nacionale by johan
+26
damir_zg
Special
mitronni
Floyd ZG
dr.Damba
miro
Miljenko
visio
Marko ZG
zok fićo
oldschool
Abarth
JURICA
PIRAMIDA
prka126
puyolov tata
miniV8
puyol
Lav
nedo
Hrki
Camshaft
st.lete
Filip
Gajbica
johan
30 posters
Stranica 10 / 15.
Stranica 10 / 15. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: nacionale by johan
hhhahahahahahaahahahhahaahhajohan je napisao/la:tako je i kod mene rideru,jedno pivo i obustava radova,ne mozes ozbiljno raditi,a svejedno nemogu raditi kad dodje swedam sati posto mi je radiona u sklopu kuce pa nije lipo lupati i suskati kasno,jedino je dobro st nismo po kafanama i na cesti da se ne dogadjaju pi****ije
samo se ti tjesi johane
ma ti lazes prvo sebe pa onda i nas
hahahahahahahahahahahahahahha
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ajmo malo ozbiljnosti molim,hahahhaha,evo stiga mi je novi kiler po mojoj zelji,fico je upaljen i sad triba uliti vodu i antifriz,i nastelati fazu i karburator.
a ovo je samo usporedbe koliko je veci,debljinu nisam moga usporediti,nisam ima s cim
a ovo je samo usporedbe koliko je veci,debljinu nisam moga usporediti,nisam ima s cim
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
E johan pa to se traži, ajde drago mi je jer si napravija pravu stvar!
Gost- Gost
johane odlicno ovo izgleda daj boze da odlicno bude hladio jer je kosto bome papreno.
malo sam skeptican i mislim da ces ipak ugradzivati naprijed kiler,ali nadam se da grijesim
malo sam skeptican i mislim da ces ipak ugradzivati naprijed kiler,ali nadam se da grijesim
Hrki- Administrator
joh a kaj ti imaš isto A112 70ks?
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
hrki necu,ostavi vraga nek spava,hahahahahahaha,..ja se isto nadam da nebi triba ugrdjivati,ali to ce ostati nepoznanica dok se ne sredi auto komplet,a po svemu sudeci pola godine min..
johan- Moderator
nije A112 ali je bregasta,karb,razvodnik a ostalo je fiat 903....
johan- Moderator
fino to bi trebalo dobro ici!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
ja zadovoljan daq ide sto normalno bez natezanja,da mogu otici van grada bez muke,trke necu sigurno voziti,a ko zna kako ce kociti ako bude brzo isa hahahahaahhaha
johan- Moderator
rider-danas,tj jucer sam tek vidija da mi ovaj nije napravija izlaz za expanzionu posudu,dobija sam sidu dlaku odma cim sam vidija..ne znam sta cu da mu ga vratim ili nesto smislim
jos jedan problem nastaje sa spajanjem gornje gume vode sa motorom,nema sanse da spojim kiler sa motorom,cak i da je osta prikljucak na orginal mistu ,prikljuci skoro da se diraju,ima svega 5 mm jedan od drugog pa cu morati poklopac od termostata napraviti drugi,tj mora prikljucak ici prema gore ne onako zboka,ne mozes nista bez brata problema raditi,
za one sta mislu da pisem ovako rano ujutro,malo sam produzija popodnevno drijemanje pa sad brojim zjake po stanu hahahahaha....
jos jedan problem nastaje sa spajanjem gornje gume vode sa motorom,nema sanse da spojim kiler sa motorom,cak i da je osta prikljucak na orginal mistu ,prikljuci skoro da se diraju,ima svega 5 mm jedan od drugog pa cu morati poklopac od termostata napraviti drugi,tj mora prikljucak ici prema gore ne onako zboka,ne mozes nista bez brata problema raditi,
za one sta mislu da pisem ovako rano ujutro,malo sam produzija popodnevno drijemanje pa sad brojim zjake po stanu hahahahaha....
johan- Moderator
Johan zato je on i reka da isprovaš kako stoji pa da mu ga vratiš, znam da oko takvih kemijanja ima uvik problemčića....
Gost- Gost
problem rijesen..
johan- Moderator
grunf?
evo ovakav(puyoli ukra sam vam slikicu )
ili ovakav sa crnom trakom ili bez
ja imam dva ovakva za prodati,ali samo ako nadjem druga dva,moji su potpuno novi,cak su jos u najlonu,posudija sam sliku od kolege oldschoola
http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?t=11074
evo ovakav(puyoli ukra sam vam slikicu )
ili ovakav sa crnom trakom ili bez
ja imam dva ovakva za prodati,ali samo ako nadjem druga dva,moji su potpuno novi,cak su jos u najlonu,posudija sam sliku od kolege oldschoola
http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?t=11074
johan- Moderator
Bolje slikicu nego fiću!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
dobili smo neki dan novo kormilo,hihihihi
johan- Moderator
odličan je
Hrki- Administrator
Uff, dobar!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Nice, nema kaj lepo se radi na ovom auteku.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
evo malo radova od jucer i danas,nema puno vizualnog pomaka ali gmize se polako
ova zadnja slika ti je kud sam provuka crivo goriva,nikako mi nije bilo pasalo da bude tamo kod grana,jos pogotovo kad dodju nove grane....
samo me je jedno crivo vode zafkavalo,imam punu garazu svih vrsta criva ali nema onog koji meni triba,pa cu sutra skoknit do ducana,a tako sam ga tija jos jednom upaliti i cekirati tlakove i temperaturu i kako cirkulira voda..
ova zadnja slika ti je kud sam provuka crivo goriva,nikako mi nije bilo pasalo da bude tamo kod grana,jos pogotovo kad dodju nove grane....
samo me je jedno crivo vode zafkavalo,imam punu garazu svih vrsta criva ali nema onog koji meni triba,pa cu sutra skoknit do ducana,a tako sam ga tija jos jednom upaliti i cekirati tlakove i temperaturu i kako cirkulira voda..
johan- Moderator
odlicno johane,ovo jako ljepo i uredno izgleda
Hrki- Administrator
hrki to cu ja jos jednom sve skinuti,piturati i popraviti neke stvari,jer je sad ovo upasivanje,to cu kad bude sve pripremljeno za pituravanje samo jedan dan poskidati matirati i popraviti di sam riza lim i takve stvari,i onda sve nazad u autu.ovakve preinake da na nesto izgledaju ne mozes raditi bez tri puta jednu stvar skiniti i namontirati..
johan- Moderator
svaka cast joh,bit ce fićo cudo!
zok fićo- Aktivni Član
- Broj komentara : 479
Registration date : 11.01.2010
Asti johane lega mu je kiler ka pleska budali, baš mi je drago da smo dobro to ismislili...... samo naprid
Gost- Gost
veceras smo toni cilo selo probudili,jos brlja bice da ima jos ulja od sastavljanja a i karb triba ustelati.
johan- Moderator
Stranica 10 / 15. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Stranica 10 / 15.