moj bjeli Fićo AKA TCR 1000: UNDER CONSTRUCTION "PART II."
+39
Sasha19_81
jasmin.ck
kris vidic
zok fićo
PIRAMIDA
Juraj83
Ćofi
KERR
zvone
JURICA
petra
oldschool
mitronni
mrakic09
Zloćko
BISTRI
Fule
fusher
Special
prka126
fodor
Filip
ljubas
solex
miro
puyol
Marko ZG
tempo gt
Luka 850
Hrki
Miljenko
Camshaft
Floyd ZG
puyolov tata
Lav
johan
Abarth
dr.Damba
miniV8
43 posters
Stranica 9 / 35.
Stranica 9 / 35. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35
Re: moj bjeli Fićo AKA TCR 1000: UNDER CONSTRUCTION "PART II."
ma¸daj ovu temu smo pretvorili u totalnu šeherezau.... ni ezel nam nije ravan....
ljudi ovo su auti koji su u najboljem slučaju stari 26 godina. i nema ali nema zdravog i toga nisam bio svjestan, malo sam ovdje i sa tim kramam stekao mudrosti malo pameti, pa sam malo bolje i zaradio pa su osvanuli i skupi djelovi za taj auto i sada mi je jednostavno žao što se neki tu prozivaju ili osjećaju prozvani ali ja sam bio sretan kada sam vidio da ide u špric kit i da ce se kao voziti.... i onda je došao u zg i stajao kod mene, pa kod dambe pa je stajao kod njega, jebi ga ććovjek se razbolio, i sada idemo ispočetka i po propisima jer ovaj auto je meni prva ljubav koja se ne prodaje niti ce se zafušariti... svi drugi auti mi nisu bitni koliko je ovaj i sada koliko košta da košta ću ga završiti i voziti se u sređenom autu koji će biti napravljen po svim pravilima limarske struke itd... zato više nećemo oftopičariti nego ćekamo da nam g. Puyolov tata završi sa odborjavanjem 15 dana(+20%) i da se svi skupa veselimo da je jedan projekt završen i da se bliži asfaltu.... a nee da godinu dana seremo u temu imam preko 800 postova a realno nije ništa napravljeno, zato sada zabranjujem ikome da išta više piše ovdje osim puyolovom ćaći...
zakljućak: kupio sam gnjilobu koju sam vidio kada sam odlučio kupiti, napravio sam sranje od dogovora kada sam dogovarao da se auto složi kod Davora, rafo je rekao citiram " JA TI NEĆU LIAMRITI AUTO JA ĆU TI MONTZIRATI PLASTIKE I NAPRAVITI PREDNJA PROŠIRENJA" TO SU NJEGOVE RIJEĆI. on je svoj posao jedini u cijeloj sapunici napravio 110% korektno i profesionalno s obzirom da mi je uzeo samo trošak materijala.... zato please nemojte VIŠE KAKATI U OVU TEMU. ŠTO JE BILO BILO JE.....
ljudi ovo su auti koji su u najboljem slučaju stari 26 godina. i nema ali nema zdravog i toga nisam bio svjestan, malo sam ovdje i sa tim kramam stekao mudrosti malo pameti, pa sam malo bolje i zaradio pa su osvanuli i skupi djelovi za taj auto i sada mi je jednostavno žao što se neki tu prozivaju ili osjećaju prozvani ali ja sam bio sretan kada sam vidio da ide u špric kit i da ce se kao voziti.... i onda je došao u zg i stajao kod mene, pa kod dambe pa je stajao kod njega, jebi ga ććovjek se razbolio, i sada idemo ispočetka i po propisima jer ovaj auto je meni prva ljubav koja se ne prodaje niti ce se zafušariti... svi drugi auti mi nisu bitni koliko je ovaj i sada koliko košta da košta ću ga završiti i voziti se u sređenom autu koji će biti napravljen po svim pravilima limarske struke itd... zato više nećemo oftopičariti nego ćekamo da nam g. Puyolov tata završi sa odborjavanjem 15 dana(+20%) i da se svi skupa veselimo da je jedan projekt završen i da se bliži asfaltu.... a nee da godinu dana seremo u temu imam preko 800 postova a realno nije ništa napravljeno, zato sada zabranjujem ikome da išta više piše ovdje osim puyolovom ćaći...
zakljućak: kupio sam gnjilobu koju sam vidio kada sam odlučio kupiti, napravio sam sranje od dogovora kada sam dogovarao da se auto složi kod Davora, rafo je rekao citiram " JA TI NEĆU LIAMRITI AUTO JA ĆU TI MONTZIRATI PLASTIKE I NAPRAVITI PREDNJA PROŠIRENJA" TO SU NJEGOVE RIJEĆI. on je svoj posao jedini u cijeloj sapunici napravio 110% korektno i profesionalno s obzirom da mi je uzeo samo trošak materijala.... zato please nemojte VIŠE KAKATI U OVU TEMU. ŠTO JE BILO BILO JE.....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
...eee mini ja za tebe guram ruku u vatru a ti mi pljujes po Seherezadi i Ezelu... Nemoj tako brate!
Ako je ova nasa ljudska rasprava dovela do toga da si uvidio i priznao svoju gresku i odlucio je ispravit onda se isplatilo!
Ako je ova nasa ljudska rasprava dovela do toga da si uvidio i priznao svoju gresku i odlucio je ispravit onda se isplatilo!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Marko BRAVO!! Samo bi htel dodat da je napokon našem miniju fitilj ovaj put gorel puno duže nego kaj sam ja osobno mislil.Drago mi je da u postovima nisu pale teške reči i da smo SVI baš SVI nekaj dobroga naučili!!Marko ZG je napisao/la:...eee mini ja za tebe guram ruku u vatru a ti mi pljujes po Seherezadi i Ezelu... Nemoj tako brate!
