Sirotinjski Lux-suz
+13
antoniyx
Boki_B
Fifi - Z750
Camshaft
Vedran
Zloćko
puyolov tata
tomtom
oliwer
Tomislav
jeep frik
Čuvitar
ljuti
17 posters
Stranica 19 / 20.
Stranica 19 / 20. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Sirotinjski Lux-suz
da na glavi ima onaj vrag sto pali lampicu,termostat ili kuciste nemam nikako,iza je ona kao lula cijev i to je to
ljuti- Aktivni Član
- Broj komentara : 275
Registration date : 02.11.2020
https://www.ebay.com/itm/293975955085?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=YIVYM3OYRJ-&sssrc=2349624&ssuid=&var=&widget_ver=artemis&media=COPY
Evo ti rješenje ako ne rješiš kučište termostata i noviji km sat.
Evo ti rješenje ako ne rješiš kučište termostata i noviji km sat.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
vidim,fora je ovaj nastavak ako nesto ne smislim dobra ideja.
moram vidjeti kako se to kupuje,nisam to preko interneta jos kupovao nikada,mada i malo duze se ceka postom da dodje.
a to kuciste termostata mogu na ficu da montiram,odnosno pase iza gdje je sad ta lula?
moram vidjeti kako se to kupuje,nisam to preko interneta jos kupovao nikada,mada i malo duze se ceka postom da dodje.
a to kuciste termostata mogu na ficu da montiram,odnosno pase iza gdje je sad ta lula?
ljuti- Aktivni Član
narucio sam ovo,jeste da se ceka oko mjesec dana ali je jeftinije dosta.
https://www.aliexpress.com/item/1005002125463052.html?spm=a2g0o.order_detail.0.0.645af19cYmGdWf
najvise sam to uzeo zbog ovog nastavka u koji ide sonda,laksa je montaza na crijevo.
a drugo kuciste termostata i sat bi oko 400kn izaslo,dok je ovo sa postarinom 150kn,plus sat pokazuje i temperaturu a i punjenje za aku
https://www.aliexpress.com/item/1005002125463052.html?spm=a2g0o.order_detail.0.0.645af19cYmGdWf
najvise sam to uzeo zbog ovog nastavka u koji ide sonda,laksa je montaza na crijevo.
a drugo kuciste termostata i sat bi oko 400kn izaslo,dok je ovo sa postarinom 150kn,plus sat pokazuje i temperaturu a i punjenje za aku
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član
nema veze sa elektronikom
asconaextreme- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1106
Registration date : 23.10.2012
puyolov tata and Čuvitar like this post
ljuti- Aktivni Član
za povezivanje zica pise samo ovo
Red --- power +
(Red black) --- power -
Red --- power +
(Red black) --- power -
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član
asconaextreme, tomtom and Čuvitar like this post
ljuti- Aktivni Član
Kud dva!?!?
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Kad sam vidio sliku brtve prvo mi jedna ružna misao prošla glavom.....nešto slično ovome.....
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
ahahhah ja imam toliko srece ahahahha
a pokusao sam prije sve,malo sam grijao serafe,pa samo kao udarao cekicem okolo i sta sve ne i nije djelovalo da ce puci,isao sam i polako mic po mic kako bi rekli ali je ovo zapeklo do besvijesti i dalje.
uglavnom uspio sam obadva da izvadim van,srecom pa imam co2 aparat i koju maticu viska
a pokusao sam prije sve,malo sam grijao serafe,pa samo kao udarao cekicem okolo i sta sve ne i nije djelovalo da ce puci,isao sam i polako mic po mic kako bi rekli ali je ovo zapeklo do besvijesti i dalje.
uglavnom uspio sam obadva da izvadim van,srecom pa imam co2 aparat i koju maticu viska
ljuti- Aktivni Član
asconaextreme likes this post
ljuti- Aktivni Član
asconaextreme likes this post
Ma sa ovim novim brtvama ni ne treba dotezanje. Jesi li ravnao glavu? A štelovanje ventila imaš na YouTubeu. Vrlo jednostavno samo treba imati špijune, a danas su dostupni i povoljni.
ma gledao sam nekog amerikanca kako to radi,ali mi neke stvari nisu jasne pa nisam htio pokusavati da ne zajebem,drugo je da mi netko uzivo objasni pa bih vjerovatno i razumio.
