Zastava 750 LE '81
+15
Boki_B
Low_Low
oliwer
miro
Zloćko
Peksan
Čuvitar
markoz
Camshaft
asconaextreme
tomtom
antoniyx
Mićo-Vk
zvrcko sen
puyolov tata
19 posters
Stranica 30 / 40.
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Zastava 750 LE '81
Mali plastični vojnici ubili temu o fići
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Dosta vise o auticima,minjaj temu...
Nego imali jos iko po kuci,figurice zivotinja ili neki drugi spodoba
Nego imali jos iko po kuci,figurice zivotinja ili neki drugi spodoba
Boki_B- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 04.07.2020
Iskreno? Imam ja
Uz dva mala klinca 5 i pol i drugi za par dana četiri godine životinja koliko želiš.
Stariji je u dinosaurima skroz na skroz, a manji ako nije u altu - neki dan rastavio svoj biciklić na proste faktore onda se igra konjićima, kravama....
Ovo za bicikl. Kaže meni mali tata daj mi neki ključ - ja mu dam 19, reko sa tim nema kaj razjebat. Veli on - daj mi neki manji, dam 18, veli on još manji, dam mu 17 i nema ga neko vrijeme. Kad evo ga opet - daj mi neki manji, dam mu 14 - reko to mu nigdje ne paše, maticu 13 tek zahvati i prokliže i to će mu bit zanimacija. Zove seronja mene da ne može skinut nogicu - nogica ručni rad pa kontra matica. dođem je vidit kaj sa nogicom, kad ono ključ 14 mu sjeo ko budali šamar - pol bicikla u šarafima/maticama 14. E jebi ga druže! rastavio momčić kotače, volan, sjedalo. Od lanca zamazan ko da je generalku na fići radio .
Al to nije sve - da se razumijemo ponosan na najjače sam bio. Imam susjede koji su 10 puta stariji od njega, a ne znaju gume napumpat.... Uglavnom meni žena kaže da mi je sad figuar sljedeći na na tapeti - kažem joj ja da ne izaziva Vraga, a ona Vrag ti je ta dignuta hauba, sad ćeš vidjet kad se uhvati svječica i tog tvog poliranog filtera .
E to bi mogao bit problem.
Evo vratili smo se lagano na temu.
Uz dva mala klinca 5 i pol i drugi za par dana četiri godine životinja koliko želiš.
Stariji je u dinosaurima skroz na skroz, a manji ako nije u altu - neki dan rastavio svoj biciklić na proste faktore onda se igra konjićima, kravama....
Ovo za bicikl. Kaže meni mali tata daj mi neki ključ - ja mu dam 19, reko sa tim nema kaj razjebat. Veli on - daj mi neki manji, dam 18, veli on još manji, dam mu 17 i nema ga neko vrijeme. Kad evo ga opet - daj mi neki manji, dam mu 14 - reko to mu nigdje ne paše, maticu 13 tek zahvati i prokliže i to će mu bit zanimacija. Zove seronja mene da ne može skinut nogicu - nogica ručni rad pa kontra matica. dođem je vidit kaj sa nogicom, kad ono ključ 14 mu sjeo ko budali šamar - pol bicikla u šarafima/maticama 14. E jebi ga druže! rastavio momčić kotače, volan, sjedalo. Od lanca zamazan ko da je generalku na fići radio .
Al to nije sve - da se razumijemo ponosan na najjače sam bio. Imam susjede koji su 10 puta stariji od njega, a ne znaju gume napumpat.... Uglavnom meni žena kaže da mi je sad figuar sljedeći na na tapeti - kažem joj ja da ne izaziva Vraga, a ona Vrag ti je ta dignuta hauba, sad ćeš vidjet kad se uhvati svječica i tog tvog poliranog filtera .
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Hahahahhahahahahahha,mali zna posa,zanimljivo i napeto će postat kad to isto biciklo sastavi sam,na isti način.....samo upamti kojim redosljedom si mu dodavao ključeve kad je rastavljao.....a ako nauči sastavit biciklo,neće bit problema ni sa fićom,kako izvida sviću,moćeš bit siguran da će je uspješno i zavidat kako je bilatomtom je napisao/la:Iskreno? Imam ja
Boki_B- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 04.07.2020
Hahahahhahah ovo bi ljepse odradio sa nekom pilicom, materijal obecava za takvu obradu
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Sakrivaj pilice hehe
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Ohoo pa mali meštrija na veliko
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Čuvitar, nemoj se ti ništa smijat, i ti imaš dva malca.
