Auti koji nisu fićo
+7
Zloćko
miniV8
ARIEL
fusher
zastava750(fićo)
Camshaft
Ćofi
11 posters
Auti koji nisu fićo
Pozdrav kolege...
Zanima me dali netko od vas ima Chevrolet Orlanda ili zna nešto više o tom autu.
Evo i link da vidite o kojem se autu radi...
http://www.chevrolet.hr/modeli/orlando/
Zahvaljujem
Zanima me dali netko od vas ima Chevrolet Orlanda ili zna nešto više o tom autu.
Evo i link da vidite o kojem se autu radi...
http://www.chevrolet.hr/modeli/orlando/
Zahvaljujem
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Re: Auti koji nisu fićo
Osobno ne znam ništa, ali evo testa u novinama koje smatram profesionalnima:
LINK
LINK
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ako bi kupovao terenca to bi bio peugeot 4007
ma ovaj orlando mi se uopce ne sviđa,ne valja to!!
ma ovaj orlando mi se uopce ne sviđa,ne valja to!!
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
Nisu to terenci, ajd Peugeot barem ima Mitsubishijevu mehaniku ispod pa je malo sposobniji, al ovaj ni ne glumi terenca...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ma znam to ja tako kažem,tako mi je draže
ali peugeota cu imat jednog ljepog dana hahahha
ali peugeota cu imat jednog ljepog dana hahahha
Had bi mogao kupio bi ili MITSUBISHI PAJERO ili MERCEDES G klase...
Ali za njih čekam da dobijem na LOTU...
Najibolje bi bilo kupiti CAMPAGNOLIU i obnoviti ju...
Ali za njih čekam da dobijem na LOTU...
Najibolje bi bilo kupiti CAMPAGNOLIU i obnoviti ju...
iza kampanjolu će ti trebat loto....
probah.
vidjeh.
usah se....
al da je stroj-je!! današnji wannabe terenci mogu kampanjoli puhat u auspuh...
a za ovog daev...ovaj pardon ševroleta...do sad nisu sranja radili pa valda nisu baš sad počeli...
probah.
vidjeh.
usah se....
a za ovog daev...ovaj pardon ševroleta...do sad nisu sranja radili pa valda nisu baš sad počeli...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
ja bi bio zadovoljan i ladom nivom samo trosi ko rupa bez dna!!!
imao sam je pa znam
joj sta smo ja i ona radili,ofroad kakvog nema hahahah
imao sam je pa znam
joj sta smo ja i ona radili,ofroad kakvog nema hahahah
moja preporuka ti je bježi od 4007 peugeota ,nije samo to što ne volim francuze nego ta auta s tim kemijama (pogotovo pežo/micubiši) ti je loša ejr viruj mi oplest će te po džepu kad nešto ode a otići će viruj mi ...ako su cijene ka za volvo a vjerojatno jesu onda ti je zadnji diff oko 30000kn a kardan 10 000kn i nema reparacije tj. nemoguća je
ja ti inače radim u opel -saab -chevrolet servisu i znam im sve mane..jedino ti nemogu reći baš puno u orlandu je rje nov i nisam ga imaprilike baš raditi ni vidit no ono što sam vidio je obećavajuće pogotovo jer izbacuju jako dobra auta...no mopja preporuka svakome bez obzira na marku je da kad kupueš auto pričekaš da taj model bude star oko 2-3 g. dok se u potpunosti ne otklone dječje bolesti a gm grupacija itekako radi na tome i davaju opozive i nakon 10g starosti auta jer se trude da stranke budu zadovoljne
ja ti inače radim u opel -saab -chevrolet servisu i znam im sve mane..jedino ti nemogu reći baš puno u orlandu je rje nov i nisam ga imaprilike baš raditi ni vidit no ono što sam vidio je obećavajuće pogotovo jer izbacuju jako dobra auta...no mopja preporuka svakome bez obzira na marku je da kad kupueš auto pričekaš da taj model bude star oko 2-3 g. dok se u potpunosti ne otklone dječje bolesti a gm grupacija itekako radi na tome i davaju opozive i nakon 10g starosti auta jer se trude da stranke budu zadovoljne
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
ma peugeot 4007 ti je meni tiha patnja,vozim zastavu 128 i uskoro cu fića sredit i njega registrirat,sta ce mi 4007-ca pored ovih mojih pila
Ja osobno nemam ništa protiv chevroleta ali mi je totalna debilana voziti ato koji izgleda ko đip a sere kad vidi teren!
Vozio sam par terenaca i ovo je smješno naspram ovih
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
ARIEL je napisao/la:moja preporuka ti je bježi od 4007 peugeota ,nije samo to što ne volim francuze nego ta auta s tim kemijama (pogotovo pežo/micubiši) ti je loša ejr viruj mi oplest će te po džepu kad nešto ode a otići će viruj mi ...ako su cijene ka za volvo a vjerojatno jesu onda ti je zadnji diff oko 30000kn a kardan 10 000kn i nema reparacije tj. nemoguća je
kad si spomenuo opela..
nevjerovatno je kako imaju uhodanu servisnu mrežu! neki dan sam se križao kad su autu uštekali na komp a majstor iz opela u švabiji čačka po parametrima rada motora, i najinteresantnija stvar-za đabe!! iako ih baš nevolim(hebi ga švabo je to...) skidam im kapu za servisnu mrežu i majstore!
