PROBLEMI S PAPIRIMA
5 posters
Stranica 1 / 1.
PROBLEMI S PAPIRIMA
Sredio sam napokon ficu, i odem na tehnicki i kazu mi da ga nije moguce registrirati. Imam sve ugovore i prometnu i knjizicu vozila, ali drugi vlasnik koji je naveden u knjizici vozila i ciju prometnu imam nije ovjerio dokumente, dakle nema pecat, i sad bi ja trebo donjet u policiju registracijski list ( koji se nakon 2 god unistava ) a proslo je 8 godina od zadnje registracije il bi trebo donjet prometnu na 1 vlasnika, koje nema, a covjek je pokojni... Svi ugovori su mi u redu i sve to stoji, ali bez te stare prometne nemogu registrirat auto, a ni 2 vlasnik ne moze ovjerit postojece dokumente...
Jel imo netko slican problem i jel ga uspio rjesiti i kako????
Jel imo netko slican problem i jel ga uspio rjesiti i kako????
FILAVU- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 21.05.2012
Re: PROBLEMI S PAPIRIMA
onaj na kome je auto u papirima nek prijavi u policiji da je izgubio papire i odmah sa tim potezom u policijskoj postaji dobiva zamjenske papire s kojima može na tehnički a ovaj već postojeći kupoprodajni ugovor poništi imao sam davnih dana sličan problem sa yugom....a tek poslje registracije prepišite auto a koliko sam skontao tebi u papirima fali pečet koji potvrđuje da je auto odjavljeno a možeš i to riješit tako da ti oni sada u policijskoj postaji udare pečat o odjavi samo lijepo zamoli i riješit će oni to!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
covjek koje je bio 1 vlasnik je odjavio auto, i prodo ga...a ovaj sto je kupio nikad nije ovjerio papire, i sad je to problem...sad bi on trebo prijavit auto da se uvede kao vlasnik i onda ga odma odjavit da bi ja mogo dalje radit.... al su mi u policiji rekli da postoji mogucnost da ja to uopce ne napravim... pito sam jel mi mogu lupit pecat kazu ne....:S
FILAVU- Aktivni Član
au...nezgodna situacija ali ništa nemoreš znat dok se taj drugi vlasnik ne raspita u policiji šta mu je činit
Zloćko- MODERATOR SPAMER
koji qurac???
ne kontam......u prometnoj tko je vlasnik i dal je auto bio regan na to ime?
meni ovo liči na "sad su godišnji, neda nam se"!
ne kontam......u prometnoj tko je vlasnik i dal je auto bio regan na to ime?
meni ovo liči na "sad su godišnji, neda nam se"!
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
u knjizici vozila pisu dva imena, prvo ime covjeka koji je taj auto vozio i odjavio ga i prodao. taj covjek je umro, prodao ga je gosp dejanu koji je napravio ugovor s 1 vlasnikom, i upisao svoje ime u knjizicu vozila i izvadio novu prometnu, ali nikada nije ovjerio u policiji tu prometnu i knjizicu vozila... Ja imam knjizicu i prometnu na dejanovo ime, ali posto nije ovjereno u policiji se vodi jos ovaj prvi vlasnik, gosp đuro... i sad neznam sto mi je ciniti....ja imam sve ugovore i sve to stoji. al eto negdi zapinje izgleda i to gadno....
FILAVU- Aktivni Član
pa kakve su to pizdarije???? nemože registracija?? pa jebe* mu mater kupoprodajni ugovor je dokaz vasništva vozila ne pečati po prometnoj!! il prvo policija stavi novog vlasnika u prometnu i knjižicu na temelju kojeg radiš kupoprodajni?? ti su zreli.....
ma gdje je to???
vozi u policiju i traži glavonju ako baba na šalteru sere kvake, ima kupoprodajni između 1. i 2. i 3. vlasnika? u čemu je problem? il sam ja glup ko i panduri??
ukratko auto nije poslje kupoprodaje REGISTRIRAN!
si ti bio u policiji??? nisi jel?
ma gdje je to???
vozi u policiju i traži glavonju ako baba na šalteru sere kvake, ima kupoprodajni između 1. i 2. i 3. vlasnika? u čemu je problem? il sam ja glup ko i panduri??
ukratko auto nije poslje kupoprodaje REGISTRIRAN!
si ti bio u policiji??? nisi jel?
fusher- SPAMER
poznata mi situacija...fali ti žig u prometnoj od zadnje rege koji ex
vlasnik nije išel poštambiljat u mup.Sad trebaš izvadit kopiju zadnjeg
registraciskog lista (koji dobiješ na tehničkom)...e sad jel možeš ti to
dobit ili ex vlasnik stvarno nebi znao...ak si iz ZG javi na pm bumo nekaj riješili
fusher ak nije žig od mup-a u prometnoj đaba ti ugovori od svih ex vlasnika i plaćeni porezi njima u evidenciji fali jedan vlasnik koji je u knjižici vozila naveden (nije došel po pečat) i možeš se *ebat
vlasnik nije išel poštambiljat u mup.Sad trebaš izvadit kopiju zadnjeg
registraciskog lista (koji dobiješ na tehničkom)...e sad jel možeš ti to
dobit ili ex vlasnik stvarno nebi znao...ak si iz ZG javi na pm bumo nekaj riješili
fusher ak nije žig od mup-a u prometnoj đaba ti ugovori od svih ex vlasnika i plaćeni porezi njima u evidenciji fali jedan vlasnik koji je u knjižici vozila naveden (nije došel po pečat) i možeš se *ebat
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
bit će kod vas to druga država.....
fusher- SPAMER
a kako da izvadim kopiju zadnjeg reg lista kad se on unistava svake 2 godine???? i pito sam na tehnickom i rekli su da mi to ne mogu dati...
