Filip
Hrki
Juraj83
Camshaft
puyol
41 posters
Stranica 10 / 26.
Stranica 10 / 26. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Re: Garaža Puyolovi!!
ne zelim ulaziti u rasprave ako je gazda zadovoljan i vi skupa snjim i ja prezadovoljan tako da mi nije namjere nikoga blatiti,ali jednostavno ti moram puyol napiasti jer bi puko i progovorio na guzicu,
prijatelju pricas gluposti mnogi od nas smo spustali fice i vozili se u spustenim ficama i drugim autima i neki od nas su se puno puta susretali sa tim i raznim problemima,tako da ti meni nema smisla to pokusavti objasniti jer ja znam da se moze napraviti i tako sam radio i vozio se dugo vremena u spustenom fici koji je drzao cestu koda je na sinama.ljudi moji pa trke su se vozile sa spustenim ficama koji nisu imali neovisni trap pa su bili spusteni odnosno ubijeni u pod i ponasali se odlicno tako da nema previse price nemoze se auto ce pucati i takve kakojake gluposti
ja samo zelim reci da je u startu pogreseno sa nekim stvarima na tom autu oko spustanje oko amortizera i jos nekih stvari i ispalo je tako kako je ispalo.
najbitnije je da je nas ljubo zadovoljan i da se njemu tako sviđa
nije mi nikoga bila namjera uvrijediti i nadam se da mi ne zamjerate sta sam ovo napisao ali imao sam jaku potrebu
prijatelju pricas gluposti mnogi od nas smo spustali fice i vozili se u spustenim ficama i drugim autima i neki od nas su se puno puta susretali sa tim i raznim problemima,tako da ti meni nema smisla to pokusavti objasniti jer ja znam da se moze napraviti i tako sam radio i vozio se dugo vremena u spustenom fici koji je drzao cestu koda je na sinama.ljudi moji pa trke su se vozile sa spustenim ficama koji nisu imali neovisni trap pa su bili spusteni odnosno ubijeni u pod i ponasali se odlicno tako da nema previse price nemoze se auto ce pucati i takve kakojake gluposti
ja samo zelim reci da je u startu pogreseno sa nekim stvarima na tom autu oko spustanje oko amortizera i jos nekih stvari i ispalo je tako kako je ispalo.
najbitnije je da je nas ljubo zadovoljan i da se njemu tako sviđa
nije mi nikoga bila namjera uvrijediti i nadam se da mi ne zamjerate sta sam ovo napisao ali imao sam jaku potrebu
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
e, pa na onom videu na drugoj temi to i ne izgleda tako loše, možda koji cm niže.....il je to do suvozača?
ne, stvarno! ne izgleda kao na slikama, nije uopće tako dignut!
ne, stvarno! ne izgleda kao na slikama, nije uopće tako dignut!
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Istina je, uživo izgleda bolje nego sam očekival... Ja ne sumnjam da se njega može spustit, ali pitanje je kud bi se onda čovjek mogel vozit a da ne zapne za svako govno...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Neda mi vrag mira, idem danas kod Broza pa neka on to sve vidi i kaže koju pametnu...
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
To, to, klekni ga!
Hrki potpis!!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
zabij ga, zabij ga, zabij ga
fusher- SPAMER
Zvučiš ko Nives Celzijus...
ne to drpić navija dok mu drugi daju golove...... u Nives
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
spameri......znao sam de će netko progutat udicu... kad smo već kod toga, doobra nives, volim ja mesnato
fusher- SPAMER
isto ko i tvoja žena aaaaaaaaaahahahhahahahahahafusher je napisao/la: volim ja mesnato
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ljubas je napisao/la:Neda mi vrag mira, idem danas kod Broza pa neka on to sve vidi i kaže koju pametnu...