Samo nek se dečki igraju, nek majstoriraju. Kad vidim ostatak ekipe tj. klinaca po ulici i da već sa četiri, pet godina vise na mobitelima i igricama ova moja dva geliptera su mi posebno draga.
Al da se vratimo na temu. Igram se neki dan sa paljenjem, smjesom......krenuo zato jer mi nemirno radi na leru, nekad mirniji nekad divlja, trese se....dobijem ga da je potpuno miran u leru i krenem u probnu vožnju. Mališa lijepo vozi, ne dimi, ne smrdi benzin, sve kako treba. A onda u jednom trenutku potjeram svih 24KS i ovaj počne zacukavat, pa krene, pa cukne i zako uvijek pod punim gasom....Mislim si koji Qurac, probam sporije ubrzavat - sve ok, žešće - zacukava. U jednom trenu mu povučem cca pola čoka i ovaj se umiri i povlači linearno kako treba. OK, previše zraka dobiva, to je zbog filtera koji je ful protočni. U onom mom filteru je originalan uložak za zrak....Dodam ja motoru malo goriva i u vožnji povlači dobro, al na leru radi nemirno. OK! Sad imam jedno il drugo. KOje su mi opcije? Skinem poklopac filtera, napravim i ubacim ''restriktor'' (fora mi rijeć, podsječa me na Toyotu i varanje u rellyu sa Cellicom) znači ubacim restriktor ili ti okrugli komad unutar samog filtera koji u frgazer pušta zraka koliko je dobivao u serijali. Rupa u tom ulošku ili ti restriktoru( zbilja fora rijeć) je fi originalnog otvora na njegovom originalnon kućištu za filter zrak i stvar radi. MIran je na leru, lijepo linearno ubrzava, mada mi se čini da je mrvu sporiji. Zvuk se malo promjenio, nema fijukanja zraka kad turiraš i to mi baš fali.
Dali imam još koju opciju? Veća dizna za gorivo? Hoće li sa njom bit nemiran u leru.....
Samo nek se dečki igraju, nek majstoriraju. Kad vidim ostatak ekipe tj. klinaca po ulici i da već sa četiri, pet godina vise na mobitelima i igricama ova moja dva geliptera su mi posebno draga.
Al da se vratimo na temu. Igram se neki dan sa paljenjem, smjesom......krenuo zato jer mi nemirno radi na leru, nekad mirniji nekad divlja, trese se....dobijem ga da je potpuno miran u leru i krenem u probnu vožnju. Mališa lijepo vozi, ne dimi, ne smrdi benzin, sve kako treba. A onda u jednom trenutku potjeram svih 24KS i ovaj počne zacukavat, pa krene, pa cukne i zako uvijek pod punim gasom....Mislim si koji Qurac, probam sporije ubrzavat - sve ok, žešće - zacukava. U jednom trenu mu povučem cca pola čoka i ovaj se umiri i povlači linearno kako treba. OK, previše zraka dobiva, to je zbog filtera koji je ful protočni. U onom mom filteru je originalan uložak za zrak....Dodam ja motoru malo goriva i u vožnji povlači dobro, al na leru radi nemirno. OK! Sad imam jedno il drugo. KOje su mi opcije? Skinem poklopac filtera, napravim i ubacim ''restriktor'' (fora mi rijeć, podsječa me na Toyotu i varanje u rellyu sa Cellicom) znači ubacim restriktor ili ti okrugli komad unutar samog filtera koji u frgazer pušta zraka koliko je dobivao u serijali. Rupa u tom ulošku ili ti restriktoru( zbilja fora rijeć) je fi originalnog otvora na njegovom originalnon kućištu za filter zrak i stvar radi. MIran je na leru, lijepo linearno ubrzava, mada mi se čini da je mrvu sporiji. Zvuk se malo promjenio, nema fijukanja zraka kad turiraš i to mi baš fali.
