Z850 ABARTH replica
+5
Hrki
mitronni
BISer
nedo
Filip
9 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Z850 ABARTH replica
znaci da sam u problemu ili da kupim novu kombi pumpu u glavasevica i rijesim problem
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Možeš i prilagodit pumpu od fiće 750S za blok 903 tako da napraviš reducir ploču.... ja ti imam tu ploču doma pa ti je mogu donit da uzmeš mire.... fići nije pametno okretat smijer ventilatora jer sama konstrukcija raštela na zadnjoj haubi fići daju strujanje zraka put kilera u toku vožnje, napravite test, vozite fiću nizbrdo, upalite grijanje i ugasite motor i vidit ćete da i dalje lagano puše na grijanje kabine, upravo zato jer prorezi na zadnjoj haubi usmjeruju zrak, tako kad bi okrenili smjer zraka dobili bi kontraefekt..... fići jednostavno fali količina vode i treba mu dodat mali hladnjak ili ka šta su prvi abarthi imali još jednu posudu poviše hladnjaka
Gost- Gost
nebi sad previse u off osa ali zanimljiv problem posto ja necu prednji hladnjak,jedino kraj vilice jedan od kombi grijanja
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
ne znam koji motor planiras stavit ali ja sa 903 motorom sam pre zadovoljan sa hladenjem.imam taj prednji kiler i stavio sam novi termostat,ventilator mi je spojen na prekidac i skoro ga nikad ne upotrebljavam jedino tu i tamo po ljeti kad sam u koloni ili sl.kad radi na mjestu onda se malo temperatura digne.na prvom fici sa istim motorom bez prednjeg kilera i ventilatorom kontra spojenim i klapnom okrenutom prema naprijed isto nije bilo lose ali npr.kad sam vozio vise uzbrdo pod manjim okretajima grijao se i ventilator je morao radit.dobro taj auto mi nije bio za svaki dan pa i nisam stavljao kiler naprijed ovo mi je bilo sasvim ok.po meni najvecu ulogu igra tu pumpa vode ako je ona ispravna nemas problema.!
Gost- Gost
Od čega si stavija kiler i koliko bi ti se digla temperatura ilti sa tim sistemom?
Gost- Gost
kiler je od inocentia a temperatura varira nesto vise od 80 stepeni a kad termostat otvori naravno onda padne.!
Gost- Gost
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» abarth replica(vječni projekt)
» 850 ABARTH REPLICA
» abarth 850 tc replica
» BRAJICA projekt replica abarth
» ABARTH 1000 TCR replica u izradi
» 850 ABARTH REPLICA
» abarth 850 tc replica
» BRAJICA projekt replica abarth
» ABARTH 1000 TCR replica u izradi