onak prijateljski ti budem sad rekao ovo i bez zamjere sta sad koji .urac ides opet raditi sta je vec napravljeno i to dobro da je auto konacno slozeni da se mozes voziti i sad se vozi kad se mozes i imas sa cim a ne si opet troskove nabijati i onda govoriti kako je to skupi posao pa je skupi kad radis 2-3 put isti posao neces ga spustiti bez neovisnoga ovjesa da bude vozan i opet ga neces spustiti toliko da oku bude ljep a opet vozni pogledaj nove aute i njihove lufte nisu na njima isto lufti veci i kotaci ne popunjuju praznine pa su ih inzinjeri konstruirali nejde ljepota i voznost zajedno nikad to si zapamti imas takozvane show cars koji su za gledanje a ne za vozenje evo toliko od mene i kotaci ne popunjuju praznine
ako se hoće da kola popune praznine onda treba staviti 14 ili 15 cola felgu,po mom mišljenju za njega bi bila savršena borbet t 8 x 14 kad je već napravljen više po vlasitom guštu nego replika...nemoj se vući za trenutnim trendom spuštanja u pod i 13 falc felgu ka i što je bilo pred deset godina fora obložit auto neonkama a sad je selo tako će biti i ovo jednog dana manje napeto i svi će se pitati šta mi bi ...nemoj ovo shvatiti kao kritiku,to je samo moja ideja jer vidim da nisi siguran kao što bi i mene mučilo zašto felga ne sida lipo a auto i previše spušten,zato jer je felga premala koliko god lipa bila..by the way možda mi frend bude za neko vrime ima na prodaju borbetice 8x14..osim ako ih ne odluči staviti na mantu..sve u svemu odličan ćofi
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
Auto NEIDE nize a da je vozan i amen ko ga spusti bez neovisnog ja kitu na panj stavim.Nikakvo preokretanje i tra la la la la ne igra,na njega neide ni ono kaj bi trebalo zbog peglinih amortizera i tu je kraj price nema se kaj mudrovat abarth "stock" tak izgleda i to je to.Eventualno cent dole mooozda ak poklekne lisnata nakon prese al i to je plafon (ko ga je je vidio odozdola zna o cem tipkam)
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
evo kompa pa stavljaj kitu na panj ali neces imati scime ni pisati ni sexati
ovog sam ja slozio i vozio se ko karting
ovog sam ja slozio i vozio se ko karting
Hrki- Administrator
neko je ostao bez kite trala la laaaa tra la lala hahahhahahahhaha nema vise kite ni za ljek la la la
pa lik, taj nije nikaj niži od ljubasovog(kad uračunaš i visinu gume). a kaj se tiče toga kaj ide ko karting, neka ti samo kaže ljubo svoje utiske o vožnji, ja znam da kad sam ga ja vozil, da cestu drži ko po tračnicama.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
oces da ti kupim naocale pogledaj koliko su gume pod blatobranima , usporedi zadnji kraj za pocetak jer se dobro vidi a i prednji kotac koliko je pod blatobranom,ljubotu u miniju je rezano mislim 3 cm u visinu blatobran a meni na mom sadasnjem 2 cm,zato pogledajkoliko je na ovom fici guma ispod blatobrana pa ce ti biti jasnije
Hrki- Administrator
hrki mogu tek zamislit koliko bi se ovaj tvoj krš još spustio kad bi ti sjeo u njega a što se spuštanja tiče tu se hrki u potpunosti slažem s tobom a uostalom vjerovatno puyolovi imaju vinograde i žitna polja pa prema tome i aute spuštaju hahahahaha vjerovatno se drže svojeg zakona: Je**š abartha koji kroz polje nemože a i čudi me di na ljubasovom nije i kuka osvanila jer ako se visina pogleda kuka je bila za očekivati
Zloćko- MODERATOR SPAMER
zlocko nemoj pretjerivati jedno je rasprava a drugo podjebavanje
Hrki- Administrator
joj Hrki, ljubavi.....to je fićo prave visine....
meni se čini da je inkriminirani zlatni fićek porezan prema mjerama za abarth ovjes....ispravite me ako griješim....
meni se čini da je inkriminirani zlatni fićek porezan prema mjerama za abarth ovjes....ispravite me ako griješim....
fusher- SPAMER
pa naravno da je porezan za abarth ovjes i sa ovim prepucavanjima možemo do u nedogled sve dok se Ljubas ne odluči kupit ovjes!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Reži udarne gume,okreni kontra čitavu federplatu, eventualno list-dva stavi kontra i otprilike tako bi mogao izgledat ko taj na slici al to više nema veze sa normalnom vožnjom na cesti koja nije savršena, znači vožnja na cesti punoj rupa, grba itd. postaje muka.
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
svaki gušt se plaća pa tako i taj...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Stranica 10 / 26. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Similar topics
» Garaža Puyolovi 2014-2021
» Mario / Garaza
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
» Mario / Garaza
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
Stranica 10 / 26.