Pitanje fiat 850
3 posters
Stranica 1 / 1.
Pitanje fiat 850
Pozdrav...
Posto cu se uskoro dokopat fiata 850(javim i poslikam)imam jedno pitanjce o istome.Znam da spomenuti imaju obratnu vrtnju motora(obrnuto od sata)zanima me dali na fiata pase mjenjac od fice?Ili koji jaci motori koji pasu na mjenjac od fiata 850 postoje?Ili ako ima neki znalac da mi.kaze koja je najbolja opcija za pojacati isti fiat?
Hvala unaprijed.
Posto cu se uskoro dokopat fiata 850(javim i poslikam)imam jedno pitanjce o istome.Znam da spomenuti imaju obratnu vrtnju motora(obrnuto od sata)zanima me dali na fiata pase mjenjac od fice?Ili koji jaci motori koji pasu na mjenjac od fiata 850 postoje?Ili ako ima neki znalac da mi.kaze koja je najbolja opcija za pojacati isti fiat?
Hvala unaprijed.
craga- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 12
Registration date : 10.07.2013
Re: Pitanje fiat 850
Jaci motori su ti od fiata 850 special i fiata 850 sport 900 kubika i 48 ks ako se ne varam.Svi lijevokretni.Plug and Play
dado.gf- Aktivni Član
- Broj komentara : 229
Registration date : 12.05.2012
Tesko nabavljivi..Fire motori dostupniji zato i pitam za mjenjac od fice...Dali pase na fiat 850?Onda je kombinacija prilicno jednostavna..I druge kombinacije me interesiraju..
Cak bi ubacio boxer od alfe na preradjeni mjenjac od fice..Bez da gubim zadnja sjedala..
Cak bi ubacio boxer od alfe na preradjeni mjenjac od fice..Bez da gubim zadnja sjedala..
craga- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 12
Registration date : 10.07.2013
Ali to je onda previse kemijanja,onda mozes bilo sta ubaciti.Puno njih planira tako nesto pa na kraju odustanu.Najbolje se drzati sto blize originalu.A sto se tice mjenjaca od fice,nisam jos vidio tu ideju dok s fiata na ficu jesam.Ali ima dosta prerada
dado.gf- Aktivni Član
- Broj komentara : 229
Registration date : 12.05.2012
sve što ti je trebalo biti rečeno kolega Dado je već rekao..ako želiš pojačat tvornički 850 onda pravi full generalku na motoru ali ga digni kompletnog na specialu i ići će to fino
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Similar topics
» Pitanje Pitanje zezanje !!
» Pitanje oko vakuma!
» Bregaste pitanje
» gumigelengi pitanje?
» obavijest ili pitanje
» Pitanje oko vakuma!
» Bregaste pitanje
» gumigelengi pitanje?