Fićo by Kokić
+13
tomtom
markoz
Čuvitar
Mićo-Vk
Ćofi
Camshaft
Optimista
puyolov tata
kokic
kiki_0089
asconaextreme
Zloćko
dr.Damba
17 posters
Stranica 7 / 7.
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Fićo by Kokić
Alllooo, uskratija si nas.
Kako je bilo na tehničkom? I te stvari....
Kako je bilo na tehničkom? I te stvari....
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Fićo atestiran upišene gume 175 60 13 felge 6j volan ,diskovi, prednji branik , proširenja maglenke žute ,diskovi,
radna svjetla jedino mi nisu prošli sicevi i retrovizori jer nemaju homogalizacijuMarko naš član iz Biograda mi pomogao oko atesta i spasijo .Tako da sad guštam.Pomalo se priprema motor od yuga 45 i tak pomalo
radna svjetla jedino mi nisu prošli sicevi i retrovizori jer nemaju homogalizacijuMarko naš član iz Biograda mi pomogao oko atesta i spasijo .Tako da sad guštam.Pomalo se priprema motor od yuga 45 i tak pomalo
kokic- Član
- Broj komentara : 91
Registration date : 17.01.2013
Bravooooo.
Oće Marko
Oće Marko
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Jutro!
mogu samo ponovit ovo što je Čuvitar napisao - ALOOOOOOOO, DI SU SLIKE!
Marko se samo potvrdio kao ljudina. Moj naklon.
mogu samo ponovit ovo što je Čuvitar napisao - ALOOOOOOOO, DI SU SLIKE!
Marko se samo potvrdio kao ljudina. Moj naklon.
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
To, ekipa, to se traži!
Kad bih se pojavio na tehničkom s 13" felgama (i kad bi to bila jedina razlika u odnosu na standard) i želio ih upisati u prometnu - kako bi to prošlo?
Kad bih se pojavio na tehničkom s 13" felgama (i kad bi to bila jedina razlika u odnosu na standard) i želio ih upisati u prometnu - kako bi to prošlo?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Treba prije tehničkog napravit mali atest dođe ok 300 kn i kad to riješiš onda ideš na redovni tehnički bar tako mislim
kokic- Član
Cool.
Da se priključim znatiželjnoj hordi: di su slike?
Da se priključim znatiželjnoj hordi: di su slike?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Super odradeno i bravo za atest .
Svi su o tom atestu pricali da je to baba roga, da je nemoguce. Ipak se sve da rjesiti.
Dal na atestiranju placas segment svaki za sebe ili guma...kocnica...sjedala pa sve zajedno uduture? Jedan elaborat se pise o svemu ko maturalni rad pa se sve prilozi ili svaka pojedinost prepravke za sebe sto me nebi cudilo da sto vise para ova lopovska drzava usicari.
Prije deset godina sam dosao na tehnicki sa 13 cola felgama i na tehnickom mi uredno upisali u prometnu. Problem je bio jedino sta u prometnoj nisu pisale nule u brojevima sasije kojih je bilo par komada na karoseriji prije brojeva ali i to su upisali.
Svi su o tom atestu pricali da je to baba roga, da je nemoguce. Ipak se sve da rjesiti.
Dal na atestiranju placas segment svaki za sebe ili guma...kocnica...sjedala pa sve zajedno uduture? Jedan elaborat se pise o svemu ko maturalni rad pa se sve prilozi ili svaka pojedinost prepravke za sebe sto me nebi cudilo da sto vise para ova lopovska drzava usicari.
Prije deset godina sam dosao na tehnicki sa 13 cola felgama i na tehnickom mi uredno upisali u prometnu. Problem je bio jedino sta u prometnoj nisu pisale nule u brojevima sasije kojih je bilo par komada na karoseriji prije brojeva ali i to su upisali.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Imaš mali atest 300 kuna koji obuhvaća pojedine stavke tipa kuka ,felge itd i veliki cirka 900 kn koji obuhvaća sve što navedeš da si imao preinake znači moreš navest sve ča oćeš i objedinit sa dokumentacijom i to na tehničkom oni šalju u CVH bar tako kod mene bilo
kokic- Član
A tako, vidis super info
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Nekome sicevi prođu nekome ne,da mi je znat po kojem pravilniku oni to atestiraju
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
triba homologacija za siceve, ovo ostalo je igra za atestirat, mene je jedino mucilo kad san radija taj elaborat 6 svitala naprid al eeto proslo i to
markoz- Aktivni Član
- Broj komentara : 282
Registration date : 22.02.2018
Stranica 7 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 7 / 7.