Počeci radova z 850....
+19
AgentOrange
fusher
ŠOLE
Basko
fico750leImotski
Jurilica
DidaVu
Camshaft
BISTRI
puyol
Zloćko
puyolov tata
zemunelo
malik
Ćofi
miniV8
maky
dr.Damba
FILAVU
23 posters
Stranica 3 / 7.
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Počeci radova z 850....
i te od BMW-a su CMR isto
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
miniV8 je napisao/la:
ma daj molim te ili CMR ili alu ništa drugo kakav BMW....
i šta je pjesnik s ovim htio reći??miniV8 je napisao/la:i te od BMW-a su CMR isto
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
U principu,ni felna sa manjom jotažom ne mora da znači da se uklapa super ako je ET manji od 25. Ja imam cromodorke 5J ET27 i sa njima pozadi bi bilo kritično stavljati sve šire gume od 145. Recimo,150/70 je 2mm do ruba (rub je fabrički,nije širen). Najidealnije bi bilo 5J/5,5J ET 35-40. Recimo,jugove koralke se bez problema pasuju na fiću. One se relativno lako nalaze ali su teške ko spomen ploča....
zemunelo- Aktivni Član
- Broj komentara : 506
Registration date : 13.06.2009
Zloćko je napisao/la:miniV8 je napisao/la:
ma daj molim te ili CMR ili alu ništa drugo kakav BMW....i šta je pjesnik s ovim htio reći??miniV8 je napisao/la:i te od BMW-a su CMR isto
šta te briga
zemunelo je napisao/la: One se relativno lako nalaze ali su teške ko spomen ploča....
hahhahaahahhaahha
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
uhu....napisalo se tu svega...Camshaft hvala za link, procitat cu ga...pa eto donekle sam sazno odgovor...probat cu nac neke felgice da ih ljepo mogu stavit....iako mene jedan old school samouki majstor nagovara da stavim felge 12 coli od peglice...a covjek je stvarno dobar majstor i neviđena picajzla...on ce mi slagat motor...
FILAVU- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 21.05.2012
što se felgi tice, mislim da cu naci 12 coli ipak, felge od peglice...ipak je cilj da ficek bolje ide... a evo nesta se radilo...cjeli ficek je osprican prajmerom, nadam se sutra ide gore spric kit, pa kad se on zagladi filer i spremno za farbanje....sad neznam dal da sam farbam, ponudio mi se lakirer, da mi ofarba u komori, samo da donesem kanister nafte da moze upalit komoru....a ja bi ipak volio sam farbat, da se ucim... e sad moji uvjeti i njegovi uvjeti, hm....
FILAVU- Aktivni Član
komora definitivno!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Pitaj majstora jel može plavi dizel ak mu ne paše loža!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
probaj sam pa ako ne valja,ostaje ti majstor Tomo u rezervi
DidaVu- Aktivni Član
- Broj komentara : 185
Registration date : 11.05.2012
ofarban rezervar iako mislim da cu ga lagano matirat jer mi se ne svidja ovo pretjerano sjajno...ne volim kad cjeli auto bljesti.... sutra se ide po felgice i po volancic....auto je cijeli u sprickitu, slijedi glađenje, pa filer, i onda u komoru ipak na bojanje.... i onda mašina u akciju....eh to ce bit zanimljivo.....
FILAVU- Aktivni Član
nediraj rezervar dobro je dok se sjaji
Zloćko- MODERATOR SPAMER
e moj narode...evo novih slikica, nesto se radilo, evo jos malkice i ficko ce nam na pituranje... jos su mi ostala vrata za pripremit, ofarbat oko motora i gepek i onda filer fino zagladit i ficko je potpuno spreman za farbanje....onda cemo sacekat majstora da uhvati vremena i udarit lagano.... kad se opitura krece slaganje motora...jedva cekam taj dio....kupljen je volan za 15o kn, bile su i u ponudi felge od peglice al su mi bile mal preskupe, 1oo kn po komadu s tim da ih treba naravno farbati.... nakraju dodao jos 5o kn na kaparu i kupio fiatov volan, da bi kasnije prodavac reko kako se zajebo, da mi je dao jeftino volan...mislim kupujem dijelove za ficu a ne mercedesa, glupo mi je kad se neko oce bogatit na starim i dotrajalim dijelovima, neka realna cijena ok al pretjerivanje je vec bezobrazluk........
