Sirotinjski Lux-suz
+13
antoniyx
Boki_B
Fifi - Z750
Camshaft
Vedran
Zloćko
puyolov tata
tomtom
oliwer
Tomislav
jeep frik
Čuvitar
ljuti
17 posters
Stranica 20 / 20.
Stranica 20 / 20. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Sirotinjski Lux-suz
U prvom licu ću. Ja ti ne govorim nešto da te obeshrabrim, baš obrnuto, napišem kako bi se nešto najvjerojatnije trebalo odraditi. Ako ne možeš iz bilo kojeg razloga niko nikome. Ali možda nekad dođe vrime da budeš moga pa ćeš imati neki pisani trag šta i kako.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
tomtom likes this post
čovik jednostavno ne prihvaća kritiku i to je isključivo njegov problem.Čude me ljudi koji očekuju pomoć ali ne žele prihvatiti kritiku bilo dobru ili lošu. Jbg nismo svi isti
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
prihvacam kritiku i uvijek cu,samo sto ljudi ne razumiju da nekad netko nesto i nije u mogucnosti.
tako ako sve nije abarth to je sranje sve drugo sto imas.
svi izgledaju posteno i pametno,na FB grupi pitam neko pitanje,jer ipak nisam rodjen pamemetan pa da sve znam odmah,tu odmah krenu negativni komentari,pitam od cega koristite prednja prosirenja za ficu,odgovor koji dobijem ja to sutam,uzmi mjesalicu pa prerezi na pola i eto to ugradi itd itd.
postavim pitanje neko u vezi struje,odmah me izbace iz grupe.
sta nam grupe takve onda sluze?
gdje dobiti informacije koje ti mozda trebaju a nemas koga uzivo ni pitati da ti kaze,a ne jos i da ti nesto pomogne oko tvog problema.
jeste moj fico skrpaj i vozi i takav ce biti jer tako sam u mogucnosti.
uglavnom koga god sta da pitam,ispadam glup i budala jer eto to sam ne znam.
nista junaci obriste ovu citavu temu,bio bih zahvalan
tako ako sve nije abarth to je sranje sve drugo sto imas.
svi izgledaju posteno i pametno,na FB grupi pitam neko pitanje,jer ipak nisam rodjen pamemetan pa da sve znam odmah,tu odmah krenu negativni komentari,pitam od cega koristite prednja prosirenja za ficu,odgovor koji dobijem ja to sutam,uzmi mjesalicu pa prerezi na pola i eto to ugradi itd itd.
postavim pitanje neko u vezi struje,odmah me izbace iz grupe.
sta nam grupe takve onda sluze?
gdje dobiti informacije koje ti mozda trebaju a nemas koga uzivo ni pitati da ti kaze,a ne jos i da ti nesto pomogne oko tvog problema.
jeste moj fico skrpaj i vozi i takav ce biti jer tako sam u mogucnosti.
uglavnom koga god sta da pitam,ispadam glup i budala jer eto to sam ne znam.
nista junaci obriste ovu citavu temu,bio bih zahvalan
ljuti- Aktivni Član
- Broj komentara : 275
Registration date : 02.11.2020
Bez ljutnje,jedini junak ovdje ste vi,to sto niste u financijskoj mogućnosti da sve bude 1/1....to je neka druga priča,e sad jedno upamtite,80 posto ljudi koji imaju i ulažu u fiću,štede i odvajaju od svojih usta ili nekih drugi gušta,ništa više od toga...i ne,ne mora sve bit abarth,o ukusima se ne raspravlja....ipak,imalo se pune džepe eura ili se tražile sitne po istima....već kad se nešto radi,bilo da je mehanika ili struja u pitanju,normalno bi bilo da se to odradi kako i spada,ipak se auto vozi,ne služi ko ukras,a tu novac nije presudan,jer svakako potrošit se i uložit mora .....nešto radite ili oćete radit,al radite to na način nikome jasan,neko vas kritizira zbog toga,odmah okrećete temu na to da vi nemate novaca i napadate druge...
Ostalo mi je u glavi jedno pitanje iz grupe sa fejsa,kako pripasat razvodnik od yuga ili stojadina,nisam siguran,pokušavaš ali ne ide? Skupiš novac kroz par miseci,platiš nekome ko zna i razumi se,jer nije svak rođen za sve,ja prvi koliko god pokušava,nemam to u sebi i totalni sam antitalenat za ikakav rad oko fiće,izuzev nekih sitnica....ako se ne može skupit novac za to odradit,traži se alternativa u originalu,solucija uvik ima,ili kopaj traži razvodnik polovan koji je bar malo bolji od tvoga sada ili repariraj svoga...fićo je to,nemože se vozit ako će se samo kukat kako se nema para....kukanje nije i neće nikad pomoć!
Ostalo mi je u glavi jedno pitanje iz grupe sa fejsa,kako pripasat razvodnik od yuga ili stojadina,nisam siguran,pokušavaš ali ne ide? Skupiš novac kroz par miseci,platiš nekome ko zna i razumi se,jer nije svak rođen za sve,ja prvi koliko god pokušava,nemam to u sebi i totalni sam antitalenat za ikakav rad oko fiće,izuzev nekih sitnica....ako se ne može skupit novac za to odradit,traži se alternativa u originalu,solucija uvik ima,ili kopaj traži razvodnik polovan koji je bar malo bolji od tvoga sada ili repariraj svoga...fićo je to,nemože se vozit ako će se samo kukat kako se nema para....kukanje nije i neće nikad pomoć!
Boki_B- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 04.07.2020
tomtom likes this post
Potpisujem.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ljuti- Aktivni Član
i zasto tema jos uvijek nije obrisana,mislim ono imate li tu hrabrost i mogucnost da to bar uradite???
ljuti- Aktivni Član
O kojoj hrabrosti i mogućnosti pričaš? Ja je mogu izbrisat ali se ne želim spustit na taj nivo. Briši je sam ako ti se briše.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Stranica 20 / 20. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Stranica 20 / 20.