Zastava 750 LE '81
+15
Boki_B
Low_Low
oliwer
miro
Zloćko
Peksan
Čuvitar
markoz
Camshaft
asconaextreme
tomtom
antoniyx
Mićo-Vk
zvrcko sen
puyolov tata
19 posters
Stranica 23 / 40.
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Zastava 750 LE '81
Ima sam ona jedna kojs je kod tebe
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Jučer predvečer idem na kebab i pifkana i zanimljiv susret. Krene neka vika, neki čiča zove/viče - čij je ovo Abarth. čij je ovaj TC..... kad sam skužio o čem se radi javim se ja i krene frajer - Da je moj prijatelj Šverko živ, da on vidi što današnja mladost vozi.......meni se hladi kebab i grije piva al frajer pun priča, ekipica za stolom čeka.......pustio čovjeka da priča, malo mi nategnuta priča bila al ajd.
Na kraju pozdravlja se čovac, mjerka figuara....... Dobar, dobar i ode u Puntilaka i pun gas niz ulicu. Izgleda da uljepšao ja njemu dan, a i on meni.
Na kraju pozdravlja se čovac, mjerka figuara....... Dobar, dobar i ode u Puntilaka i pun gas niz ulicu. Izgleda da uljepšao ja njemu dan, a i on meni.
Carski. Nisi ga pitao kako se zove?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
A nisam, glupan..... krivo mi poslije bilo, čovac je naletio u skroz krivi trenutak. Bio sam sa društvom....... i baš istinski žedan, a pifkan na stolu.
velim ti, glupan!
velim ti, glupan!
Nemoj tako, sve je opravdano, dovoljno je reći kebab i piva.
Dobro si ti i prosao, kad cekas na tehnickom i slusas nekog starog kako je preprodavao ficeke i prao tapecirunge samo i 100 maraka po autu zaradio. To je prica hahhahhahhah
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
A ako slučajno digneš zadnju haubu, odmah dođe neki stari s dijagnozom - ni ne pita za simptome niti jel uopće imaš problema, samo sugerira što bi moglo biti jer je njemu tako jednom bilo.
Ima priča 100, od nuđenja novaca na sred ceste, do imao sam i ja takvog, pa do zakreni paljenje toliko i toliko, i podesi ventile tako i tako pa ćeš dobit da 750 ide bolje od Speciala....
Ima zbilja svega.
Ima zbilja svega.
Haha, ovo nek mi pokaže...tomtom je napisao/la:...i podesi ventile tako i tako pa ćeš dobit da 750 ide bolje od Speciala....
Prošlo ljeto sa ekipom u jednoj pivnici, pada mrak ja požurujem frenda da ajmo doma jer imam svijeće umjesto prednjih farova.... Ovog jedva dobijem, izađemo van kad vani frajer čeka gazdu od auta. Veli frajer, frend mi ima figuara, ovako nabuđenog i ja bi jednog. Pita koliko tražiš, ja velim nije na prodaju... Ovaj krene 2500, 700...završili na 3200. Figuar još kod mene naravno, i nije mi žao, al ovaj frend izmigoljio nazad u pivnicu i ubili još dve litre po grlu. 🥴 Kad sam došao doma malo mi bio žao, ne zbog figuara već žandara i tihe mise cijeli vikend
Pribacit ću se u tvoju temu.
Vidi - neće niko da ti proda motor, ali recimo da ti ga neko iznajmi na 5 godina, uz mogućnost da ga kasnije otkupiš ili dalje iznajmljuješ još 5 godina.....koliko bi para to vridilo za prvih 5 godina?
Vidi - neće niko da ti proda motor, ali recimo da ti ga neko iznajmi na 5 godina, uz mogućnost da ga kasnije otkupiš ili dalje iznajmljuješ još 5 godina.....koliko bi para to vridilo za prvih 5 godina?
Hm, novi koncept. Najam motora.
Nisam kombinirao nešto tako, al nije mi baš privlačna ideja. Previše odgovornosti jer koristiš nešto što nije tvoje, podložno havarijama, ako ulažeš u reparaturu trošiš, a opet nije tvoje..... Previše komplikacija.
Tu bi odigrao ipak neku klasičnu kombinaciju.
Yugo 45 je isto opcija, al traži ipak dodatna ulaganja u pojačanje auta/karoserije..... Nije mi financijski prihvatljivo. 850 je ipak bio u fići, nema komplikacija sa hlađenjem......
Ne srljam, ne želim se zaletavat, bilo bi fora, al kotrljam se i ovako. Želja postoji, kombiniram možda pojačat karocu sa H pojačanjem kao neku pripremu pa će doć i motor.....
Figuar je hobi, paniraš svašta nešto, nešto se ostvari, nešto ne.... Al planove vrtiš i dalje. I to ima nekog gušta, barem meni.
