moj bjeli Fićo AKA TCR 1000: UNDER CONSTRUCTION "PART II."
+39
Sasha19_81
jasmin.ck
kris vidic
zok fićo
PIRAMIDA
Juraj83
Ćofi
KERR
zvone
JURICA
petra
oldschool
mitronni
mrakic09
Zloćko
BISTRI
Fule
fusher
Special
prka126
fodor
Filip
ljubas
solex
miro
puyol
Marko ZG
tempo gt
Luka 850
Hrki
Miljenko
Camshaft
Floyd ZG
puyolov tata
Lav
johan
Abarth
dr.Damba
miniV8
43 posters
Stranica 8 / 35.
Stranica 8 / 35. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35
Re: moj bjeli Fićo AKA TCR 1000: UNDER CONSTRUCTION "PART II."
Ne zelim ulazit u to ko je i sta radio na tvom fici ali ja bi to blago rekao da je nehumano uopce radit takav poso pa makar bio on i za badava odradjen, uzas! Bio sam kod dambe mini i malo bolje pogledao tvog ficu jer je sad raskopan i sve se vidi jasno, dojam i komentar jedini sta mogu rec iskreno je da ti je brate fico groblje! Nemogu vjerovat da bi nekom uopce palo napamet na nosive dijelove sasije kojih od trulezi uopce ni nema varit komade lima koji su se na hrdju zavarili neznam ni sam na koju foru al eto stoje. Ravno tome je koda radis trokatnicu od cigle na temeljima napravljenima od trstike i blata. Imas srece sto fico nije zavrsio na farbanju jer bi ti se tako lijep i sjajan ko pasja jajca raspadao putem, prva graba ili saht fico bi ti se raspolovio, pripremi se na horor kad budes isao do dambe i malo poslikaj da vidi skvadra kako izgleda fico koji je spreman za lakiranje.
Nebio volio da se itko nadje uvrijedjen ili se pak naljuti na mene radi mojih iskrenih komentara koji su mozda nepotrebni al sam to rekao jer su to cinjenice!
Nebio volio da se itko nadje uvrijedjen ili se pak naljuti na mene radi mojih iskrenih komentara koji su mozda nepotrebni al sam to rekao jer su to cinjenice!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Trla baba lan bla bla itd itd -ode brdo vremena živaca i novaca u dim!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Ajoj...
A niš dajte to malo poslikajte da vidimo o čem se tu radi... kaj sad... bilo bi zanimljivo vidjet prije/poslije fotke i da se taj auto već jednom napravi kak spada.
A niš dajte to malo poslikajte da vidimo o čem se tu radi... kaj sad... bilo bi zanimljivo vidjet prije/poslije fotke i da se taj auto već jednom napravi kak spada.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Nebu nis od slika! Auto kad bude gotov ce biti temeljito poslikan pa se divite, sta reć osim da ima posla što je bilo i za oćekivati, sranje sam napravio jer sam htio zafušariti auto i sad sam shvati da to tako neide jer je to skuplje nego raditi kako treba!
Moje isprike svima koje sam prozvao ili uvrijedio jer su APSOLUTNO SVI RADILI PO MOM NAPUTKU I MOJIM ZELJAMA, NITKO NIJE NA SVOJU RUKU RADIO NIŠTA BEZ DA ME PITAO ŠTO I KAKO DALIE I SAD KAD SAM SE OHLADIO SAM SHVATIO DA SAM SI SAM USRAO SVE I IDEM DALJE IZ POĆETKA I KAKO TREBA!
Moje isprike svima koje sam prozvao ili uvrijedio jer su APSOLUTNO SVI RADILI PO MOM NAPUTKU I MOJIM ZELJAMA, NITKO NIJE NA SVOJU RUKU RADIO NIŠTA BEZ DA ME PITAO ŠTO I KAKO DALIE I SAD KAD SAM SE OHLADIO SAM SHVATIO DA SAM SI SAM USRAO SVE I IDEM DALJE IZ POĆETKA I KAKO TREBA!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ajde,ajde mini to bu sve super ispalo.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Ma bit će to do yaya, frende...
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
Došlo iz pete u glavu a?