FILAVU- Aktivni Član
ma jesam bio sam...i ne vrijedi...moram cekat ovog ex vlasnika sto je uveden u knjizici vozila i nemogu nista..... iako mi na tehnickom kazu da mogu, jer auto je odjavljen od 1 vlasnika, a to je njima bitno, a to sto ga ovaj nije ni prijavio to je njegova stvar.... meni je bitna odjava i trebo bi samo izvadit list o izgubljenoj prometnoj na 1 vlasnika...al mi to ne daju....
FILAVU- Aktivni Član
da krenem redom..nešto il ja nisam shvatio il nešto mutno..
dali je auto bio regan nakon što ga je uzeo 2. vlasnik?
dali je auto bio regan nakon što ga je uzeo 2. vlasnik?
fusher- SPAMER
izgleda da jeste, ali 2 vlasnik nikad nije ovjerio papire... e to je problem....nije nista mutno nego covjek jednostavno nije oso u policiju i stvorio se problem, jer nitko nakon njega nije registriro auto...
FILAVU- Aktivni Član
meni se čini da tebe vozaju po šalterima tipa treba potvrda cvh-u od mupa a mup tu potvrdu ne izdaje bez potvrde od cvh..
odi na policiju i traži glavonju za izdavanje dokumenata i ponesi papir da zapišeš točno što ti kaže i naravno pitaj za ime i prezime...nešto mute, netko se nije držao procedure...
imam ja takvo sranje s plinom...ilegalan a legalan..hehe
odi na policiju i traži glavonju za izdavanje dokumenata i ponesi papir da zapišeš točno što ti kaže i naravno pitaj za ime i prezime...nešto mute, netko se nije držao procedure...
imam ja takvo sranje s plinom...ilegalan a legalan..hehe
fusher- SPAMER
pa da...meni treba potvrda od cvh za mup a cvh ne moze izdati to jer je to tajno, i jos se unistava svake 2 godine, a u cvh mi treba potvrda od mupa da je prometna izgubljena a to meni u mupu ne mogu dati.....
FILAVU- Aktivni Član
sve se svodi na to da ti fali pečat na prednjoj strani prometne gdje je datum i P.U. ta i ta (ak sam dobro skonto) Tako ni ja nisam mogo odjavit auto koji je završio u preši zbog hebenog pečata, niti prebacit bonus na drugi auto jer naravno prvi (sprešan) nemogu odjavit, samo šta sam imao sreće jer sam iskopo papire od zadnjeg tehničkog (registraciski list sprešanog) pa sam uspio riješit.Ova tvoja situacija je malo kompliciranija ali riješiva.Drugi vlasnik bi trebao prijavit gubitak prometne i knj.vozila (pod uvijetom da ima original kupoprodajni ugovor od prvog vlasnika)pa ga regat,(daš mu lovu)i onda ga on fiktivno opet prodat tebi (znači klasika ugovor bilježnik...) pa tek onda prebaciš prometnu na svoje ime.Jedino to mi pada na pamet
xxyy333- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 562
Registration date : 26.02.2010
ma ja samo kad bi nabavio registracijski list iz 2004 godine ja bi rjesio problem...ali navodno se oni unistavaju svake 2 godine tako da tesko da cu to nabaviti.. sad neznam jel to istina ili nije....kad bi on to nabavio, samo ode u postaju prijavi auto i odmah ga odjavi i ja dalje mogu raditi sto zelim...jer onda imam i prometnu i knjizicu vozila na njegovo ime....
FILAVU- Aktivni Član
stari neznam sta bi ti reka jos nisam nista obavio u nasoj administraciji bez "podmazivanja" cak i za novo jebeno auto iz ducan su pravili problem svaki put neki kurac i nitko nije u stanju ne dignut se iz stolice ili nedaj boze nazvat nekog nadredenog za savjet,znas ovi na drzavnim jaslama znaju sve,ili te pogledat i rec ti sta bi TOCNO trebao napravit idi galami urlaj reci da su nesposobni da nisi nista kriv naka izvole sredit situciju kako znaju i umiju seri da se trecina auta vozi ne registrirana ti zelis regat oni nedaju seri daj sve od sebe!
potpis!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
rečeno na vrlo suptilan način
fusher- SPAMER
ma ne brineme se ja ni malo oko toga....vjeruj nekako ce se rjesit.... imam i ja veza i vezica samo ih necu aktivirat dok mi tocno ne kazu sta moram napravit....idem iduci tjedan kod glavesine da mi kaze sta TOCNO moram napravit....
FILAVU- Aktivni Član
Similar topics
» problemi s kromanjoncima
» Problemi kod paljenja
» Problemi s mjenjačem
» pomoc. dimni problemi!!!
» Karburator problemi,paljenje+-,auspuh
» Problemi kod paljenja
» Problemi s mjenjačem
» pomoc. dimni problemi!!!