Projekat: Fica 750m '73.
+3
Camshaft
johan
Filip
7 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Projekat: Fica 750m '73.
Ovog Ficu sam kupio za 70 eura 2006. godine.
Od tada pa do danas traje njegovo sredjivanje zbog nedostatka para a kasnije i vremena.
Ovako je izgledao kad sam ga kupio:
Onda sam ga doveo u vozno stanje i sredio malo da lici na nesto. Vozen je ovako do proslog leta:
Ovo je sadasnje stanje. Rasturio sam ga kompletno i oterao kod limara da se zameni i sredi sve sto ne valja. Posle je zavrsio kod farbara na farbanje i zastitu i zbog mojih obaveza je presedeo celu zimu pod najlonom. Ovog leta sam resio da to zavrsim jer nisam imao nikakvo prevozno sredstvo. Glavne stvari sam uradio, ostale su sitnice i druge dorade koje zahtevaju vise slobodnog vremena.
Bitno je da mi u petak stizu tablice i auto moze da se vozi.
Sve ostale slike kao i komletan tok radova mozete videti na NK forumu u mojoj temi:
http://forum.nacionalnaklasa.net/viewthread.php?tid=1287
Od tada pa do danas traje njegovo sredjivanje zbog nedostatka para a kasnije i vremena.
Ovako je izgledao kad sam ga kupio:
Onda sam ga doveo u vozno stanje i sredio malo da lici na nesto. Vozen je ovako do proslog leta:
Ovo je sadasnje stanje. Rasturio sam ga kompletno i oterao kod limara da se zameni i sredi sve sto ne valja. Posle je zavrsio kod farbara na farbanje i zastitu i zbog mojih obaveza je presedeo celu zimu pod najlonom. Ovog leta sam resio da to zavrsim jer nisam imao nikakvo prevozno sredstvo. Glavne stvari sam uradio, ostale su sitnice i druge dorade koje zahtevaju vise slobodnog vremena.
Bitno je da mi u petak stizu tablice i auto moze da se vozi.
Sve ostale slike kao i komletan tok radova mozete videti na NK forumu u mojoj temi:
http://forum.nacionalnaklasa.net/viewthread.php?tid=1287
Gost- Gost
Re: Projekat: Fica 750m '73.
stari x vec sve videno ali svaka cast
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Hvala.
Danas sam radio oko volana. Evo kako je izgledao i kako sad izgleda:
Bio je mnogo izgreban pa sam morao da krenem od smirgle 150... ostalo je jos da sredim sirenu sutra i imam nov volan stari tip.
Danas sam radio oko volana. Evo kako je izgledao i kako sad izgleda:
Bio je mnogo izgreban pa sam morao da krenem od smirgle 150... ostalo je jos da sredim sirenu sutra i imam nov volan stari tip.
Gost- Gost
oces ti oces,ja svoga nisam taka cilo lito,a toliko sam zaglibija da sada nema nazad
johan- Moderator
Čestitam X, nakon toliko uloženo truda i rada zaslužija si i ti da se voziš, neka, e sad počinju gušti, pozzz
Gost- Gost
koliko vridi taj stari timun za fiću,iman jedan u odlićnom stanju,ali mi je višak...
Gost- Gost
Mislis na volan? Ne znam koliko vredi, nekom mozda 5 eura a nekom 50... zavisi od ponude i potraznje tih volana.
Gost- Gost
Nove slike:
Na ovom linku imate jos puno slika, da ih ne kacim sve ponovo... http://www.zastavafanclub.org/forum/viewtopic.php?f=41&t=5040
Na ovom linku imate jos puno slika, da ih ne kacim sve ponovo... http://www.zastavafanclub.org/forum/viewtopic.php?f=41&t=5040
Gost- Gost
E! Zahtijeva da budem registriran.
Jovane daj jednu sliku s tablicama po mojoj želji
Jovane daj jednu sliku s tablicama po mojoj želji
Gost- Gost
Tablice su u kolima ali se ne vide.
Stavicu ih tek kad sredim i montiram branike a do tada se vozim ovako, svaki dan... Jednom su me zaustavljali ali samo da provere da li je registrovan.
Stavicu ih tek kad sredim i montiram branike a do tada se vozim ovako, svaki dan... Jednom su me zaustavljali ali samo da provere da li je registrovan.
Gost- Gost
E sad vrime da se voziš i uživaš, stvarno si odlično napravija fiću..... kad napraviš prvi đir zaboraviš na sve šta si se mučija i radija... tako je meni bilo!
Gost- Gost
To vreme dok sam radio nikada necu zaboraviti. Bas sam se namucio letos. Ali sad necu raditi nista bar jos mesec dana. E onda montiram branike i tablice.
Gost- Gost
Evo svezih slika, nisam nesto mnogo radio oko fice od kad sam ga registrovao, vise se vozim i trosim pare na gorivo.
Ubacena je nova sirena i zalepio sam ovu nalepnicu Zastava Fan Club.
Ubacena je nova sirena i zalepio sam ovu nalepnicu Zastava Fan Club.
Gost- Gost
Svaka čast na trudu i radu, sviđa mi se što ga se ne žuriš kompletirat pod svaku cijenu, nego se svaka stvar koja se vraća prvo mora sjajit ko nova... Iskreno, ne znam jel bih ja imao toliko živaca...
Zadnja promjena: Camshaft; 20/11/2009, 14:21; ukupno mijenjano 1 put.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
I ja sam ih poprilicno izgubio, kad su mi svi pricali da nikad necu da ga sklopim. Ali sad je auto 80% zavrsen i vise me ne pogadjaju komentari tog tipa.
Hvala kolega.
Hvala kolega.
Gost- Gost
veoma lijep primjerak u kojem se vidi da je uloženo mnogo truda, svaka čast...
Odlično kolega X......
Što čes stavljat na pod?
Što čes stavljat na pod?
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Hvala, na pod ce ici tepih pa preko gumena patosnica da se ne prlja.
Gost- Gost
Odlično,ovakve iste sam i ja uzeo,kod Glavaševića Načekat će se na ormaru dok ih stavim,ali doći će i to Hajde kad ih staviš,slikaj da vidim kako stoje,ali ovako dok ih gledam,kontam si da će biti mrak hehe pozzz
ja jos nisam dosa do toga,ali ludilo izgledaju,jedva cekam otaj stadij
johan- Moderator
Hehe eto meni stoje tužno na ormaru i čekaju da ih montiram jednog dana kad fićo bude gotov..
ja ih zato necu ni kupim jer bi tek onda poludija,tj moji su ko metak samo mi jedan fali prednji ali ne znam tocno koji,cak imam zadnja dva viska
johan- Moderator
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Fica 750M 69 god by Ćevara
» fico 850 projekat
» Moj fićko projekat
» Fićo 750M 1973g.
» Projekat: Kontraš zastava 750 '64
» fico 850 projekat
» Moj fićko projekat