Hehehehe, ajde bar sad budeš napravil kak se spada vozilo, pa onda i u zid nebude sa strahom, hahahahahahah
Hehehehe, ajde bar sad budeš napravil kak se spada vozilo, pa onda i u zid nebude sa strahom, hahahahahahah
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
napraviti cemo u klubu majce svi smo mi fušer....! hehe
miniV8- Administrator
prednji spojler se radi novi jer je ovaj sav izvitoperen i ne stoji nikako na autu, lakirer radi plastike između ostalog....
skinuo je spojler učvrstio i prekitao pa napravio novi kalup i iz njega bu se rodio novvi spojler.... pa bumo vidili kak bu to složeno na kraju
skinuo je spojler učvrstio i prekitao pa napravio novi kalup i iz njega bu se rodio novvi spojler.... pa bumo vidili kak bu to složeno na kraju
miniV8- Administrator
puyolov tata je napisao/la:Počinje odbrojavanje!!!!!
Ipak privremeno prekinuto odbrojavanje!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
a zakaj bi prekinul odborojavanje... ajmo reć da se tolerira 20 % kašnjenja to ti je još 3 dana sextra... nema se kqaj prekidati....
idemo dalje
evo dao sam na poliranje ćep, a sad idu i felge i znak prednji...
idemo dalje
evo dao sam na poliranje ćep, a sad idu i felge i znak prednji...
miniV8- Administrator
dao?? a misliš sam si polirao??
fusher- SPAMER
Ne poznanik iz Varždina...
miniV8- Administrator
ljenčuga....a tolikih elektromotora ima okolo...i pasti raznih...cccccc
jel đabe? ako je zanemari moje popovanje hehe
jel đabe? ako je zanemari moje popovanje hehe
fusher- SPAMER
auu čep se sjaji ko picino oko
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Marko ZG je napisao/la:Ne zelim ulazit u to ko je i sta radio na tvom fici ali ja bi to blago rekao da je nehumano uopce radit takav poso pa makar bio on i za badava odradjen, uzas! Bio sam kod dambe mini i malo bolje pogledao tvog ficu jer je sad raskopan i sve se vidi jasno, dojam i komentar jedini sta mogu rec iskreno je da ti je brate fico groblje! Nemogu vjerovat da bi nekom uopce palo napamet na nosive dijelove sasije kojih od trulezi uopce ni nema varit komade lima koji su se na hrdju zavarili neznam ni sam na koju foru al eto stoje. Ravno tome je koda radis trokatnicu od cigle na temeljima napravljenima od trstike i blata. Imas srece sto fico nije zavrsio na farbanju jer bi ti se tako lijep i sjajan ko pasja jajca raspadao putem, prva graba ili saht fico bi ti se raspolovio, pripremi se na horor kad budes isao do dambe i malo poslikaj da vidi skvadra kako izgleda fico koji je spreman za lakiranje.
Ne marko ne uvrijeden vise razocaran,pitam se sta je bolje bit human pa probat pomoc cuviku u nekim stvarima prodat mu karoseriju sa papirima za koju se mislilo da je puno bolja cijena ,sitnica hauba i pol,pitam se je li dobro predlozit nekoga da nesto odradi a nije sposoban kako taj koji je trebo odradit tako i kupca koji je uzeo auto dosa okreno se oko njega i reka uzimam,dogovori oko rada su bili u kurcu kao i sam rad uostalom kao i sam auto,na pocetku je treba ostat onakav kakav je,ja nisam ulazio u to dali ga treba radit ili ne,gazda mini se dogovorio radi davore pokrpaj i zakitaj sto je ovaj i napravio u par dana kasnije nabavljene su plastike i doslo se do zakljucka da bi se moglo i o stavit,da bio sam prisutan u trenutku kad su se plastike stavljale i kad je piljen ja to nisam ni treba radit ali zvali su me jer je 10 ljudi stajalo oko auta i govorilo da to nije za taj auto,tada nisam previse ni gleda samu karoseriju iznutra a ni pragove ni ista drugo plastike