Prvi pa specijal :)
3 posters
Stranica 1 / 1.
Prvi pa specijal :)
Evo da prestavim i svog fićeka..dakle radi se o zlatnom okeru Zastava 750SE iz 1982. dobio sam ga od prve vlasnice kojoj sam odrzavao fićeka prije svakog tehničkog..ona je od 82.' uspijela preć cijelih 37 000km s njim..dok sam joj održavao auto nisam ni znao da se radi o specijalu, no sad kad sam ga dobio, kroz razno razne papire sam skuzio da imam domaćeg "abartha"..auto je jako očuvan, uz malu kilometražu, unutrašnjost je očuvana do najmanjeg detalja, čak su mi i navlake iz neznam koje godine očuvane, imama servisne kartice iz ovlaštenog Zastavinog servisa, sve u svemu auto je u jako dobrom stanju..naravno problem limarije mi je samo na pragovim i površinske hrđe na blatobranima, tu je i utjecaj ženske vožnje pa je i dobio sitne udarce, al to mi trenutno limar sve sređuje..htio bi da me služi 3-4 godine dok studiram i onda ću ga sredit po zadnji put i spremit za potomke haha..pošto je specijal u pitanju o prodaji ne razmišljam..nažalost nemam baš nekih slika :/..jedva čekam da se vrati od limara, sređujem sitnice i posjećujem Fićo fan klub Zagreb u Golikovoj..pozdrav
Tunja- Aktivni Član
- Broj komentara : 112
Registration date : 04.03.2013
Re: Prvi pa specijal :)
ova priča je vrijedna svake pohvale,sad ga lijepo održaji i vozi i nek te sa srećom služi a slike okači kad stigneš da ga vidimo!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Čestitam
daj malo slika da vidimo to čudo
daj malo slika da vidimo to čudo
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Hvala ljudi
Potrudit cu se objavit neke slike
Super mi je sto ja nemislim taj auto koristit svaki dan..tako da sto se tice popravaka, samo polako, sa puno ulja i masti
Potrudit cu se objavit neke slike
Super mi je sto ja nemislim taj auto koristit svaki dan..tako da sto se tice popravaka, samo polako, sa puno ulja i masti
Tunja- Aktivni Član
- Broj komentara : 112
Registration date : 04.03.2013
Similar topics
» Moj fića 750 specijal
» moj prvi fico
» prvi snijeg
» Jos uvijek prvi vlasnik!
» nije fico al moj prvi auto
» moj prvi fico
» prvi snijeg
» Jos uvijek prvi vlasnik!