Projekt 850
+22
Juraj83
abarth for life
Basko
cik
mitronni
dr.Damba
gost 1
Hrki
modri
dnx055
Kompa
puyolov tata
ŠOLE
puyol
DidaVu
Ćofi
fico750leImotski
ARIEL
Zloćko
Lav
Camshaft
Floyd
26 posters
Stranica 3 / 6.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Projekt 850
Ima sam i ja sexa dok sam bokove prilagodio.Drina je ravna kakvi su bokovi ali uz dosta muke se daju upasati.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Bolje je "nadozidati" gdje fali nego brusiti jer na kraju se cesto previse skine pa ispadne drek
modri- Član
- Broj komentara : 18
Registration date : 26.04.2013
Blizi se lagano godina dana od kad je kod mene u operacijskoj sali, organi transplantirani, karcinomi uklonjeni, oporavak ide dobro, ali pomalo...
Pod prije ciscenja
Blatobrani ostrugani do lima, namazono Korroplex-om
Malo radionicke kemije
Marshal budno prati radove i ceka sprickit da ga zalijemo
Komora za pjeskarenje.. haha..
Fico opet na 4 kotaca
To je vise manje to do kuda sam stigao sa radovima, kroz 2 mjeseca ce nadam se biti u sprickitu i onda sušenje lagano dok malo ne zatopli pa u komoru na piturivanje..
Pod prije ciscenja
Blatobrani ostrugani do lima, namazono Korroplex-om
Malo radionicke kemije
Marshal budno prati radove i ceka sprickit da ga zalijemo
Komora za pjeskarenje.. haha..
Fico opet na 4 kotaca
To je vise manje to do kuda sam stigao sa radovima, kroz 2 mjeseca ce nadam se biti u sprickitu i onda sušenje lagano dok malo ne zatopli pa u komoru na piturivanje..
Floyd- Aktivni Član
- Broj komentara : 122
Registration date : 24.01.2013
...perverzija ća delaš....Marshala mashala....,hvala na Božićnen poklonu,te dane nazdravimo..
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
Uff,dobar!
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
Svaka čast na radovima, samo strpljivo dalje!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
samo tako naprijed!
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Aj priznaj ovako dobro ga zaštićuješ samo zato što ti Maršal nadgleda radove!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Damba a trap otvoren do jaja,skija slalom po cesti.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Zloćko je napisao/la:Aj priznaj ovako dobro ga zaštićuješ samo zato što ti Maršal nadgleda radove!
Jbg, komunistička firma i diktator koji stalno nadgleda, znas da mora biti dobro, ako ne onda put golog otoka...
Floyd- Aktivni Član
dr.Damba je napisao/la:svida mi se to sta radis po autu kojega sam ja slozio i da ga imas kao model
Cilj mi je ovako nesto...
Jedan od modela ,imam tih slika mali milijon, pa radim kako mi odgovara i koliko financije dopustaju...
Jucer sam zaboravio da su mi i valjci stigli..
Floyd- Aktivni Član
nisam ga montirao ja sam napravio karoseriju i polakiral se kod mene trap me ne zanima i sve ostalo kaj se montiralo na negaHrki je napisao/la:Damba a trap otvoren do jaja,skija slalom po cesti.
..jos da dopeljen jenega marshala i bačvicu bire,ovega ca imaš stresite zajno,kad san vidja te bacve...vidija san garazu i lipe vitrue ,ćo moj ,bolidi,ma šlape su munjene..
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
Bio sam prisutan na tom oldtimer susretu,auto je slozen bez ijedne greske to kaj govoris da je trap previse otvoren,to nije tocno.Da se imalo razumijes u fotografsku opremu,skuzio bi da je stvar u objektivu s kojim je slikanoHrki je napisao/la:Damba a trap otvoren do jaja,skija slalom po cesti.
abarth for life- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 3
Registration date : 12.11.2013
Floyd sorry na offf
ABARTH FOR LIFE ili Zvonko nemoras se meni ovdije lazno prestavljati znamo dobro da je ono gore tvoj fičo i nemas se razloga sta pjeniti,zbog svog bahatog stav kojeg i sad koristis sam te obrisao sa ovog foruma i ponovo cu kao i 2 puta na face fico forumu,onog trenutka kad postaneš normalan možeš se družiti snama i sudjelovat u temama malo si pre balav da bi bio tako bahat.Na tebi je odluka da izabres ili ces biti normalan i normalno se prestaviti a ne lažno ili češ biti sutra obrisan
ABARTH FOR LIFE ili Zvonko nemoras se meni ovdije lazno prestavljati znamo dobro da je ono gore tvoj fičo i nemas se razloga sta pjeniti,zbog svog bahatog stav kojeg i sad koristis sam te obrisao sa ovog foruma i ponovo cu kao i 2 puta na face fico forumu,onog trenutka kad postaneš normalan možeš se družiti snama i sudjelovat u temama malo si pre balav da bi bio tako bahat.Na tebi je odluka da izabres ili ces biti normalan i normalno se prestaviti a ne lažno ili češ biti sutra obrisan
Hrki- Administrator
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Nije mi jasno o cemu ti pricas i koga ti to spominjes ali volio bi da je to moj fičo .Zovem se Igor inace sam iz Zagreba ali sam se nedavno preselio u Os.I uskoro cu vam predstavit svoj projekt,ranije nisam stigao jer sam u guzvi s novim poslom,ali bude uskoro.Hrki je napisao/la:Floyd sorry na offf
Ispricavam se na komentaru koji nije u vezi ovog 850 projekta.....Floyd svaka cast na projektu samo tako nastavi,bude to odlicno
abarth for life- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 3
Registration date : 12.11.2013
e ovako Igore .ljepo se prestavi ko svi ostali normalni clanovi,na sta te je vec upozorio kolega Zločko,a to nisi napravio.Ovi svi komentari ce biti večeras obrisani
Hrki- Administrator
Projekt napreduje usporenim tempom, radi posla oko drugih vozila.. Ali svaki dan smo korak bliže..
edit: ne da mi se resizeat slike
edit: ne da mi se resizeat slike
Floyd- Aktivni Član
jel ovo ide u ovu metalic bazu što je na slici ili je to samo podlga?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 3 / 6.