su stavljene i auto je bio u spric kitu,tada je dogovor bio da auto ide na varenje iznutra nekome u zg,ali usput me bobo toliko zica napravi mi prednje blatobrane da sam prista trebalo je odrezat stare i zavarit nove i fiksirat onaj predivni prvi spojler,pri varenju prednijh i soreog zavrsetka dolazi ekipa damir,hrki a i sam boris,skupa stavljamo prednji trap a ja varim naprijed puknuca,otraga je vidljivo sve a bome i iznutra niko nista ne govori tada se moglo vec zakljucit da auto nije za nastavak rada ali svi sute koji su sada pametni,u nastavku ja krpam one bajne podove i sranja iznutra i naposlijetku krpam one rupetine otraga sto je i sam dogovor ja samo zatvaram nutarnji blatobran sa plehom i radim prednje blatobrane,dalje auto treba ic u zg na detaljnije zavarivanje iznutra,otisa je i bia par miseci kod minija pa par miseci kod dambe tada damir zapocinje svoje i otkriva sta je sa samim pragovima i sve ostalo,moj ovraz je cist i nemoram bit uvrijeden na tvoje iskaze moja pogodba je bila jos jednom stavljanje plastika i varenje iskljucivi prednjih blatobrana,samom tim mene ne interesira kakva je limarija i sto na njoj treba radit kao sto tebe ne interesira dali ces vozit u svom kombiju gnjilog ficu ili f-40 da more stat ista bi cijena bila nije li tako,najveci problem je tu sto se nije islo redosljedom ovo sto sad radi damir trebalo je radit na pocetku,a tada plastike i tek onda spric i ostalo,ovo mi je skola velika ali ne samo meni jer ja sam skoro isa radit istu stvar na jos jednome u blizini mene,skola je svima nama da se mora ic redosljedom i da se dobro pregleda sta se uzima prije kupnje i prije samog pocetka rada,isto tako i za one koji uzimaju radit da dobro vide sta uzimaju radit,i na kraju cu samo rec nema tih para da bi ja isa vise sa bilo kim u ovakve poslove
Zadnja promjena: rafo; 10/2/2011, 14:16; ukupno mijenjano 1 put.
Guest- Gost
ima tri uzrečice u mojem selu...
1. veži tovara kamo ti je gazda rekal
2. čoveka se za besedu drži a blago za rogi
3. prej neh curat, kalaj brageše
1. veži tovara kamo ti je gazda rekal
2. čoveka se za besedu drži a blago za rogi
3. prej neh curat, kalaj brageše
fusher- SPAMER
ima i u mom 1 ki re z dicun spat budi se pocuran
Guest- Gost
rafo neznam sta se nerviras i pokusavas pravdati.
zna se dobro da smo mu govorli da je to kurac od posla i da se to tako ne radi.
sta je zelio to je dobio , sad je i sam shvatio sta je napravio sad ce ga napraviti kako treba i sve 5.
smatram da ste svi dobri decki i nemate sta jedni drugima zamjerati,auto ce se napraviti i sve ce biti super.
jedini je krivac je mini jer kad sam ja bio na zlobinu kod tebe kad je davor bacao spric kit na ruzinav auto i kad smo oba dvojica govorili miniju jebote sta ovaj radi on je govorio to je super.
ti si samo tio pomoci a mini nedostatkom svog znanja nije reagirao kako treba .
mini je shvatio da je zajebao i to je sam napisao, auto se radi na novo i rijesen problem
zna se dobro da smo mu govorli da je to kurac od posla i da se to tako ne radi.
sta je zelio to je dobio , sad je i sam shvatio sta je napravio sad ce ga napraviti kako treba i sve 5.
smatram da ste svi dobri decki i nemate sta jedni drugima zamjerati,auto ce se napraviti i sve ce biti super.
jedini je krivac je mini jer kad sam ja bio na zlobinu kod tebe kad je davor bacao spric kit na ruzinav auto i kad smo oba dvojica govorili miniju jebote sta ovaj radi on je govorio to je super.
ti si samo tio pomoci a mini nedostatkom svog znanja nije reagirao kako treba .
