Počeci radova z 850....
+19
AgentOrange
fusher
ŠOLE
Basko
fico750leImotski
Jurilica
DidaVu
Camshaft
BISTRI
puyol
Zloćko
puyolov tata
zemunelo
malik
Ćofi
miniV8
maky
dr.Damba
FILAVU
23 posters
Stranica 5 / 7.
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Počeci radova z 850....
evo ljudi malo novih slikica, ispricavam se sto nisam duze vrijeme stavljo...
auto je slozen skoro pa skroz, kada smo ubacili motor i krenili se provozat naisli smo na gadan problem, auto je nesta drobio kada bi se stislo kvacilo, i sta cemo skidali mjenjac dolje da bi vidili da je lamela kriva, kupljena je nova, ali nije isti promjer unutarnje rupe sto ide na osovinu, taman legne zub na zub, i vrti se bez da okrece osovinu na mjenjacu.... to je bilo promjenjeno istog dana, sva sreca da sam nasao novu lamelu koja pase, al naravno masno sam je platio.... trenutno se radi prednji kraj trapa, gibanj je olupan i spusten na 12 cm od poda svaki list...ofarbani su dobosi, jos ostaje rastavit zadnji dio trapa, sredit amortizere i onda naravno sve podmazat da radi ispravno.... moram vam rec da se svaki dan iznenadim s tim ficekom, jer ficek je u odlicnom stanju, sve je ko novo.... trenutni problem su mi retrovizori, imam bulit al ne mogu desnog nikako namjestit da vidim na njega, pa sve mislim da ga ni ne stavim.... imam neka malo cudna sjedala pa mi je nekako nisko sjedit, al nesto cemo smislit...zadnji branik mi je ocajan, ali eto trenutno se nema ni para za novi, a vald ce jednog dana sve ic novo, oba branika, i nove rozete oko farova....farovi su novi, stavljeni od gofla 2, H4 zarulja... milina......... federe smo odrezali za jedan krug tako da je zadnji kraj fino lego, samo sad treba kocnice razradit i vjerovatno amortizere radit, a za prednje moram zvat iskusnijeg majstora da ih pogleda pa da kaze sto da radim s njima.... u ponedjeljak se sreduju aksenke i polako se sastavlja...
auto je slozen skoro pa skroz, kada smo ubacili motor i krenili se provozat naisli smo na gadan problem, auto je nesta drobio kada bi se stislo kvacilo, i sta cemo skidali mjenjac dolje da bi vidili da je lamela kriva, kupljena je nova, ali nije isti promjer unutarnje rupe sto ide na osovinu, taman legne zub na zub, i vrti se bez da okrece osovinu na mjenjacu.... to je bilo promjenjeno istog dana, sva sreca da sam nasao novu lamelu koja pase, al naravno masno sam je platio.... trenutno se radi prednji kraj trapa, gibanj je olupan i spusten na 12 cm od poda svaki list...ofarbani su dobosi, jos ostaje rastavit zadnji dio trapa, sredit amortizere i onda naravno sve podmazat da radi ispravno.... moram vam rec da se svaki dan iznenadim s tim ficekom, jer ficek je u odlicnom stanju, sve je ko novo.... trenutni problem su mi retrovizori, imam bulit al ne mogu desnog nikako namjestit da vidim na njega, pa sve mislim da ga ni ne stavim.... imam neka malo cudna sjedala pa mi je nekako nisko sjedit, al nesto cemo smislit...zadnji branik mi je ocajan, ali eto trenutno se nema ni para za novi, a vald ce jednog dana sve ic novo, oba branika, i nove rozete oko farova....farovi su novi, stavljeni od gofla 2, H4 zarulja... milina......... federe smo odrezali za jedan krug tako da je zadnji kraj fino lego, samo sad treba kocnice razradit i vjerovatno amortizere radit, a za prednje moram zvat iskusnijeg majstora da ih pogleda pa da kaze sto da radim s njima.... u ponedjeljak se sreduju aksenke i polako se sastavlja...
FILAVU- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 21.05.2012
dobar si posao napravio!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
tako treba!
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
hvala hvala....jos samo trap sredit i ustimat sve i onda probna voznja, da vidimo kolko juri....nadamo se da ce mala kazaljka pokazivat 6o.......
