Moj žuti hrđavi fićek
+15
Floyd
sandro_pu
mitronni
Hrki
Filip
gost 1
dr.Damba
puyol
Juraj83
puyolov tata
Zloćko
Ćofi
Basko
ŠOLE
cik
19 posters
Stranica 2 / 9.
Stranica 2 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Moj žuti hrđavi fićek
jednostavno si sam pomogni. spoji crvenu na lampicu a zutu na pokazivac, na instrumentu unutra.
a onda kad spojis akomulator uzmes crvenu kod rezervara i prvo piknes u jednu i gledas jel svijetli, ako da to je to, ako ne stavi u drugu stopicu.
sve to naravno pod pretpostavkpm da si provjerio jel lampica ispravna i da je prazan rezervar. :-)
a onda kad spojis akomulator uzmes crvenu kod rezervara i prvo piknes u jednu i gledas jel svijetli, ako da to je to, ako ne stavi u drugu stopicu.
sve to naravno pod pretpostavkpm da si provjerio jel lampica ispravna i da je prazan rezervar. :-)
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
da da ima sam u glavi i tu opciju, ma spojit cu ja njih samo mi je bilo jednostavnije pitat hahah
cik- Aktivni Član
- Broj komentara : 239
Registration date : 26.07.2013
i jos jedno pitanje u vezi glavnok kocionog sta je bolje radit s njim novog ili starog reparirat mislim noramalno je bolje da kupim novog al mene vise zanim financije koje se cjene krecu ako neko zna ko prodaje i tako
cik- Aktivni Član
javi se u pazin tokić auto dijelovi (pozdravi denisa) glavni kočioni 190,00kn od LPR- a
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
šole i puyol puno hvala
cik- Aktivni Član
i evo ova dva dana se nije radilo na fići al se radilo za fiću (slike su loše jer sam sliko prije par minuta )
I EVO JEDNA OPASNA ZVJERKA OD PRIJATELJA SLIKANO PRIJE PAR SATI
I EVO JEDNA OPASNA ZVJERKA OD PRIJATELJA SLIKANO PRIJE PAR SATI
cik- Aktivni Član
e evo da malo osvjezim stranicu posto je nisam dugo (mozda ste me i zaboravili)
1 Problem sta sam moro rjesit bile su osovine bile su sve u k__ zbog lezajeva 1 osovinu sam naso kod jednog ljubitelja ficeka, ima ih jedno 5 onaj fico sto se prodavo zuto crni (abarth) to je njegov mozda neko zna.Osovinu mi je proda za 250 kn nije nova al je bila u dobrom stanju pa tako da sam uzo, tip ima puno vrjednih djelova od felgi diskova pa na dalje ovo je moja stara na sliki jos skoro dobro izgleda 2 osovinu sam iso pitat markovica njegov sin isto ima jedno 6 ficeka sve sredemi .dodem tamo vec sam bijo malo zivcan sto pre dugo trazim djelove on mi pokaze osovina a osovina ganc nova brzo je zgrabim i 200 kuna ode iz dzepa dodem doma poco radit kad ono osovina nije ista ja LUD drzo nazad kad sam doso on sve u redu zamjenit cemo al ne sad kad dode sin i tako ja ceko 2 tjedna vec sam puko prosla ta 2 tjedna ja iso kad njega on jos nije naso ceko jos par dana dodem osovina me ceka sva pohabana al ja reko aj uzet cu gas brzo doma da sastavim, kad ono oped drugacja osovina e tad sam tjeo razbit sve sta mi je bilu u krugi od 50 metara opet gas kod nejga i onda je reko da ima sam u paketu takve i da mi to nebi dao i vrati 200 kn.U medu vremunu stigo mi prednj kraj kojeg sam dao prepiksat nove piksene kline sve jer je imalo lufta dosta sam ceko al je tokar napravio vrhunski sve pohvale (450 kn) al oped ostane problem di cu nac osovinu i tad se sjetim jednog tipa koji je redio ficeke i popravljo auta u onaj staroj drzavi nisam ga ja znao al moj stari da tako ka posanjem da ide ko njega prosla 2 sata on se vraca s ganc novom osovinom meni srce stade cjena 200 kn i jos se otkrilo da taj tip je za njemce radio abarthe za trke orginale s abarth motorom i dao jednu sliko jednog kojeg je on radio
