Mission Impossible Fico :)
+5
malik
Ćofi
pedjamil
dr.Damba
atCom
9 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Mission Impossible Fico :)
ma da! razvalit i pandu i fiću...još spomeni tempru , punta, nivu i peglu pa ti doma dođem
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
fusher je napisao/la:ma da! razvalit i pandu i fiću...još spomeni tempru , punta, nivu i peglu pa ti doma dođem
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Rafo je napisao/la:dr.damba je napisao/la:ti znas da je CARLO ABARTH napravio samo 5 TCR-a
solio ti deda mozak
dedi mora da se jako stuca
Hrki- Administrator
jebali vas abarthi to su kariole..... ili ti tačke po naški....
btw, abarth replica nije fico sa 900 motorom i malo plastike mislim da moramo prekinuti svađu ovdje.
ja sam probo složiti repliku i na 10 000€ sam stao sa na pola završenim autom sa 900 motorom s tim da mi limar nije uzeo ni kune....
neda mi se pisati ali dećki razumijem i ja vas a i ove pedere starije ali oćito morate probati na svojoj koži da su to sve snovi i nemoguće misije........
toliko od mene
btw, abarth replica nije fico sa 900 motorom i malo plastike mislim da moramo prekinuti svađu ovdje.
ja sam probo složiti repliku i na 10 000€ sam stao sa na pola završenim autom sa 900 motorom s tim da mi limar nije uzeo ni kune....
neda mi se pisati ali dećki razumijem i ja vas a i ove pedere starije ali oćito morate probati na svojoj koži da su to sve snovi i nemoguće misije........
toliko od mene
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
p.s. jebo vas deda...
p.p.s. dobar ti je naslov teme
p.p.s. dobar ti je naslov teme
miniV8- Administrator
dr.damba je napisao/la:ti znas da je CARLO ABARTH napravio samo 5 TCR-a
nije istina, to je samo 71.g a prije ih je bilo. od 69. do 71. su se radili. a toćno je da je zadnja serija TCR-a stala na 5 komadu!
miniV8- Administrator
prica se da je karlo bio
Hrki- Administrator
Joj ljudi - mora da je momku sad sve mnogo jasnije ...
Elem (u vezi teme) , odokativno sam spomenuo cifru za ono sto si pomenuo (NEMA VEZE SA ABARTHOM) , ali iz par odgovora mozes naslutiti da to nije jeftino ni jednostavno. Neke kolege su ti lepo rekli sto se 4x4 pogona tice - uzeti podvozje nekog takvog auta, slicnog po gabaritima , pa na to nakarikati nekako karoseriju Fice (miran fusheru! ) , uz potrebne prepravke , koje nisu ni male ni jeftine ni jednostavne; druga varijanta za rally je ubacivanje jaceg motora pozadi (mi ovde mnoogo volimo Fiat 1.2 16V ,ili 1.3 multijet, a ni drugi nisu na odmet...) prema izboru , s tim da se konfiguracija moze promeniti u "midengine" , tj motor dodje umesto zadnjeg sica (cest slucaj kod masina sa motocikla). Sto se samog izvrsenja prepravki tice - kako god da okrenes , ovde imas sasvim dosta ljudi koji to mogu odraditi , a pre samog posla ces "progutati" dosta filozofije o tome (svako prema svojim afinitetima i zeljama) , sto moze da bude korisno , jer ces videti kakve su sve opcije u pitanju i na kraju sam odlucis sta ti se najvise svidja. Definitivno nije problem u izvedbi , sto rece Damba , nego u novcima .
