moja aždaja
+3
johan
petra
Tiho65
7 posters
Stranica 1 / 1.
Re: moja aždaja
ljep primjerak azdaje
petra- ČLANICA MISS
- Broj komentara : 174
Registration date : 05.12.2010
prednje 5,5j zadnje 6j ipak previše...
Tiho65- Član
- Broj komentara : 23
Registration date : 01.01.2011
zanimljivo,a kakav je sada.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
bas je fora,nego kako uspijevas vozit od ovog vizira na staklu
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
evo još poneka sličica...
inače, fićko je 850, 85-to godište, nije udaran, limarija jako dobra. Pripremam ga za lakiranje, u međuvremenu kupljene poluosovine sa homokineticima, dvogrli karb, i očekuje se izduv 4-1. Ima lufta u volanu, nijesam stigao da detaljno pregledam gdje, motor zamijenjen isto 850 (njegov pregrijan i popucale karike zbog neispravnog instrumenta za temp, kazaljka stalno na pola a motor se topi... )
inače, fićko je 850, 85-to godište, nije udaran, limarija jako dobra. Pripremam ga za lakiranje, u međuvremenu kupljene poluosovine sa homokineticima, dvogrli karb, i očekuje se izduv 4-1. Ima lufta u volanu, nijesam stigao da detaljno pregledam gdje, motor zamijenjen isto 850 (njegov pregrijan i popucale karike zbog neispravnog instrumenta za temp, kazaljka stalno na pola a motor se topi... )
Tiho65- Član
Tako je kupljen, prvi posao oko fićka je bio kraćenje vizira za 4 prstazastava750(fićo) je napisao/la:bas je fora,nego kako uspijevas vozit od ovog vizira na staklu
Tiho65- Član
ako su tebi previse lako cemo to rijesiti....
nemoj stiskati enter kad stavljas slike,samo razmak da budu u jednome redu i nece zauzimati cilu stranicu...
nemoj stiskati enter kad stavljas slike,samo razmak da budu u jednome redu i nece zauzimati cilu stranicu...
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
haha, ipak mogu da istrpim tu širinu, nabavio sam i alu od renoa 5 gt turbo 5,5j ali nijesu ni približno lijepe. Hvala na sugestiji za slike, dosta se teško snalazim, ali ipak ide
Tiho65- Član
Stvarno zanimljiv primjerak!!
Vidim da su to pozadi 6-ice na std rubnjake ili?
Luft u volanu pregledaj prvo na glavni i pomočni volan, glavni je iznad kočionog cilindra a pomočni na desnoj strani auta.
Vidim da su to pozadi 6-ice na std rubnjake ili?
Luft u volanu pregledaj prvo na glavni i pomočni volan, glavni je iznad kočionog cilindra a pomočni na desnoj strani auta.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
fora izgleda
ove zaqdnje felge su mi predivne
ove zaqdnje felge su mi predivne
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
hvala vam svima na podršci projekta, tek treba da dobije pravi šmek
rubovi su standardni, istučeni (iscukani - kako mi to kažemo ) iznutra, ali isto pomalo kače na 6j. Prednji rubovi su fabrički tako da kači i to baš podosta na skretanju ili rupi. Pokušavam da nađem još dvije felge kao zadnje 5 ili 5,5j to bi onda bilo za 10ku
Inače, fićko je max spušten, bez pratećih amortizera i dorade rubova, tako da i tu imam puno posla jer ovakav gotovo da nije za ozbiljniju vožnju.
rubovi su standardni, istučeni (iscukani - kako mi to kažemo ) iznutra, ali isto pomalo kače na 6j. Prednji rubovi su fabrički tako da kači i to baš podosta na skretanju ili rupi. Pokušavam da nađem još dvije felge kao zadnje 5 ili 5,5j to bi onda bilo za 10ku
Inače, fićko je max spušten, bez pratećih amortizera i dorade rubova, tako da i tu imam puno posla jer ovakav gotovo da nije za ozbiljniju vožnju.
Tiho65- Član
Stranica 1 / 1.