fićo za svaki dan
+60
Marko94
sandro_pu
Basko
DidaVu
penzija
mitronni
Optimista
gost 1
robek
puyol
ascona75
asconaextreme
Lama
Juraj83
igor100
AgentOrange
ŠOLE
Marko ZG
dado.gf
gigi
Luka 850
ficoft3
FLASHmata993
bruno100
damir_zg
dino lič
megi
cofi69
cake
KRAS
BISTRI
pedjamil
malik
lucullus
Abarth
ARIEL
alen
Sasha19_81
FicoValter
pucici 750le
Lav
johan
xxyy333
miro
jasmin.ck
zok fićo
PIRAMIDA
Ćofi
Zloćko
puyolov tata
Filip
fico750leImotski
maky
dr.Damba
TheStig
miniV8
Miljenko
fusher
Camshaft
Hrki
64 posters
Stranica 21 / 34.
Stranica 21 / 34. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34
Re: fićo za svaki dan
Prva liga i samo tako naprijed...
Malo zezanja ne skodi nikom, inace odlicno je ispao.
Malo zezanja ne skodi nikom, inace odlicno je ispao.
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
sve super samo stavi iza okvir za tablicu od inoksa a ne tu crnu plastiku,imam ti broj tel za narucit
zok fićo- Aktivni Član
- Broj komentara : 479
Registration date : 11.01.2010
bez tablica je ružan.
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
drago mi je da vam se sviđa,hvala za pohvale,u planu ga je regati sljedece godine kad bude imo punih 30,nadam se najkasnije sredinom 3 mjeseca.sad ide u garazu na zimovanje i dorađivanje dealja.danas sam se malo vozio po naselju i gustiro.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
hvala lavino,ali radzen je da bude neka replica 850tc zako da mora imati ovaj branik,e da gledo sam one felge sta si mi poslo link ali nisu mi napete
Hrki- Administrator
bravo majstore...
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Hrki je napisao/la:hvala lavino,ali radzen je da bude neka replica 850tc zako da mora imati ovaj branik,e da gledo sam one felge sta si mi poslo link ali nisu mi napete
tigre od replike nemoj se uvrijediti ima samo tu prednju ralicu i naljepnice, tako da taj branik mu ne stoji bas naj naj, nekako je cudan....
miniV8- Administrator
Ma lako za repliku, poanta je (kao što je već spomenuto) da se uglavi unutra hladnjak, pa jednom kad će imat svrhu, neće više imat tko zašto prigovarat... A kad se sjetim koliko sam slika fićeka vidio kompletno standardnih, al s TCR branikom naprijed, dođe mi zlo, tak da je ovo sve skupa milina i kao cjelina ima nekog smisla... Bar meni...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
miniV8 je napisao/la:Hrki je napisao/la:hvala lavino,ali radzen je da bude neka replica 850tc zako da mora imati ovaj branik,e da gledo sam one felge sta si mi poslo link ali nisu mi napete
tigre od replike nemoj se uvrijediti ima samo tu prednju ralicu i naljepnice, tako da taj branik mu ne stoji bas naj naj, nekako je cudan....
mini ti mjenjas misljenje ko moja mala od 3 godine . jedan dan ti je super branik ,zicas me da ga kopiras od mene a drugi dan drvlje i kamenje po njemu ,pa daj se odluci je ti dobro ili nije,tako se ponasas odkad te poznam i zato te ljudi smatraju neozbilnjim i nepouzdanim,a druga stvar,sta si ti neki strucnjak,po cemu si ti takljucio da ima samo od replice naljepnice i kako ti kazes ralicu,je vidim ja u tvojim ocima neku ljubomoru slucajno ???? odi malo pogledaj slike po netu nemoj brijati na ono sta ti je deda isprico jer i on se pokazo puno puta nepouzdan.da i ne ljutim se to je tvoje misljenje i imas pravo na njega, samo me zivcira sta nemas svoje ja i drzis se onog sta kazes nego mjenjas misljenja ko dijete.procitaj moj post napiso sam NEKA REPLICA a ne REPLICA,znaci da nisam izjavio da je to replica,JER ZNA SE STA JE PRAVA REPLICA
Zadnja promjena: Hrki; 23/9/2012, 11:48; ukupno mijenjano 3 put/a.
Hrki- Administrator
Lav je napisao/la:ti mene vise ne volis
ne ja te obozavam
Hrki- Administrator
Hrki svaka ti je mjestu!Ono što se sviđa tebi nemora se svidjeti nikome drugome jer si ga radio po svome guštu ali ja mjere još uvjek očekujem
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Zloćko je napisao/la:Hrki svaka ti je mjestu!Ono što se sviđa tebi nemora se svidjeti nikome drugome jer si ga radio po svome guštu ali ja mjere još uvjek očekujem
duzina najvise moze biti 85 a sirina najvise 16. a ulazi i izlazi za vodu sirene kilera za grijanje kabine
Hrki- Administrator
Ja ne mjenjam misljenje. Branik je bomba i auto je ispao mrak ali nekako mi taj branik ne pase na tvom autu, to sam,mislio reci.... a ovo drugo sto si napisao stvarno nema veze sa mojim komentarom, i kakva ljubomora o cem ti pricas? Napad je dokaz da te ne dira moje misljenje... nebudi blesav
miniV8- Administrator
gledaj ne zelim se raspravljati o glupostima,zelio sam ti samo reci da je bilo ko drugi sa foruma to napiso prihvatio bi to normalno ko svaku drugu kritiku koju sam prihvatio jer je normalno da nemamo svi isti ukus,ali ja i ti smo o svemu o cjelom fici i braniku i bokovima i svim popratnim stvarima pricali vec 1000 puta i onda mi tu izadzes sa takvom izjavom kakvu meni u facu nisi nikad reko i tog trenutka kad sam procito odmah mi se pocelo eto u tome je problem
Hrki- Administrator
Odi kakaj onda....
miniV8- Administrator
a jeste likovi
daj ti hrki reci jer se ti zadnji brkovi drže dobro i čvrsto na tom jednom nosaču??? to ti meni reci ...
daj ti hrki reci jer se ti zadnji brkovi drže dobro i čvrsto na tom jednom nosaču??? to ti meni reci ...
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
drze se dobro ali ako stanes nogom na kraj naravno da se ne drze ali ovako je uredu,u biti to je ukras vise nego neka funkcija
Hrki- Administrator
Hrki stvarno svaka čast
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Hrki je napisao/la:drze se dobro ali ako stanes nogom na kraj naravno da se ne drze ali ovako je uredu,u biti to je ukras vise nego neka funkcija
ma da nisam ni mislio da možeš skakati po njemu ... al ovak dobro drže znači ... nemoram izmišljati još jedan pomočni nosač?
Abarth- Aktivni Član
nemoras ivane dobro se drzi.ali ako ti to nije dovoljno uvjek mozes napraviti 1 nosac dodatni
Hrki- Administrator
evo danas sam ga primjeraval ... ali naprjed mi je rupa od kilera malo šira tak da mi ne stanu orginal nosači na mjesto gdje u orginalu dolaze ... nikako mi ne legne na vezni lijepo ... e sad .... imaš kakvu ideju kak nosać napraviti da dobro drži taj BRK od branika ... ??!
Abarth- Aktivni Član
Super je.
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
evo rijesen i posljednji problem,malo prerade i to je to
Hrki- Administrator