Fica 750M 69 god by Ćevara
5 posters
Stranica 1 / 1.
Fica 750M 69 god by Ćevara
Evo drustvo da vam predstavim mog malog mazimca, fucu 750M 1969 godiste. Jos davne 1997 godine sam video ovog malisana, vozio se u njemu i jako ga zavoleo, zapravo to je prvi ficko u kome sam se vozio. Njegov prvi vlasnik je bio bivsi ruski vojni general (ćaletovog kolege sa posla tast) koji je ziveo na rancu u selu Futog, ficka je ostavio u nasledstvo unuku koji ga je skroz rascerupao, pokidao mu je tapacirung krova, podizace stakala, tapacirunge vrata, tepih, struju,... od te 1997 do 2007 godine ficko je stojao u garazi ne taknut. Ja sam ih nagovarao da ga prodaju da ne trune i ne propada, a nisu hteli jer je kao u spomena na dedu, a kakva je to uspomena kad je zapustena umesto da bude sredjena, da se ponekad upali i provoza?!! I tako sam ih nakon 10 dugih godina nagovorio da mi ga prodaju, jer im smeta. Zahvaljujuci stalnom garaziranju fica je perfektno dobar, limarija je ko nova nema rdje ni trulezi i motor je dobar s obzirom da je presao samo 4800km, ali se glava motora popustila od dugog stojanja, pa sam ja zamenio dihtung, izravnao glavu i utegao ga. Dobio sam ga za 60 evra i presao sam vise od 3000km. Ide ko zmaj, pretice sve sto mu se nadje na putu. Sad treba da se ofarba i iznikluje. Evo i slicica,..
Ovakav je bio pre nego sto je stigao kod mene,..
A evo kako izgleda kad sam ga ja uzeo u svoje ruke,..
Jos mi fali onaj lepi niklovano crven znak na prednjem veznom limu, 5 bocnih lajsni (1 na haubi, 2 na prednjim blatobranima i 2 na vratima) i mali farovi sa okvirima, ako neko ima nesto od ovih delova nek mi javi.
Ovakav je bio pre nego sto je stigao kod mene,..
A evo kako izgleda kad sam ga ja uzeo u svoje ruke,..
Jos mi fali onaj lepi niklovano crven znak na prednjem veznom limu, 5 bocnih lajsni (1 na haubi, 2 na prednjim blatobranima i 2 na vratima) i mali farovi sa okvirima, ako neko ima nesto od ovih delova nek mi javi.
Gost- Gost
Re: Fica 750M 69 god by Ćevara
Spašen je još jedan fićo! Kolega odličan je, vidi se dosta sačuvan s obzirom na godine, samo ga tako čuvaj i pazi i služit će te jako dugo! Pozdrav
Gost- Gost
Odlican. . .
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Fićo je pravi slatkiš , kolega svaka čast na uloženom trudu što jako cijenim .
Gost- Gost
Hvala vam kolege. Naravno da cu ga cuvati. Jedan slovenac oldtajmerista mi je za njega nudio 5000 evra, ali nisam imao srca da ga prodam, bas zato sto je u extra stanju i sto je toliko star. Pozzzz
Gost- Gost
Super je fićo.
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
Fića nema cijenu!!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Dobro očuvani primjerak fićeka, želim puno km sa njime !
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
Hvala kolege. Sad se dogovaram sa elektricarem kad da mu oteram ficka da poveze stari tip ablendera i kontakt bravu koja ide na armatur tablu izmedju prekidaca.
Gost- Gost
Similar topics
» Projekat: Fica 750m '73.
» Fićo 750M 1973g.
» Delovi kontraš/750M/Luxe (izmenjeno 03.12.)
» Treći fića!
» Moj fića 750 specijal
» Fićo 750M 1973g.
» Delovi kontraš/750M/Luxe (izmenjeno 03.12.)
» Treći fića!
» Moj fića 750 specijal
Stranica 1 / 1.