FILAVU- Aktivni Član
što se tiče cijen to si sasvim u pravu...odlično napreduješ sa radovima i jedva čekam da ga vidim ofarbanog
Zloćko- MODERATOR SPAMER
To sam mu i ja rekao.Stigla dva Fićeka u Vukovar i ti bi nas pelješio.rekao sam mu da će za felge dobit onoliko koliko će mu platit cios, a to je max.50 kn za sve.ponudio sam mu 200 kn ako hoće, a ako neće nek ih proda u Cios.
DidaVu- Aktivni Član
zvao me danas kaze 35o, reko 25o maximum, kaze on kao eto moze 3oo....kontam da cu ostat na 25o... ak oce oce....jebaji ga ne vrijede tolko.... treba ih radit....
FILAVU- Aktivni Član
Treba ih radit i potrošit 300 kn materijala i 20-tak sati rada.sračunaj koliko bi koštale na kraju. Kao dobre aluminijske.
DidaVu- Aktivni Član
znam ja da cete vi to meni rjesit za 2oo...
FILAVU- Aktivni Član
evo nekih novih slikica, fico u ponedjeljak ak Bog da ide na lakiranje, jos mi je ostalo zagladit krov i jos jedna vrata malo i to bi bilo to sto se pripreme tice....osjetio sam par ne ravnina, koje sam ja vjerovatno napravio dok sam smirglo, al odlucio sam da ne diram to, uzasno je mekan auto i odma negdi upadne sto mi jako ide na zivce.... nesto je vec i ofarbano, ostatak u ponedjeljak u komori kako sam i rekao..... treba otic kupit jos kilu boje, jer ce vjerovatno kila i pol biti malo, jer ipak majstor voli nalivat, a volim i ja, kad je ima dosta, a ne samo jedan sloj, minimalno zaprasit pa jos 2 sloja.....boja je onakva kakvu sam htio iako se na kartici nije cinila takvom, ali eto ugodno sam iznenadjen..... napravljeno je i pojacanje za pod, tocno po mjerama, lezi tocno uz pod, nigdi ne visi....ipak ih je moj stari napravio jakooooo punoooo prije rata....
FILAVU- Aktivni Član
Tako..samo naprijed )
Jurilica- Član
- Broj komentara : 19
Registration date : 20.02.2012
odlicna je boja u motornom prostoru... kao da je svjetlija nego ona u prtljaznom prostoru.. ali je to mozdxa zbog polozaja auta.... samo naprijed...
fico750leImotski- Aktivni Član
- Broj komentara : 321
Registration date : 15.10.2011
ma boja je ista nemoze bit razlike, jer je ista i podloga, jos unutrasnjost moram, to cu mislim lagano sprejem samo maglu bacit, jer nema potrebe nalivat boju na pod... evo da se pohvalim sa retrovizorima koji su stigli juce i volan, koji je vec par dana kod mene....
FILAVU- Aktivni Član
Bulet retrovizori....super su!
zemunelo- Aktivni Član
- Broj komentara : 506
Registration date : 13.06.2009
luisi mmmmmm
Zloćko- MODERATOR SPAMER
fico je danas pofarban i mogu reci da je ispao odlicno....danas smo rastavili motor, sutra nastavak....neznam hocu li slikati motor u dijelovima jer ga ne radim kuci pa ono.....a sutra slike ofarbanog fice sigurno navece, obecajem... znam da jedva cekate...
FILAVU- Aktivni Član
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 3 / 7.