zamjena pragova
+5
Hrki
Filip
fusher
Zloćko
ruggine
9 posters
zamjena pragova
imam jedan problem...narucio sam pragove sa avale od metalopresa...i punktirao sam ih gore ispod vrata sjede super naspram vrata...ali mi je dole luft od 1 cm..tj onaj falc praga ne pase na onaj doljnji...nemogu ga nikako navuc neznam koji k... je imao netko takvih problema i kakvo je rjesenje?
ruggine- Član
- Broj komentara : 21
Registration date : 23.09.2011
Re: zamjena pragova
nema riješenja nego kupit druge pragove
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
zafušaj...
il nabavi druge s odgovarajućim mjerama...
il nabavi druge s odgovarajućim mjerama...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
To ti je jedan dosta nezgodan problem. Kad sam sebi radio pragove, prvo sam uzeo Golaš i onda sam razmišljao kako će to izgledati kad sam vidio odmah da to nije to. Srećom na vrijeme sam reagirao i uzeo originalne, i sva sreća na tome. Golaš još i možeš upasirati,a za metalopres sam čuo da dosta teško ide za stavljati.. Loš kalup i mjere koje bježe i odstupaju..
0 bodova ja sam golaševe bacio u smeće kad se desio problem kao i tebi i zatim nabavio orginalne
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
znam stasu muke, bavim se limarijom, izmeri dubinu praga na fici pa sa tom merom kupuj odgovarajucu sajtnu.
mladen76- Član
- Broj komentara : 61
Registration date : 17.11.2011
-kolege su u pravu,bolje ti je uzeti skuplje orginale nego muku mucit sa golasem itd.,ja sam bio uzeo od golasa pa sad kad je auto polakiran vidi se kaj to znaci,limar mi je napomenu da se namucio da pripase pragove a ja sam mislio da samo buba gluposti da nabrije cijenu ali kasnije sam vidjel da je majstor bio u pravu.....mislim ,znam da je puno 300 kn za orginal jer ja sam isto tak razmisljal ali na kraju svega ne mijenjas prag svake godine tako da nemoj na tome stediti....sretno
pucici 750le- Aktivni Član
- Broj komentara : 271
Registration date : 12.08.2011
puno hvala na informacijama...samo mi recite gdje mogu nabaviti originalne pragove?! jer ove nemozes namjestit nikako...kad podesim luft na vratima nemogu ih zatvorit jer onaj gornji falc je previsok a dole su mi jos uvijek duzi za jedno 1 cm...
ruggine- Član
- Broj komentara : 21
Registration date : 23.09.2011
Ja neznam ja sam kupio prosle godine neke pragove od covjeka iz rovinja plati 70 kn po komadu i sjeli na njega ko izliveni,preko njuskala nove! A sad kakvi su to dali su original ili ti golas nemam poima mada sumnjam da su origigi!
doki- Aktivni Član
- Broj komentara : 201
Registration date : 22.12.2011
Ja kad sam vario na belom fici imao sam isti problem, ali kad sam stavio i unutrasnje pragove mala privreda, mogao sam ih lepo ustelovati...ocigledno da original pase na original a mala privreda na malu privredu...
Zoki- Član
- Broj komentara : 66
Registration date : 27.07.2011
možda je to riješnje svega ovog problema
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Moze biti, jer sam van auta poklopio unutrasnji i spoljni prag i pase 100 %, nigde ne strci i ne viri..jedino treba obratiti paznju kod zatvaranja vrata..da ne cese ugao praga..mada balkanski alat je tu...hahaah
Zoki- Član
- Broj komentara : 66
Registration date : 27.07.2011
Similar topics
» spoj poda i pragova
» Kupujem setove blatobrane i pragova
» zamjena vida na zadnjem veznom limu
» Zamjena motora
» Zamjena motora
» Kupujem setove blatobrane i pragova
» zamjena vida na zadnjem veznom limu
» Zamjena motora