1 Problem sta sam moro rjesit bile su osovine bile su sve u k__ zbog lezajeva 1 osovinu sam naso kod jednog ljubitelja ficeka, ima ih jedno 5 onaj fico sto se prodavo zuto crni (abarth) to je njegov mozda neko zna.Osovinu mi je proda za 250 kn nije nova al je bila u dobrom stanju pa tako da sam uzo, tip ima puno vrjednih djelova od felgi diskova pa na dalje ovo je moja stara na sliki jos skoro dobro izgleda 2 osovinu sam iso pitat markovica njegov sin isto ima jedno 6 ficeka sve sredemi .dodem tamo vec sam bijo malo zivcan sto pre dugo trazim djelove on mi pokaze osovina a osovina ganc nova brzo je zgrabim i 200 kuna ode iz dzepa dodem doma poco radit kad ono osovina nije ista ja LUD drzo nazad kad sam doso on sve u redu zamjenit cemo al ne sad kad dode sin i tako ja ceko 2 tjedna vec sam puko prosla ta 2 tjedna ja iso kad njega on jos nije naso ceko jos par dana dodem osovina me ceka sva pohabana al ja reko aj uzet cu gas brzo doma da sastavim, kad ono oped drugacja osovina e tad sam tjeo razbit sve sta mi je bilu u krugi od 50 metara opet gas kod nejga i onda je reko da ima sam u paketu takve i da mi to nebi dao i vrati 200 kn.U medu vremunu stigo mi prednj kraj kojeg sam dao prepiksat nove piksene kline sve jer je imalo lufta dosta sam ceko al je tokar napravio vrhunski sve pohvale (450 kn) al oped ostane problem di cu nac osovinu i tad se sjetim jednog tipa koji je redio ficeke i popravljo auta u onaj staroj drzavi nisam ga ja znao al moj stari da tako ka posanjem da ide ko njega prosla 2 sata on se vraca s ganc novom osovinom meni srce stade cjena 200 kn i jos se otkrilo da taj tip je za njemce radio abarthe za trke orginale s abarth motorom i dao jednu sliko jednog kojeg je on radio
cik- Aktivni Član
ide to tebi!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
jedno pitanjce zanima me ako bi zelio na stari tip motora stavit altenator (a on je ima dinamu) onda bi trebo mjenjat pumpu vode da ili ne ??
cik- Aktivni Član
ok puno hvala
cik- Aktivni Član
treba mijenjat pumpu, nije ista.
osim ako je već promijenjena.
osim ako je već promijenjena.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Aha ok jer sam gledo kod jednog ficeka i imo je drugaciu pumpu punno hvala
cik- Aktivni Član
Lijepo nego šta je ova lopta žičana na kučištu filtera?
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
to je vjerovatno da krupnije muhe ne ulete u filter
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
respekt..ma ki je taj legendarni,u istri ki je dela za njemce Abarthe,mora da je bija u krugu HeilBronn-a..budi lipo pozdravljen,javi na MP..ko rabis ca,a ko ca iman..
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
hahahaha to je jos od prijasnjeg vlasnika ostalo ko ce znat sta si je on zamislio al i ja se slazem s zlockom hvala Davor racunam na tebe
cik- Aktivni Član
jucer kupio jedan motorcic posto je imo vodenu pumpu a meni je moja kapala brzo sam ih zamjenio I KAD SAM PROVO OVA NIJE KAPAL OVA JE PISALA I DANAS
cik- Aktivni Član
Dobar posel,ni ti niš puklo....turbinu obavezno daj uredit prije nek pakiraš pakunge i ležaje!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
toliko problema zbog ovog pizduna
capture screen
capture screen
cik- Aktivni Član
puyolov tata ma pumpa je ko nova samo sta su je zajbavali lezajevi i pakungi .Kako mislis uredit turbinu ?? nisam bas shvatio
cik- Aktivni Član
Stranica 2 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Moj zuti fico
» Podizanje iz mrtvih (žuti mrav)
» fićo (žuti vs. crveni) & 101 by Denno_Zaprešić
» evo i moj fićek
» unikatni fićek
» Podizanje iz mrtvih (žuti mrav)
» fićo (žuti vs. crveni) & 101 by Denno_Zaprešić