Hajde Malo Pojasnite
2 posters
Hajde Malo Pojasnite
Moji Fićo Ljubci ! zanima me ,a što sam primjetio da se po temama konstantno vrti jedan određeni
broj članova ,koji vodi diskusiju. neznam u čemu je problem da se ostali članovi ne uključe u raspravu pa nitko ovdje ne ujeda . Svatko ima pravo dati svoje mišljenje. Primjetio sam da dosta njih samo pregledava Forum ?? Pa članovi uključite se u raspravu imate na to pravo i bez stida samo navalite !!
broj članova ,koji vodi diskusiju. neznam u čemu je problem da se ostali članovi ne uključe u raspravu pa nitko ovdje ne ujeda . Svatko ima pravo dati svoje mišljenje. Primjetio sam da dosta njih samo pregledava Forum ?? Pa članovi uključite se u raspravu imate na to pravo i bez stida samo navalite !!
Gost- Gost
Re: Hajde Malo Pojasnite
Kolega Hornet, meni je ovaj forum jedna vrst opuštanja i ovde se osječam ka u najboljem društvu, šta i jesam. Nekad ne pišem ništa jer neznam šta bi.... Skužija sam da se njih dosta ovde regalo a navrate tu i tamo, ili uopče nikako. A evo jedan primjer iz života, znam neke tipove šta su kupili fiću, onda su se počeli zanosit e ka ja ću ga napravit, ovo, ono i na kraju ništa, kad ih ta želja prođe fiću ostave, zaborave na njega i tako leži godinama. Hoću reć da nismo svi isti, nemamo svi iste ambicije, želje, ni volju. Malo je ljudi koji su pravi entuzijasti i koji naprave nešto, bez obzira bija to fićo, helikopter ili nešto treće. Evo malo sam se raspisa. Pozzz
Gost- Gost
OK. kolega ali masu puta vidim log,dosta članova a malo komentara u postovima ,pa neka bar napišu daju nekakav koment i sl.
Gost- Gost
Pa, ja sam jedan od tih sta malo pisu. A razog je sasvim jednostavan, nabrzaka preletim samo forumom jer su mi sada u toku ispitni rokovi na faxu pa se nema bas vremena za pisati. A isto tako nesto malo se krenulo raditi oko Fice pa mi i to uzima vremena...
Gost- Gost
Neznam,mozda ima i onih koji samo gledaju nebi li kakvu novu foru ili nesto slicno saznali,neku ideju za nesto uciniti.
Mozda se varam ali vjerujem da dio to i radi.
Mozda se varam ali vjerujem da dio to i radi.
Gost- Gost
A uredu ali bi bilo dobro da nas više uzme učešća u raspravama i radu na temama !
Gost- Gost
Treba sudjelovati u raspravama svakako,ali kao sto je receno vec,nismo jednostavno svi isti i ne razmisljamo jednako.. Iako je lijepo kad si clan nekog foruma,da iznosis komentare i raspravljas po temama...Osobno volim raspravljati,ali me neke teme jednostavno ne zanimaju,pa ih eventualno proletim,nabrzinu procitam i idem dalje... A ono sto me zanima i o cemu mogu nesto i sam reci,tu pisem...hehe uglavnom,ljudi,pisite,komentirajte...hehe
Ja san jedan od onih koji svakodnevno Pregledavaju forum. Tu i tamo imam neki post ali nis previse. Osobno se ne upustam u neke diskusije jer nemam previse znanja u mehanici tako da....Ali obavezno... Pogledaj postove od zadnjeg posjeta....
Fule- Član
- Broj komentara : 36
Registration date : 18.05.2009
Ja svakodnevno posecujem forum, nekad i po vise puta ali komentarisem samo ponekad, obicno pohvalim neciji rad ili iznesem neko svoje misljenje...
Gost- Gost
Similar topics
» Brisaci mi malo rade malo ne
» malo smjeha
» Malo da Vas pozdravim!
» malo sam razočaran!
» MALO LJETNE ZABAVE
» malo smjeha
» Malo da Vas pozdravim!
» malo sam razočaran!
» MALO LJETNE ZABAVE