nisam ravnao glavu
nisam ravnao glavu
ljuti- Aktivni Član
A zašto si minja brtvu glave ako smin pitat?
receno mi je da je moram mjenjati.
nakon svake voznje na cepu od kilera culo se jako ssssssss i poslije kad odvrnem cep isto cujem sssssss.
kad masina radi i skinem cep unutra se vide kao baloncici,receno mi je da kao ne valja dihtung i nabija se nesto kao u kiler sad,i isto tako na spoju glave i bloka do auspuha je uvijek bilo mokro dosta
nakon svake voznje na cepu od kilera culo se jako ssssssss i poslije kad odvrnem cep isto cujem sssssss.
kad masina radi i skinem cep unutra se vide kao baloncici,receno mi je da kao ne valja dihtung i nabija se nesto kao u kiler sad,i isto tako na spoju glave i bloka do auspuha je uvijek bilo mokro dosta
ljuti- Aktivni Član
Nemoj se ljutit na mene ali , skinut glavu odradit taj cili posao a ne poravnat glavu i urediti ventile, ne drži priča vodu nikako po meni. Pa sad nek svak kaže šta god misli.
Još jednom ,nemoj se ljutit to je moje mišljenje. U nas je to cca 400 kn. A ja vjerujem da je gori kod vas još jeftinije.
Još jednom ,nemoj se ljutit to je moje mišljenje. U nas je to cca 400 kn. A ja vjerujem da je gori kod vas još jeftinije.
Vraća me to na onu moju da me sve strah bilo što će sad bit kad sam vidio dihtung.....
Nekako mi se čini da ono šištanje, mjehurići nisu nestali, možda ih danas nema, al ne bih se čudio da se sutra vrate. Bez brušenja glave nekako ispada đaba ti trud. Jesi li je barem položio na kakav komad stakla da vidiš jel ravna?
Nekako mi se čini da ono šištanje, mjehurići nisu nestali, možda ih danas nema, al ne bih se čudio da se sutra vrate. Bez brušenja glave nekako ispada đaba ti trud. Jesi li je barem položio na kakav komad stakla da vidiš jel ravna?
znam kako se gleda je li glava ravna,imam iskustva osnovnog bar u tomosu.
polozio je na komad stakla nisam nigdje vidio da je kriva.
decki ja se snalazim kako znam i umijem,nemam uzivo nikoga da mi da konkretan savjet odmah,na facebook u onoj grupi pitam nesto odmah 100 komentara kako sam budala i kako ne znam nista i ispada da je najbolje da bacim auto u smece.
ocistio sam glavu unutra od garezi gdje su ti ventili,dosjede dihtunga sve ocistio i posmirglao od starog dihtunga,ja ne znam sta sam vise trebao.
vi zaboravljate da je ovo sirotinjski lux i ulaze se koliko se ima,a to je minimum samo da se eto kao i vozi,
i ja bih rado da je tu sve novo i extra super odradjeno,ali ja nemam te mogucnosti,ali ok bolje da nikad nista i nepitam nikada.................
decki ja se snalazim kako znam i umijem,nemam uzivo nikoga da mi da konkretan savjet odmah,na facebook u onoj grupi pitam nesto odmah 100 komentara kako sam budala i kako ne znam nista i ispada da je najbolje da bacim auto u smece.
ocistio sam glavu unutra od garezi gdje su ti ventili,dosjede dihtunga sve ocistio i posmirglao od starog dihtunga,ja ne znam sta sam vise trebao.
vi zaboravljate da je ovo sirotinjski lux i ulaze se koliko se ima,a to je minimum samo da se eto kao i vozi,
i ja bih rado da je tu sve novo i extra super odradjeno,ali ja nemam te mogucnosti,ali ok bolje da nikad nista i nepitam nikada.................
ljuti- Aktivni Član
Ma mene strah kakve mikropukotine koja ti je radila baš to šištanje.....dovoljno je baš tako nešto oku nevidljivo, a pizdarija. Ne se ljutit na svaku kritiku il' pokušaj nečeg takvog.
Je , ajde štufaj se ka malo dite...ljuti je napisao/la:znam kako se gleda je li glava ravna,imam iskustva osnovnog bar u tomosu.
Stranica 19 / 20. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Stranica 19 / 20.