Počeci radova z 850....
+19
AgentOrange
fusher
ŠOLE
Basko
fico750leImotski
Jurilica
DidaVu
Camshaft
BISTRI
puyol
Zloćko
puyolov tata
zemunelo
malik
Ćofi
miniV8
maky
dr.Damba
FILAVU
23 posters
Stranica 1 / 7.
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Počeci radova z 850....
pozdrav raja, evo poceli su radovi na ficinju, naravno kad se uhvati vremena radi se...danas smo imali i pomoc gospodina Ivana Maganića čiji ficek cemo nadam se uskoro raditi....
Zadnja promjena: FILAVU; 26/5/2012, 19:47; ukupno mijenjano 1 put.
FILAVU- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 21.05.2012
Re: Počeci radova z 850....
ajde super jedva ocekujem neke slike da se vidi stanje prije i stanje kad se zavrsi
samo polako naprid dio po dio
maky- Aktivni Član
- Broj komentara : 420
Registration date : 03.06.2010
skidaj ovaj dupli branik majke ti.....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
pa skinut je...to je neki debil prije mene napravio.....kad je o branicima rijec, znate koga da nikluje branike i koja je cijena???' posto su novi dosta skupi, oko 1oo evrica....
FILAVU- Aktivni Član
http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/zastava-850-oglas-4354606
nije vrag da se prodaje?
nije vrag da se prodaje?
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
sa reparaturom to jest kromiranjem branika neces proci ispod 100 eurica jer priprema je najskuplja
ne prodaje se...to je prije stajo u oglasu dok ga ja nisam uzo...
ima ko kakav dobar prijedlog za branike???? moj stari predlozio inox cijev visokog sjaja i tako je savit...
ima ko kakav dobar prijedlog za branike???? moj stari predlozio inox cijev visokog sjaja i tako je savit...
FILAVU- Aktivni Član
imam ja prednji kupi na otpadu samo da nije hrdjav a kad dodjes kuci uzmi polir pastu i deri bit ce ko nov a zadnji skini i baci stavi sebi kukicu za slepanje
malik- Aktivni Član
Registration date : 16.09.2011
Naletiti će negdje branik, ima ih po pristupačnim cijenama u ok stanju
nemoj cijevi stavljat
nemoj cijevi stavljat
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
ma polako to radim sebi za svoju dusu....mlad sam jos sastavit cu ga....trebaju mi neki djelovi jos...bregasta i karb od specijala, i zadnje štope, treba mi i kvacilo al to cu novo uzet, oko 5o evrica je u srbiji, to mi tu blizu...
FILAVU- Aktivni Član
Počelo se pomalo prat mjenjac, al tesko ide ovako, treba otic oprati pod tlakom i onda ce to biti to...
FILAVU- Aktivni Član
Obožavam fiću 850 i mog prepravljam da mehanički bude kao 850-ica.
Osnova ti je dobra,samo da se dobro uradi i da ga majstori ne pokvare. U kakvom je stanju mehanika - motor i menjač? Planiraš neko friziranje istog ili ubacivanje neke jače mašine?
Ja imam neke prednje i zadnje branike za fiću/850. Takođe imam i specijal bregastu,karb od specijala,štop lampe i još dosta nekih delova za fićka....ako si zainteresovan,javi se.
Osnova ti je dobra,samo da se dobro uradi i da ga majstori ne pokvare. U kakvom je stanju mehanika - motor i menjač? Planiraš neko friziranje istog ili ubacivanje neke jače mašine?
Ja imam neke prednje i zadnje branike za fiću/850. Takođe imam i specijal bregastu,karb od specijala,štop lampe i još dosta nekih delova za fićka....ako si zainteresovan,javi se.
zemunelo- Aktivni Član
- Broj komentara : 506
Registration date : 13.06.2009
majstori smo ja i stari...tako da nadam se necemo pokvarit, stari je vrhunski majstor, al ja jos svoj ¨zanat¨ pečem, ako tako mogu nazvati, hobi mi je lakiranje...mehanika je u dobrom stanju, motor je stvarno odlican, upalio od prve i super radi, samo sto je jako mastan, na poluoosovini nema gume pa je istjero mast i nakupilo se blata, auto jako dugo stoji i zato je tako losa boja.... za bregastu i karb jos neznam, jer se tu u vukovaru moze naci dosta dijelova, e sad cega to moram proglavinjat jos, ljudi to drze po tavanima.... ma bice fico ko sisica samo jos neznam koju cu ga boju bojat, ja bi ovako nesta jer mi je ovaj ficek predivan.... i da radio bi motor, malo kanale, bregastu karb...imam covjeka koji je nekad utrke vozio pa bi mi on to odradio, ili pomogao odradit...
- Kod:
...
FILAVU- Aktivni Član
Samo napred!
zemunelo- Aktivni Član
Sretno u radovima!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Pozdrav raja, evo uhvatilo se punom parom raditi, mozete vidjeti i po slikama...ma bice ficek ko avioncic... evo i mog vjernog pomagaca, po cjele dane lezi pored mene i prati moj rad, nadzorni organ...
FILAVU- Aktivni Član
Tako je,do golog lima! Pa kad ispoliraš lim,onda izlakiraš i imaš ceo auto niklovan!
Šta je ovo belo u starim bragovima? Liči mi na stiropol???
Šta je ovo belo u starim bragovima? Liči mi na stiropol???
zemunelo- Aktivni Član
to je hidro i zvučna izolacija...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
nije da lici na stiropor nego i je stiropor...neko je navlacio fasadu pa mu ostalo malo..... auto ide do golog lima, kita se, ide u primer, pa di treba sprickit, pa filer, pa akrilna boja....
FILAVU- Aktivni Član
a poslje svega toga ima da traje i traje..
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
radi se polako, al se radi, sto je najbitnije.... hauba u primeru, spremna za filer i za bojanje.....
FILAVU- Aktivni Član
Kakvi polako,ovo je dobar tempo! Za desetak dana će koliko vidim fićko da ide na farbanje.....
zemunelo- Aktivni Član
hehe...ovo ti je za nas polako...ja i stari kazemo kad kupimo razbijen auto necemo zurit, a ono auto treci dan gotov....ovo stvarno radimo sebi za dusu, stari se vraca u djetinjstvo...jos kad bregasta stigne i karb... nece fico biti nista extra, sad ono ukrasen, ne volim to kad neko pretjeruje, kad mi ucrveni motor itd., ofarbat cu i ocistiti sve al u neku normalnu boju da se ne istice previse... fico ce mi bit za gustanje, a pile za jurit imam....
FILAVU- Aktivni Član
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 1 / 7.