zamjena vida na zadnjem veznom limu
5 posters
zamjena vida na zadnjem veznom limu
evo da prikazem kako sam ja to radija na svom veznom limu,prvo pobrusija sa grezim papirom,onda istocka sve tockaste varove i probusija borelom 6mm ali ne skroz za skroz.kad sam probusija tockaste varove malo sam se pomoga sa kacavidama i razvrnija vezni lim dovoljno da mogu izvuci pleh sa zavarenim vidama ostalo je lako.zamjena novih vida(u ovom slucaju sa 8 mm sam isa na 10mm)zastita 1/2 litre temeljne boje ulija u vezni lim dobro ga promucka i zavarija redosljedom nazad..za sad samo ovoliko slika sutra jos
i naravno susenje u komori,prije varenja
i naravno susenje u komori,prije varenja
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Re: zamjena vida na zadnjem veznom limu
johane komora ti je zakon hahahahah
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
danas nastavak...sve je pobruseno i pojacano,i zatim namazano anti korozivnom kemijom,evo primjer:
sad je namazano antikorozivmim sredstvom koji je bile boje a na kraju pocrni kad dojde u dodir s metalom
sad je namazano antikorozivmim sredstvom koji je bile boje a na kraju pocrni kad dojde u dodir s metalom
johan- Moderator
to je najjaca wurthova anti korozivna zastita koju su ikad napravili i koja stvarno djeluje provjereno ja ju koristim ot kad sam ju prvi put vidio na praksi kod majstora kod kojega sam izucio zanat
damire ovo je cudo o9d tehnike,samo mi je zao sta je nisam ima kad sam poceja raditi nego sam maza sa nekim slovenskim govnima i temeljnom bojom a to je sve ajme i kuku....sad bi sve najradije sve iz pocetka poceja raditi,hahahahaha...
johan- Moderator
ima jos jedna dobra imitacija wurthove proizvodi ju FORCH isto svapska i iste karakteristike JOHANE drugi bude jos bolji neces valjda na ovome stati sad imas model pa drugoga samo klik svas svas saraf saraf boja spric spric benga nutra i vrrm rmm bamm baam bammmm bammmmmm