FILAVU- Aktivni Član
jesi li ga registrirao
DidaVu- Aktivni Član
- Broj komentara : 185
Registration date : 11.05.2012
nisam ne valjaju mi amortizeri zadnji.... pitanje za znalce, amortizeri su probuseni i ispusteno je sve ulje ih njih i nasipano gusce ulje, za mjenjac, i malo vise ulja tako da bi bili tvrđi, ali je ispalo da to zapravo nema nikakvu funkciju jer amortizeri rade na O%, zna li netko jel se to uopce moze tako, meni je par ljudi reklo da moze, i da su radili to... e sad zasto meni nije uspilo??? jedan amortizer malo piska ulje, al vrlo malo....zbog cega su izgubili svaku funkciju, a ima ulja u njima???? zna li netko odgovor...
FILAVU- Aktivni Član
Pozz! ja sam reparirao isto zadnje amortizere, ali lagano idu rukom unutra i nešto malo teže van neznam ni ja dal to tako mora bit....
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
otkrio sam odgovor...amortizeri su dobri, al su opruge sada premekane za te tvrde amortizere, jer su punjeni hipenolom, pa na tehnickom pokazuje da su neispravni, a zapravo su pretvrdi...
FILAVU- Aktivni Član
evo slike felgica i zadnje police...sve mojih ruku djelo....felge su ajmo rec bile katastrofa al ne postoji to sto se ne moze popraviti....farbane su bjelom nitro bojom i super su ispale....
FILAVU- Aktivni Član
Odličan posao,svaka pohvala!
zemunelo- Aktivni Član
- Broj komentara : 506
Registration date : 13.06.2009
hoće li i moje biti tako lijepe
DidaVu- Aktivni Član
oce al ima curaka, znaci poliranje i bice bolje nego moje...
FILAVU- Aktivni Član
a registracija?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
kad se papiri rjese....poslje 15.9....
FILAVU- Aktivni Član
znači ipak si uspio riješit nešto!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
nisam....samo sam zvao tog covjeka pa s njim moram otic na policiju pa vidit sta dalje...a on tek dolazi oko 15.9
FILAVU- Aktivni Član
strpljen, spašen samo naprid
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
skoro ficko pa gotov 1oo%, jos treba nastimat trap, i to bi bilo to....kocnice cu za sad ostavit kakve jesu, pa kad dodjem do para lagano promjenit jos 2 cilindra i kupit nove pakne... preko zime a mozda i sad ako uhvatim vremena moram skinit gibanj i jos ga otuc, da se jos spusti auto...da listovi budu jedno 1o cm od poda, trenutno su 13....
FILAVU- Aktivni Član
Super izgleda... Ne vidim potrebe za dodatnim spuštanjem, al ako mora ić još dolje, tko sam ja da prigovaram...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
odlično on ovako izgleda!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
malo grebe s 13" s lisnatom na 10 cm....
pogotovo desni zavoj ako moja hanuma glumi kopilota....
pogotovo desni zavoj ako moja hanuma glumi kopilota....
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Tek sam sad skužio da su 13".
Lijep fićo...i moj će tako za kojih tisuću sati i tisuću eura...
Lijep fićo...i moj će tako za kojih tisuću sati i tisuću eura...
AgentOrange- Aktivni Član
- Broj komentara : 201
Registration date : 26.07.2012
sta su 13", 12 coli su felge, peglicine...ipak se nece spustat prednji kraj, jos ce on malo lec i od voznje, jer auto nikako nije vozen...jedino sto cu stavit zadnje ficine amortizere naprjed, koji su otvrdniti, a iza cu stavit vjerovatno od kombija prednje... ma kakvih tisucu eura...mene je ovaj auto sa kupovinom i svim poslovima i dijelovima izaso oko 85o eura....a platio ga 35o eura....
FILAVU- Aktivni Član
tebe da,kad ti je tata limar čarobnjak a ti farbar.
DidaVu- Aktivni Član
pa da, i kad imam dobrog prijatelja kao vi koji mi je bio najveca moralna podrska, kad su svi vikali sta ce ti to gurni u dunav, vi ste uvjek rekli samo radi, bice nesta, i eto napravili smo dobar posao... i kad me ovako iznenadite kao danas s kracim amortizerima, a ja razmisljam kako bi ih mogao negdi naci, na nekom otpadu od nekog peugeota...
FILAVU- Aktivni Član
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 5 / 7.