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
miniV8 je napisao/la:Ja osobno nemam ništa protiv chevroleta ali mi je totalna debilana voziti ato koji izgleda ko đip a sere kad vidi teren!
e ovo si dobro rekao
fusher je napisao/la:iza kampanjolu će ti trebat loto....
probah.
vidjeh.
usah se....
A znam... Od frenda nono ima kampanjolu iz bivše JNA (ovu sa slike), i nagovarao sam frenda da mi ju proda (još prije nego sam fiću nabavio) ali nikako nije htio... I evo prije godinu- dvije su ju počeli sređivati i polako ju sređuju. Polako rade na mahanici, a onda ide ostalo. Rekao sam mu da ako bi ju prodavao da sam prvi kojeg zove... Stvarno je strašan auto, ali troši za poludit...
toyota tundra što se đipova tiče...
subaru impreza što se gušta tiče...
ruzinavi fićo što se potribe i mogućnosti tiče...
sve su ovo moji još uvijek ne ostvareni snovi....ali pomalo
a evo i slike tundre za kakvom mi srce pati... http://www.google.com/imgres?q=toyota+tundra&hl=hr&sa=X&rls=com.microsoftIE-SearchBox&rlz=1I7AMSA_en&tbm=isch&prmd=ivns&tbnid=wvaQoxz34dWudM:&imgrefurl=http://www.autonewsinsight.com/category/toyota-tundra/&docid=EDq7crFPhwmcDM&w=800&h=492&ei=otBOTo2iBdP74QTf0pXIBw&zoom=1&iact=hc&vpx=1339&vpy=114&dur=78&hovh=176&hovw=286&tx=173&ty=96&page=1&tbnh=137&tbnw=222&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:5,s:0&biw=1672&bih=845
subaru impreza što se gušta tiče...
ruzinavi fićo što se potribe i mogućnosti tiče...
sve su ovo moji još uvijek ne ostvareni snovi....ali pomalo
a evo i slike tundre za kakvom mi srce pati... http://www.google.com/imgres?q=toyota+tundra&hl=hr&sa=X&rls=com.microsoftIE-SearchBox&rlz=1I7AMSA_en&tbm=isch&prmd=ivns&tbnid=wvaQoxz34dWudM:&imgrefurl=http://www.autonewsinsight.com/category/toyota-tundra/&docid=EDq7crFPhwmcDM&w=800&h=492&ei=otBOTo2iBdP74QTf0pXIBw&zoom=1&iact=hc&vpx=1339&vpy=114&dur=78&hovh=176&hovw=286&tx=173&ty=96&page=1&tbnh=137&tbnw=222&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:5,s:0&biw=1672&bih=845
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Gle ja vozim daewoo 7god moji doma 11god I ne mijenjam ga za nijedan švabo a kamoli francuz. Vjerojatno tu igra omjer uloženo-dobiveno a u toj su varijanti kupci večinom zadovoljni. Za Orlando ti pojma nemam al vjerojatno je ok vozilo. Je da peugeot izgleda odlicno al to je jedno od večih govana za održavanje. Vjeruj mi znam pogotovo 407, 4007, 308 a I ostala banda je tu negdje. E sad gledaj ti ljepotu.....
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
ako oćeš jeftinog terenca ja sam imao priliku voziti i vidjeti kako se Hyundai Santa fe ponaša na terenu i mogu ti reći da sam jako iznenađen!
miniV8- Administrator
i nisi jedini mini, čuo sam od dosta ljudi da im se jako svidio santa fe, da su ostali ne malo nego fejst iznenađeni
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
LADA NIVA 5vr!!!
Klanjam se kraljici terena i cijene!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Nama je kod okučana santa fe bil do prozora u blatu i bez ikakvih problema je izašel van s tim da smo cjeli dan po šumi išli i nismo naišli niti na jedinu nesavladivu prepreku... ja sam oduševljen!
miniV8- Administrator
puyolov tata je napisao/la: LADA NIVA 5vr!!!
svaka vam je na mjestu veliki POTPIS.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
miniV8 je napisao/la:Nama je kod okučana santa fe bil do prozora u blatu i bez ikakvih problema je izašel van s tim da smo cjeli dan po šumi išli i nismo naišli niti na jedinu nesavladivu prepreku... ja sam oduševljen!
MINI MORAS SE PROBATI VOZITI U ONOM ZVEKIJEVOM ĐUBRETU PA CES VIDITI DA SU SVE OSTALO KANTE ZA SMEČE
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Similar topics
» Izvanredni sastanak članova kluba i onih koji to nisu! 21.02.
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
» koji ti je .urac nemoj pucat haahhahaahahahah
» više manje svi auti koje sam imao!
» FIAT 126 BIS
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
» koji ti je .urac nemoj pucat haahhahaahahahah
» više manje svi auti koje sam imao!
» FIAT 126 BIS