Nisam kombinirao nešto tako, al nije mi baš privlačna ideja. Previše odgovornosti jer koristiš nešto što nije tvoje, podložno havarijama, ako ulažeš u reparaturu trošiš, a opet nije tvoje..... Previše komplikacija.
Tu bi odigrao ipak neku klasičnu kombinaciju.
Yugo 45 je isto opcija, al traži ipak dodatna ulaganja u pojačanje auta/karoserije..... Nije mi financijski prihvatljivo. 850 je ipak bio u fići, nema komplikacija sa hlađenjem......
Ne srljam, ne želim se zaletavat, bilo bi fora, al kotrljam se i ovako. Želja postoji, kombiniram možda pojačat karocu sa H pojačanjem kao neku pripremu pa će doć i motor.....
Figuar je hobi, paniraš svašta nešto, nešto se ostvari, nešto ne.... Al planove vrtiš i dalje. I to ima nekog gušta, barem meni.
Gle sad plan, i kuda idu pare.... Garaža mi rasulo malo žešće. Ima mjesta, a nikako ga pametno iskoristit..... Neki dan popi....o i naručio nosače za police, a police će za koji dan....
Na cijenu materijala frend uzeo tek koju kunu za ruke, još i obojao.... Danas me razveselio na najjače kad me nazvao da pokupim.
Par kuna spremio za to H pojačanje na Figuaru, a novci završili na ovome. To postavio ipak kao prioritet.
Na cijenu materijala frend uzeo tek koju kunu za ruke, još i obojao.... Danas me razveselio na najjače kad me nazvao da pokupim.
Par kuna spremio za to H pojačanje na Figuaru, a novci završili na ovome. To postavio ipak kao prioritet.
Rovariš ti polako, naletit će tebi nešto, i bit će pravo.
Ne sumnjam ja....
Ne sumnjam ja....
Tomtom kako si mislis rjesiti H pojacanje. Imas neku mjeru pa da ti netko zavari ili netko to radi pa bi kupio?
Ej, nemam mjere, al imam frenda koji radi razne bravure sa željezom, ne ovaj koji mi napravio nosače za police, već jedan drugi sa kojim sam planirao svašta nešto kroz ovu zimu u i oko figuara radit, al prošlu jesen se razbio sa Quadom.....neki dan ponovno bio na operaciji....pa kad se on oporavi to je nešto što bi on odradio direktno na autu.
Takva je ideja, bio plan, al kako sam pisao gore planovi se ponekad i izjalove. Novi rađaju..... Gle figuar je hobi, odmak od svakodnevnice i prije svega gušt. Gledam da ne opterečuje kućni buđet, i dosad nije, nije bilo na sreću velikih uloga u njega, došla uredna baza pa je sve setetika i dorade.... Volio bih pojačat kočnice, al opet vuče tehnički i legalnost za sobom, atestiranje je dodatna zajebancija. Netko uspije sredit bez muke, a netko ne uspije nikako....
Bude sve polako, sam nek je malo sreće i puno zdravlja. Kaj ne? A gušti su gušti.
Takva je ideja, bio plan, al kako sam pisao gore planovi se ponekad i izjalove. Novi rađaju..... Gle figuar je hobi, odmak od svakodnevnice i prije svega gušt. Gledam da ne opterečuje kućni buđet, i dosad nije, nije bilo na sreću velikih uloga u njega, došla uredna baza pa je sve setetika i dorade.... Volio bih pojačat kočnice, al opet vuče tehnički i legalnost za sobom, atestiranje je dodatna zajebancija. Netko uspije sredit bez muke, a netko ne uspije nikako....
Bude sve polako, sam nek je malo sreće i puno zdravlja. Kaj ne? A gušti su gušti.
Ovaj nacrt je radija neki stari strojarski tehničar.
Ništa nije prepušteno slučaju...
Ja bi bija samo još naprid produžija sa lamom na ove dvi vide ispod feder plate... ali to san ja.
Ništa nije prepušteno slučaju...
Ja bi bija samo još naprid produžija sa lamom na ove dvi vide ispod feder plate... ali to san ja.
Nemam baš iskustva s ovim, al isto sam htio reći da sam očekivao da će ići do federplate.
Koje bi zapravo točke bilo idealno povezati krutom vezom?
Koje bi zapravo točke bilo idealno povezati krutom vezom?
Imate pravo ali mozda je bas sa razlogom ovakva
Jel je?
Pojma nemam, na takvu sam nabasao...
Miro, možeš li kad uhvatiš vremena pokušat poslikat mjesta vezanja na karoseriju.
To bi mi bio vrijedan detalj.
Fala
To bi mi bio vrijedan detalj.
Fala
Stranica 23 / 40. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 430 K
» Zastava 850 AK
» zastava 750 82 god.
» ZASTAVA 750 LE
» Zastava 430 K
» Zastava 850 AK
» zastava 750 82 god.
» ZASTAVA 750 LE
Stranica 23 / 40.