Moj mladi fićo iz 83'
+17
Boki_B
chorijan
oliwer
puyolov tata
Zloćko
miro
Pepa55
Tomislav
Peksan
markoz
Camshaft
Čuvitar
tomtom
kokic
antoniyx
asconaextreme
Mićo-Vk
21 posters
Stranica 40 / 40.
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Moj mladi fićo iz 83'
fini pokloncici
ljuti- Aktivni Član
- Broj komentara : 275
Registration date : 02.11.2020
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Tek san sad svatija poantu...H4 ... Nisan uopće Iša za tim kad san naručiva...
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Ma daaaaaj, pa to je bitno....vidjet ćeš sad razliku. H4 sijalica il' R2 u običnom fićinom faru nije nit sluga ovome što ćeš sad imat. Napisat ćeš dojam molim te. Iskreno me zanima.
u mene su ledice trenutno, dobija ih na poklon prije dvi godine, svi mi blicaju po noći jer misle da iman duga svitla gori.... A led šta imam je zamjena za H4 i imam adaptere...
Još par dana godišnjeg iskorištavam doma, u garaži...
Čekale su dugo neke stvari, a napokon ću rješit nešto navrime...
Criva kočnica su čekala više od godinu i to san rješio, sad ćemo vidit oće li mali problemi nestat....
A ono glavno je bilo pobrusit pod i namazati i dat mu još nekoliko godina života... sve je samo ispadalo i četka na brusilica nije imala puno posla,, uru vrimena ležanja...
Čekale su dugo neke stvari, a napokon ću rješit nešto navrime...
Criva kočnica su čekala više od godinu i to san rješio, sad ćemo vidit oće li mali problemi nestat....
A ono glavno je bilo pobrusit pod i namazati i dat mu još nekoliko godina života... sve je samo ispadalo i četka na brusilica nije imala puno posla,, uru vrimena ležanja...
asconaextreme, tomtom and Stule like this post
Odlično pod izgleda!
meni su tvoje slicice uvijek zanimljive,ali na kompjuteru sve su nekako malene i nista ne vidim jbg.
sta ti je to undercoat?
sta ti je to undercoat?
ljuti- Aktivni Član
A, jbg, ja sve preko moba radim (slike). A šta se tiće undercoat , to san uze od MOTIPA, nešto slično ko body -bitumen, svakako nekakva elastična zaštita od prskanja kamenčića i tako dalje. Iskreno meni je najvažnije da je primer uredno namazan , a ovo drugo ... Vidit ćemo sutra...ljuti je napisao/la:meni su tvoje slicice uvijek zanimljive,ali na kompjuteru sve su nekako malene i nista ne vidim jbg.
sta ti je to undercoat?
puyolov tata likes this post
ja sam prije koju godinu imao pricu sa jednim starim autolimarom a tim poslom se bavio i njegov otac,znaci dugogodisnja tradicija.
na pod i pragove nikad nisu stavljali bitumen,bitumen samo unistava auto a lak je posao za fals majstore.
za pod 3 sloja temeljne,i onda 2 sloja boje koje hoces i to je dovoljno i bolje nego sve ostalo.
iznutra pragove i te supljine su mazali jednom zanimljivom kombinacijom tako da sol i ostala sranja nisu ostajala unutra u limariji,auti im nikad nisu imali problema sa limarijom a i one koje su radili nisu godinama pokazivali znakove trulezi.
na pod i pragove nikad nisu stavljali bitumen,bitumen samo unistava auto a lak je posao za fals majstore.
za pod 3 sloja temeljne,i onda 2 sloja boje koje hoces i to je dovoljno i bolje nego sve ostalo.
iznutra pragove i te supljine su mazali jednom zanimljivom kombinacijom tako da sol i ostala sranja nisu ostajala unutra u limariji,auti im nikad nisu imali problema sa limarijom a i one koje su radili nisu godinama pokazivali znakove trulezi.
ljuti- Aktivni Član
Ma nije to bitumen, ali izgleda ok.
Ovo šta je meni bilo doli na autu je nešto gumeno i dok je držalo je ispod lim ko iz tvornice... Sad se ne brinem, ovaj hempel mi mažemo na kobilice jedrilica, ako se lipo očisti i namaže dvi ruke, u moru ne izbaci ruzinu...pa neće ni meni na fići... A ovo drugo mu ne može naškoditi...a i crno je pa će bit u konačnici bolje...
A isto tako moraš znat da materijali (kemije) danas nisu isto ko šta su bili prije 20 god. Ima nekih stvari puuuno boljih, a istovremeno s brigom za okoliš dobivamo i znatno lošije proizvode...
Ovo šta je meni bilo doli na autu je nešto gumeno i dok je držalo je ispod lim ko iz tvornice... Sad se ne brinem, ovaj hempel mi mažemo na kobilice jedrilica, ako se lipo očisti i namaže dvi ruke, u moru ne izbaci ruzinu...pa neće ni meni na fići... A ovo drugo mu ne može naškoditi...a i crno je pa će bit u konačnici bolje...
A isto tako moraš znat da materijali (kemije) danas nisu isto ko šta su bili prije 20 god. Ima nekih stvari puuuno boljih, a istovremeno s brigom za okoliš dobivamo i znatno lošije proizvode...
sve ok,realno vecina ljudi koji imaju ficu vise ga ne koriste po zimskim uslovima kao nekad gdje je fico bio i glavno prevozno sredstvo.
cuo sam da su neki koristili temeljnu boju za brodove,pa rekoh ako mu more nemre nista onda je i fico siguran
cuo sam da su neki koristili temeljnu boju za brodove,pa rekoh ako mu more nemre nista onda je i fico siguran
ljuti- Aktivni Član
Ja moram na sivom napravit isti posao ali nikako da se natjeram. Jbg nekakve bauštele po kući i drugi troškovi imaju prioritet financijski i vremenski
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Žena radi mali ukras... Još će falit loptica...
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://www.ficoforum.org/t6902-moj-mladi-fico-iz-83
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://www.ficoforum.org/t6902-moj-mladi-fico-iz-83
tomtom likes this post
Stranica 40 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Stranica 40 / 40.