mini je shvatio da je zajebao i to je sam napisao, auto se radi na novo i rijesen problem
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
samo da se shvati o cemu je rijec meni vise nije ni bitno,damir je taj koji ce imat nocne more od toga auta trenutno
Guest- Gost
Ovako Rafo,ja sam čovjek koji sa obje noge stoji čvrsto na zemlji i nemam namjeru lizat nekom dupe i davat komplimente za nešto što i nije zaslužilo pohvale. Izgleda da je moja greška što nisam pizda,realn sam i ne želim prešutit neke stvari koje bi možda i trebao radi mira u kući. Napravio sam to prvenstveno radi minija da tu kantu ne slaže jer sa tim planovima i doradama na škatulji koja ni motor od 50ccm nebi podnjela a kamoli nešto jače,a da ne pričam o nekakvim gevindama i tvrđem ovjesu itd. da neidem u krajnost,jer dolazimo do onoga utuci 5000 eura pa ga onda baci jer mu kostur nevalja,a sam si majstor i sam znaš na čemu se dobar auto bazira jer nešto slično imaš u garaži i znaš kako treba biti. Da si ti umjesto minija bio isto bi postupio i pokušao ti dat do znanja ako to sam nebi uvidio prije mog upozorenja da srljaš u sranje jer vas tu sve na forumu smatram prijateljima i nepravim razliku između nikoga. Nisam upiro prstom u nikoga i nisam rekao on je kriv jer neželim prozivat nekoga jer nisam upoznat sa čitavom pričom,kao ni s ovim što si sad rekao na citate mog posta,šta vjerovatno nebi ni znao da se ova trakavica nije potegnula. Stojim iza svojih riječi i svjestan sam svega šta sam rekao i žao mi je što smo sad na ovom završili jer mi ni na kraj pameti nije bilo da će se ovako sve razvuć. Išao sam na to ako svi sve hvalimo i s oduševljenjem komentiramo nečije ispravne postupke zašto isto tako nebi postupali i s stvarima koje i nisu tako bajne jer na kraju krajeva svi smo tu kakti neke kolega i radi istog cilja smo tu,pa sam mislio da nije problem ako prijatelju kažeš ono šta misliš pa makar i ne zvučalo baš lijepo jer i sam mislim da se na tome bazira pravo prijateljstvo. Moj komentar je izrečen iz neutralnog stajališta i bio je upućen na posao koji je odrađen pa ko got ga je radio,bio to ti Rafo,Davor ili Pero Perić,nebitno je kad nešto nevalja onda nevalja ali ako je mini bio svjestan svojih postupaka i znao šta se na njegovom autu radi onda o ovom o čem mi raspravljamo je nepotrebno.
Moj je stav bolje nikako nego ovako...
Da nebi ostao ne okrznut a svima si nam dao sad trenutne probleme mini ako i s jednim od mojih koolega sa foruma ostanem u lošim odnosima TI SI KRIV!
Moj je stav bolje nikako nego ovako...
Da nebi ostao ne okrznut a svima si nam dao sad trenutne probleme mini ako i s jednim od mojih koolega sa foruma ostanem u lošim odnosima TI SI KRIV!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
marko forum i postoji da svako iznes svoje misljenje bilo dobro ili lose.tako da se na tebe nema ko sta ljutiti.
a rafotu nije bilo u cilju ni prepirati se nii svađati se,nego ukazati na to da je vezo konja di je gazda reko,covjek ne zeli doci na los glas da je fusher,jer jednostavno htio je samo pomoci miniju da se počme voziti ma da se ni on nije od samog starta slagao sa time kako ce se auto raditi.
bio sam prisutan kad mu je govorio da to nije posao i sad se naso u takvoj mat poziciji i zato ga potpuno razumijem
a rafotu nije bilo u cilju ni prepirati se nii svađati se,nego ukazati na to da je vezo konja di je gazda reko,covjek ne zeli doci na los glas da je fusher,jer jednostavno htio je samo pomoci miniju da se počme voziti ma da se ni on nije od samog starta slagao sa time kako ce se auto raditi.
bio sam prisutan kad mu je govorio da to nije posao i sad se naso u takvoj mat poziciji i zato ga potpuno razumijem
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
auto je truli ali ima spasa nista nije nepopravljivo u mojoj garazi uz malo truda sve se da a ja si na tome autu ljecim i hladim zivce tako da je dobra terapija sve ce se uskoro vidjeti a mini ce vam postaviti slike ako ce htjeti drugu subotu ako sve pode po planu biti ce bjeli i na putu za zagreb eto tolko od mene i bez zamjere
Stranica 8 / 35. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35
Similar topics
» moj bjeli Fićo AKA TCR 1000: UNDER CONSTRUCTION "PART I."
» Fico Zastava 750 850 fiat 600 850 1000 TC/R tapecirung set
» FIĆOM NA KRK PART 2... 30.06. I 01.07.2012.
» ABARTH 1000 TCR
» Rafo - tatica part 2.
» Fico Zastava 750 850 fiat 600 850 1000 TC/R tapecirung set
» FIĆOM NA KRK PART 2... 30.06. I 01.07.2012.
» ABARTH 1000 TCR
» Rafo - tatica part 2.
Stranica 8 / 35.