nacionale by johan
+26
damir_zg
Special
mitronni
Floyd ZG
dr.Damba
miro
Miljenko
visio
Marko ZG
zok fićo
oldschool
Abarth
JURICA
PIRAMIDA
prka126
puyolov tata
miniV8
puyol
Lav
nedo
Hrki
Camshaft
st.lete
Filip
Gajbica
johan
30 posters
Stranica 9 / 15.
Stranica 9 / 15. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: nacionale by johan
meni je stari radio u TPK i danas još uvijek ima problema s vidom, a ja srećom naslijedio!!!
evo hrki livi je gotov,mozda i desni bude veceras
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
ODLIČNO!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
stariiiiii pre dobro dolazi i moj da mu napravis "bokove" za cjenu ce mo se naknadno dogovorit nakon sta utopim bubrig di
bit ce to odlicno
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
evo usporedba
Zadnja promjena: johan; 9/2/2010, 23:26; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : prevelike slike)
johan- Moderator
zanima me bočna slika, čini mi se jako dobro u ovo bi stale i negativke 12"5J,navodiš me na razmišljanje dali si fićekov blatobran vadio van točno po vanjskom rubu blatobrana pa onda vario ili.......uglavnom samo naprijed super je, i naravno jako me zanima kako ćeš rješiti zadnje rubnjake jer mi se čine puno složeniji ali nema stvari kaj dobar limar zamisli da nemre i napraviti, nemaš kaj pozdrav!
oldschool- Aktivni Član
- Broj komentara : 171
Registration date : 08.02.2010
dobar limar i trenutak inspiracije cinu cuda,hahahahahaha,rubove sam orginal izbacija prema vani,dobro ih iskucka i priko samo zavarija (izvana puni var a iznutra na pikove)rubnjak od peglice,za zadnje se ne brigam dok ne dojdem do njih pa se nadam da cu nesto smisliti u hodu
johan- Moderator
Evo jutros smo ja i veliki gospodin Lav bili kod johana, a šta reč, sve pohvale za johanov rad oko fiće i entuzijazam... fićo je limarski napravljen savršeno, pedantno, a di su još ostali fići koje ima, ma svaka čast!!!!
.....i još sam na poklon dobija bravu za zadnju haubu......
.....i još sam na poklon dobija bravu za zadnju haubu......
Gost- Gost
a moj rideru,ko ce nam pomoci ako necemo sami sebi.stari ja se javim kad budem dolazija doli a to ce biti kroz ovu sedmicu.usput i ja sam dobija poklon od lav-a kolege,malu maketu fice koju cu kasnije uslikati..pozzz
zaboravija sam reci da sam ovoga pita za onaj znak da salije od alu.,i reka je da nema problema,ali samo da mu donesemo uzorak(kaze da ga nece ostetiti)..
zaboravija sam reci da sam ovoga pita za onaj znak da salije od alu.,i reka je da nema problema,ali samo da mu donesemo uzorak(kaze da ga nece ostetiti)..
johan- Moderator
a što niste neku zajedničku slikicu nabacili?
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ma kakvi, takve slike nisu za javnost, previše muških na jednom mistu, ajme, ajme.....
Gost- Gost
a čisti pederluk? bolje da se ne gleda! hahahaah
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Dobro, kad Johan navrati do vas, onda se suzdržite taman tolko da stignete jednu pristojnu sliku okinut, a dalje kak vam drago...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
alo ljudi pa necemo sad se javno pokazivati,hahahaha,ali evo poklona od nama dragog kolege lav-a za mene,bas me je obradova,a usput sam dobija jos jedan poklon od jrdnoga drugog prijatelja,a to su cijevi od kroma za napraviti grane za ficu(33,7 promjer),joj da mi je ovako svaki dan
Zadnja promjena: johan; 20/2/2010, 22:07; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : slika nije uspila)
johan- Moderator
ko kaze da smo mi dalmatinci lincine,evo mu na sad..pragove sam mora prosiriti samo zato sta su sad uski u odnosu na blatobrane(ne radim orginal pa mi ne igra izvornost)
ups a sad kritike
ups a sad kritike
Zadnja promjena: johan; 28/2/2010, 02:03; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : dodana jedna slika)
johan- Moderator
laidy DE je od kuma vincanoga,tj od brata njegovog sta imaju auto lakiraonu,dija je kaaaaooo nova,al stvarno ko nova stala je petnaest godina u garazi(do prije tri cetiri god.)..pod joj je ravan ko suza i nema grama trulezine,nema suma na njoj ni jednog,cudo
johan- Moderator
tajnice nemoj puno brojiti,postat ces ljubomoran hahahahaha,a tako ti to ide kod nas...
johan- Moderator
tc tc tc dečki, ja kad radim nikad ne pijem...
...vodu
neka, glavno da se radi i pije, ili pije i radi, manje bitno
...vodu
neka, glavno da se radi i pije, ili pije i radi, manje bitno
Ja kad popijem prvo pivo gotovo je sa poslom, a najlipše mi je radit i kad znam da me iza tog obavljenog posla čeka pivo.... e tako me možete namamit na rad, hehehehe
Gost- Gost
tako je i kod mene rideru,jedno pivo i obustava radova,ne mozes ozbiljno raditi,a svejedno nemogu raditi kad dodje swedam sati posto mi je radiona u sklopu kuce pa nije lipo lupati i suskati kasno,jedino je dobro st nismo po kafanama i na cesti da se ne dogadjaju pi****ije
johan- Moderator
to je stvarno istina, ništa slađe nema nego poslije završenog posla sjest, pit pivu i uživat u napravljenom poslu
Stranica 9 / 15. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Stranica 9 / 15.