Elem (u vezi teme) , odokativno sam spomenuo cifru za ono sto si pomenuo (NEMA VEZE SA ABARTHOM) , ali iz par odgovora mozes naslutiti da to nije jeftino ni jednostavno. Neke kolege su ti lepo rekli sto se 4x4 pogona tice - uzeti podvozje nekog takvog auta, slicnog po gabaritima , pa na to nakarikati nekako karoseriju Fice (miran fusheru! ) , uz potrebne prepravke , koje nisu ni male ni jeftine ni jednostavne; druga varijanta za rally je ubacivanje jaceg motora pozadi (mi ovde mnoogo volimo Fiat 1.2 16V ,ili 1.3 multijet, a ni drugi nisu na odmet...) prema izboru , s tim da se konfiguracija moze promeniti u "midengine" , tj motor dodje umesto zadnjeg sica (cest slucaj kod masina sa motocikla). Sto se samog izvrsenja prepravki tice - kako god da okrenes , ovde imas sasvim dosta ljudi koji to mogu odraditi , a pre samog posla ces "progutati" dosta filozofije o tome (svako prema svojim afinitetima i zeljama) , sto moze da bude korisno , jer ces videti kakve su sve opcije u pitanju i na kraju sam odlucis sta ti se najvise svidja. Definitivno nije problem u izvedbi , sto rece Damba , nego u novcima .
pedjamil- Aktivni Član
- Broj komentara : 191
Registration date : 19.04.2011
miniV8 je napisao/la:jebali vas abarthi to su kariole..... ili ti tačke po naški....
toliko od mene
onaj srebrni???
zaje*ali su te na jakuševcu žestoko....
fusher- SPAMER
haahhahaahah
miniV8- Administrator
WoW al se tema rasplamsala Hvala svima na savjetima i prijedolzima. Vidio sam da Damba spominje abartha pa da odma kazem da nit sam mislio nit mislim slagat Abartha kompletni sa svim zivim njegovim sitnicama jer to je vec lagani potez za Abramovicev novcanik Najvise mi se svida prijedlog s preuzimanjem podvozja od drugih automobila slicnih proporcija jer takvo nesto mi se cini vise izvedivo, ali sreo sam jucer poznanika koji radi u tuning kuci kod Rimca i reko mi je da se realno nis previse ne isplati po fici mrdat vec da mu se samo dobro sredi limarija, stavi sportiski ovijes, nove gume i kotace i predlozio mi je stavljanje motor od hayabuse (sto je netko od vas vec predlozio kolko sam vidio) te da mi je to najisplativija opcija, ali ako napravim takvu vrstu posla da se mogu pozdravit s gradskom voznjom jer ce mi otic i zadnja klupa te da nebum mogo trpit svaki dan takvu buku u autu. I da htjeo bih jos pitat vidio sam da ljudi stavljaje motore drugim automobila u ficu, pa bi moje konkretno pitanje bilo da li bi stala Hondina V-TECH masina otraga?
Jos jednom hvala na ovakvom odazivu na temu
Jos jednom hvala na ovakvom odazivu na temu
atCom- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6
Registration date : 26.05.2012
poli nas reču: i drveni šparget je moguće storit!
samo praha rabi...
samo praha rabi...
fusher- SPAMER
gle u ficu ide od motora sta zelis ali najveci problem je getriba jer ona najvise koci motor posebno ficina ce se razletiti ako ides na neku drugu jacu i bolju e tu vec pocinju kemije i moraju mozdane viuge raditi ali to odma veze za sobom ovjes i kocnice sve je to povezano jedno saq drugim ali sve se da
ja sam htio ubaciti motor od subara impreze ali ******* odgovorili su me od toga tu na forumu jer istina je sa takvom kemijom to vise nije fico i nije to to bolje je jedan zdravi 45 ks od y45 903 motor sa duplom frgom i 140 do 150 ti ne gine i najmanje kemije ili ako oces malo zesce a 112 od 70 ks koji moze potegnuti i do 170 isto malo kemije jer skoro sve pase na saraf a i prolazi na tehnickome bez a testa i mozes se voziti a i jos ako si voljan potrositi oko 2000 eura da si priustis getribu sa 5 brzina koju imas u italiji za kupiti i tu si rijesio onda sve vozis se bez greske ili ako oces kemiju 1.2 motor iz punta koji je noviji ima ubrizgavanje to ti sad trenutno buco slaze u ficu pa mozes i vidjeti kako ce to ici sve u svemu ima s tu na forumu dosta tema pa pogledaj u prezentaciji fica nasih clanova sta i kako su radili pa si razmisli u kojem smjeru u i sta hoces raditi kalkuliraj i vidi sta oces i sta ti se isplati
Ok. Puno hvala svima na zivcima i savjetima
Ugodan pozdrav
Ugodan pozdrav
atCom- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6
Registration date : 26.05.2012
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.