Dali imam još koju opciju? Veća dizna za gorivo? Hoće li sa njom bit nemiran u leru.....
Baš me zanima ova situacija, ne bih očekivao da filter ili njegovo kućište ima tolikog efekta. Al možda se varam, čekamo ekipu koja zna da se izjasni.
P.S. Onaj primjer "varanja" je bio genijalan...
P.S. Onaj primjer "varanja" je bio genijalan...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
nekako mi to puno sumljivo (puno zraka?) . Znan ljude koji voze i bez filtera... ne znan još... ali razmišljam... (to nije uvik dobra stvar)...
Al vidi, kod mene serijska dizna, a nabuđeni filter. Da je više goriva sve bi bilo ok, valjda. Za sad je ok, sa ovim uloškom. Aispuh nakon dugo vremena bijeli/svjetli nakon žešće vožnje.
Ništa čudno.Stvarno ima karburatora koji ne mogu raditi bez filtera zraka..ali zašto?Svaki filter od zraka stvara jedan mali podtlak i karburator je prilagođen tome.ako brlja bez filtera mogu biti 3 razloga(bar toliko ja znam).1.Brtva na usisu nije dobra pa vuče falši zrak.2.leptir u karburatoru se opusti pa ne zatvara lijepo tj.vuče falši zrak.3.luft na donjoj osovini pa mimo nje vuče falši zrak.Znači čim si dodao goriva on se umirio zato što ima zraka i više nego mu treba.Restriktor je opteretio usis zraka zato ti je bolje.Znači skini karburator i napravi detaljni pregled jer nije počeo bez razloga brljat.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Zeza on od prvog dana montaže filtera, al me nije sekiralo to što je nemiran na leru. Čak i nekako fora je nemirno grglja. Al kad sam probao uštimat priču skužio ovo sa zrakom. Od kada je ovaj filter u priči auspuh mi je u pravilu crn, čađav. Sad sa uloškom pobijelio. Frgazer je u dobrom stanju, ništa nema lufta, leptir zatvara do kraja...
Vozat ću se sad malo ovako pa donesem sud. Al ima riješenje za moje probleme, jači motor
Vozat ću se sad malo ovako pa donesem sud. Al ima riješenje za moje probleme, jači motor
Al ima riješenje za moje probleme, jači motor
Sve vodi tomu tome.....
Sve vodi tomu tome.....
Kad ga ugrađuješ?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Moram prvo aktivno počet tražit.
Danas napravio 40ak km, autek nit štucnuo. Znači jebao ga zrak na najjače.
Zvuk mu drugačiji, mrvu tiši i fali mi šištanje/fućkanje zraka kroz filter. Al ok, lijepo vuče, ravnomjerno.
Zvuk mu drugačiji, mrvu tiši i fali mi šištanje/fućkanje zraka kroz filter. Al ok, lijepo vuče, ravnomjerno.
Ako je tako onda super
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Evo i danas sve ok. Novih četrdesetak km.... jedan dio u jako brdo, prema gruntu od staraca... druga pun gas i primi treću. Pred nekoliko, a i od prvog dana tog filtera to nije mogao. Sa otvorenim filterom se lakše zavrtio, al je bio sporiji/slabiji na niskim okretajima. Sad povuče iz nižih, al mislim da se ne vrti visoko kao prije. Svakako je jači na nižim. Dokaz tome što je održavao brzinu u trećoj, a jebačko brdo. Četrdeset u trećoj bez problema, što sa otvorenim ne može.
Al jebem fali mi taj puni zvuk koji ima sa otvorenim filterom.
Al jebem fali mi taj puni zvuk koji ima sa otvorenim filterom.
Vruće ovih dana, GO i svašta nešto.... Evo se i ja taman vratio. Idem spojit kleme pa da vidim koliko će mališa verglat prije nego sastavi.
garant je upalija drugi put iz prve
asconaextreme- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1106
Registration date : 23.10.2012
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 430 K
» Zastava 850 AK
» zastava 750 82 god.
» ZASTAVA 750 LE
» Zastava 430 K
» Zastava 850 AK
» zastava 750 82 god.
» ZASTAVA 750 LE
Stranica 30 / 40.