Dakle ponovo počinjem odbrojavanje i kak veli mini na kraju dodajem 20 %
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Ma nema mjesta tu teškim riječima jer smo svi razumni i normalni ljudi i koliko vidim razumijemo se a to je naj bitnije! A što se tiče tog famoznog odbrojavanja,radimo presing na damira i našeg nam izmučenog minija pa se bojim da i ovaj pokušaj brice da od guzice napravi lice nebi propao da dečki nebi podlegli nedostatku vremena,onda će kasnije bit: pa nismo stigli,pa nije bilo materijala,pa je struje nestalo. Jel ak to ne zgotove dok dambi mala ne krene u skolu neće nikad!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Ne ne ,ma ja sam htel i prekinut al je mini rekel NE !!Zato sam krenul sponova i dodajem 20%.Za damira se ne brinem jer je dosta "lud" da spoštuje svoje rokove, a kaj se više sile tiče pa je...i ga i pivkan zna u..t stvar!!
Jednostavno ne kužim... pa to sve skupa meni uopće nije niš čudno, mislim da svatko ovdje tko je malo upoznat sa tijekom radova i događanjima oko bijelog fiće može sve to i sam zaključiti, pogotovo sad kad je sve napisano na kraju...
Ja nisam nigdje iščitao da je naš Rafota nešto usro na autu, niti sam čuo da je Damir sjebo stvar... Znam da je susjed radio limariju i to je sve... kako je sfušo nisam znao jer nisam zagledao unutra toliko... a sad se bome više i ne sjećam(ne znam ima li slika u temi odprije, volio bi ih sad malo proanalizirati). Bobo je odmah priznao kako je on taj koji je dirigirao i da je zato sve tako kako je, a vjerujem da mu je Rafo, kao i Hrki sto posto govorio, nemoj tako ovo i ono, ali nije slušao, 100% i šta sad.... nažalost je naučio na teži način. Bobo je sve objasnio kako i zašto, Rafo je sebe ogradio onim postom, mada nije bilo potrebno. Jer sumnjam da itko upire prstom u njega, tako da nemoj da se brineš Rafo!
p.s. ne znam čemu tolika galama, možda je bila neka prepirka tu pa su postovi obrisani ili što? ne vidim razloga stvarno
Ja nisam nigdje iščitao da je naš Rafota nešto usro na autu, niti sam čuo da je Damir sjebo stvar... Znam da je susjed radio limariju i to je sve... kako je sfušo nisam znao jer nisam zagledao unutra toliko... a sad se bome više i ne sjećam(ne znam ima li slika u temi odprije, volio bi ih sad malo proanalizirati). Bobo je odmah priznao kako je on taj koji je dirigirao i da je zato sve tako kako je, a vjerujem da mu je Rafo, kao i Hrki sto posto govorio, nemoj tako ovo i ono, ali nije slušao, 100% i šta sad.... nažalost je naučio na teži način. Bobo je sve objasnio kako i zašto, Rafo je sebe ogradio onim postom, mada nije bilo potrebno. Jer sumnjam da itko upire prstom u njega, tako da nemoj da se brineš Rafo!
p.s. ne znam čemu tolika galama, možda je bila neka prepirka tu pa su postovi obrisani ili što? ne vidim razloga stvarno
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
daj malo zamaši ti sa slikom kojom ali nemoj preveć otkriti...
miniV8- Administrator
Konačno some pictures!
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
evo to vam je dosta necemo pretjerivati
opa....radi se, radi....Samo naprijed!!!
fodor- Aktivni Član
- Broj komentara : 147
Registration date : 01.03.2010
zavrsava se dojdi jen dan do mene kad bus imal lufta prijatelju fodor
i tolko ste me gnjavili za slike i sad niko nist ne komentira nema vise slika nema
i tolko ste me gnjavili za slike i sad niko nist ne komentira nema vise slika nema
izgleda da si posao odlično odradio svaka čast!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
ostali smo bez teksta, hahahahaha
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
kaj je ovo novi pod ??
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
damie nisam ti bez veze nadodao dr.damba
svaka cast
svaka cast
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
je moje izdrade jasam ga spigalAbarth je napisao/la:kaj je ovo novi pod ??
mini bi ti za ovaj posao trebao dignut spomenika.
sjedi 5
sjedi 5
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Sam ja imal pravo kad sam rekel da ja Dr. Damba "lud" !!
slike govore za sebe.... nema se kaj reći.... neznam.... da si peder bi te jebal kaj da ti velim....
miniV8- Administrator
dosta me doktori jebeju sa svojim sondicama tako hvala ti na seksu netreba ali pojesti i popiti mozemo ahhahahahaha
Stranica 9 / 35. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35
Similar topics
» moj bjeli Fićo AKA TCR 1000: UNDER CONSTRUCTION "PART I."
» Fico Zastava 750 850 fiat 600 850 1000 TC/R tapecirung set
» FIĆOM NA KRK PART 2... 30.06. I 01.07.2012.
» ABARTH 1000 TCR
» Rafo - tatica part 2.
» Fico Zastava 750 850 fiat 600 850 1000 TC/R tapecirung set
» FIĆOM NA KRK PART 2... 30.06. I 01.07.2012.
» ABARTH 1000 TCR
» Rafo - tatica part 2.
Stranica 9 / 35.