Project "I'll be back!"
+17
puyolov tata
funkymonoloko
miro
TheStig
cofi69
Hrki
Sasha19_81
pucici 750le
malik
ruggine
fico750leImotski
Zloćko
Ćofi
Miljenko
puyol
Camshaft
Čorba
21 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Project "I'll be back!"
Nije problem skratit osovinu več je priblem u samom kučištu razvodnika koji bu sel na poklopac ventila.Trebal si to rešit na haubi kod limarenja al uvek stigneš!Grijanje -hlađenje,sam si rekel da je sad vani ledeno,ali ovo kak si složil lopatice "naopačke" i promenil smjer okretanja elmotora bi trebelo hodat do neke mere!!Na termo svič bi po mojem još trebal dodat prekidač kojim bi palil ventilator i prije samog sviča po potrebi.
Sretno u vožnji jurilice!!!!
Sretno u vožnji jurilice!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
kupis samo manju razvodnu kapu i hauba se zatvara
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
@fusher: Na većim okretajima je ogromna razlika između fićinog i Y45 paljenja Vjerojatno zbog onog mehanizma s utezima koj ju zakreće.
@Tata: Poklopac ventila sam prilagodio od fiće (kao i karburator i filter zraka) ali nije mi palo na pamet da bi njega mogla taknut. Morat ću provjerit taj detalj.
Bimetal sam kupio s naj nižom temp. Pali se na 88 a gasi tek kada padne ispod 77 tako da on u stvari donekle mjenja termostat. Brže se ugrije ujutro i kad stojim u mjestu povremeno gasi ventilator. U vožnji radi non-stop. Ugradio sam i pokazivač temp. i po nekoj mojoj procjeni u vožnji temperatura je oko 95. Ali to je samo procjena jer nema toćne skale. Uglavnom, ne kuha.
@Hrki: Da li znaš gdje nabavit takvu nižu kapu? Ja ih nisam nigdje vidio
Da li znate za neki "nevidljivi" tuning rashladnog sustava? Hladnjak od ispred mi se nikako ne uklapa u viziju vanjskog izgleda. Možda neko brdo cijevi ispod auta ili sl.?
@Tata: Poklopac ventila sam prilagodio od fiće (kao i karburator i filter zraka) ali nije mi palo na pamet da bi njega mogla taknut. Morat ću provjerit taj detalj.
Bimetal sam kupio s naj nižom temp. Pali se na 88 a gasi tek kada padne ispod 77 tako da on u stvari donekle mjenja termostat. Brže se ugrije ujutro i kad stojim u mjestu povremeno gasi ventilator. U vožnji radi non-stop. Ugradio sam i pokazivač temp. i po nekoj mojoj procjeni u vožnji temperatura je oko 95. Ali to je samo procjena jer nema toćne skale. Uglavnom, ne kuha.
@Hrki: Da li znaš gdje nabavit takvu nižu kapu? Ja ih nisam nigdje vidio
Da li znate za neki "nevidljivi" tuning rashladnog sustava? Hladnjak od ispred mi se nikako ne uklapa u viziju vanjskog izgleda. Možda neko brdo cijevi ispod auta ili sl.?
Čorba- Član
- Broj komentara : 43
Registration date : 02.03.2012
ček, ja mislio da ti treba samo za tehnički...hauba mora biti zatvorena, bla bla..
http://forum.nacionalnaklasa.net/viewthread.php?tid=8497&page=5 eto ti pa vidi. pedja je i na ovom forumu pa ga pitaj u detalje.
http://forum.nacionalnaklasa.net/viewthread.php?tid=8497&page=5 eto ti pa vidi. pedja je i na ovom forumu pa ga pitaj u detalje.
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Ovo je poučno štivo. Više manje isto kao što sam i sam zamislio. Kad se upustim u zahvat bit će slika. Osim ako se u medjuvremenu ne pojavi neko jednostavnije rješenje
Hvala ti u svakom slučaju
Hvala ti u svakom slučaju
Čorba- Član
- Broj komentara : 43
Registration date : 02.03.2012
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.