750 LE iz '84.
+38
Otocentocinkvanta
pucici 750le
BISTRI
maky
TheStig
dr.Damba
xxyy333
pedjamil
jasmin.ck
Sasha19_81
FLASHmata993
tc_denis
Zloćko
fusher
gornji grad
750
Juraj83
Lav
TheDoctor
sjekirica
Floyd ZG
Luka 850
tempo gt
puyol
Miljenko
miro
oldschool
miniV8
Hrki
puyolov tata
Gajbica
Abarth
prka126
Special
johan
Filip
BISer
Camshaft
42 posters
Stranica 10 / 39.
Stranica 10 / 39. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39
Re: 750 LE iz '84.
ajde boro radi radi kad vec mi ostali zabusavamo hehehehehehehe
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Lijepo , morat cu ja jedan dan doc u kontrolu da vidim koliko se radi )
TheDoctor- Član
- Broj komentara : 47
Registration date : 09.09.2010
Hehe, vikendom sam doma, broj imaš pa se javi! Da vidim jugišu usput... Možeš ga predstavit ovdje u garaži inače...
Ajd da usput spomenem, kupil sam si mjerne listiće prošli tjedan pa sam ventile naštelal, očistil sam karter i pumpu ulja, stavil novi dihtung kartera i poklopca ventila, novo ulje, svjećice su nove tak i tak, ostaje mi karburator počistit, al u međuvremenu će 28-ica gore i motor je za prvu ruku kompletiran...
Ajd da usput spomenem, kupil sam si mjerne listiće prošli tjedan pa sam ventile naštelal, očistil sam karter i pumpu ulja, stavil novi dihtung kartera i poklopca ventila, novo ulje, svjećice su nove tak i tak, ostaje mi karburator počistit, al u međuvremenu će 28-ica gore i motor je za prvu ruku kompletiran...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Je, je doma je vikendom ali samo spava. Nebu taj fićo gotov još sto godina. Izbjegava društva i fešte pa mislim da se zaljubio. E Boro, Boro
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Ajd Borise ubaci u vecu brzinu i gas. Imas sve djelove i vozi to limaru lakireru. Pa nebus dve godine ficu slagal.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Bez brige, Miro, volim ja tebe još uvijek...
Samo pomalo, ne treba mene dodatno nagovarat, al kad bude, bit će, nema divljanja... Nitko sretniji od mene ako bude uskoro, al kolko prilike dopuštaju, tak se radi...
Samo pomalo, ne treba mene dodatno nagovarat, al kad bude, bit će, nema divljanja... Nitko sretniji od mene ako bude uskoro, al kolko prilike dopuštaju, tak se radi...
miro je napisao/la: Izbjegava društva i fešte pa mislim da se zaljubio. E Boro, Boro
Nekak se i meni to čini .....
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
Kja bu ??
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
je nema više .... mala je rekla "IL ME ŽENI IL TAMBURU KUPI"
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
Je, ženim se čim Abarth svog fićeka predstavi na forumu...
E danas sam se primil posla, zamijenil sam federe, stavil sam one od peglice:
Federi prije i poslije:
Nakon toga sam stavil novo ulje u 850 mjenjač i nove manžete, i sve to skupa fino stavil u auto, na to našarafil još i motor i to je to... Naravno da mi je pukel zadnji šaraf kad sam korpu šarafil pa sam i zamašnjak mijenjal i tu sam izgubil presudnu količinu vremena zbog koje mi se ne da po kiši to sve dokrajčit, to ću sutra kad malo odmorim...
Federi prije i poslije:
Nakon toga sam stavil novo ulje u 850 mjenjač i nove manžete, i sve to skupa fino stavil u auto, na to našarafil još i motor i to je to... Naravno da mi je pukel zadnji šaraf kad sam korpu šarafil pa sam i zamašnjak mijenjal i tu sam izgubil presudnu količinu vremena zbog koje mi se ne da po kiši to sve dokrajčit, to ću sutra kad malo odmorim...
odlocno boris.
jesi li stavio i zadnje amortizere od peglice?
jesi li stavio i zadnje amortizere od peglice?
Hrki- Administrator
Nisam, mozgal sam nekaj o tome, al zasad ostaju ovi koji jesu... Usput, kak sam danas provel dosta vremena pod fićekom, stvarno nisam zadovoljan zatečenim stanjem tak da definitivno na proljeće moram limariju riješit kak god bilo...
stavi obavezno amortizere od pegle zadnje jer su puno kraci,na ove standardne od fice ce ti auto skskati ko koza i lupati
Hrki- Administrator
Ma odlicno je to. Jos koliko puta bus ti tu masinu i getribu stavljal unutra i van? Ma ljepo ti njega sad prek zime majstoru da radi malo po malo. Na proljece lakiranje i sklapanje. Da mozes na pag sa ficom. Samo radi u radu je spas.
Ok, Hrki, hvala na savjetu, ali i za amortizere i za limariju vrijedi ista stvar: kad bude love... Prek zime dakle ide skupljanje perja...
Miljac, ova getriba je prvi put na autu, a motor tek drugi, moral bum to još koji put ispremiješat, čisto iz sporta, hehe... Bez zezancije, to je sad kombinacija koja bi trebala ostat, komplet 850...
Miljac, ova getriba je prvi put na autu, a motor tek drugi, moral bum to još koji put ispremiješat, čisto iz sporta, hehe... Bez zezancije, to je sad kombinacija koja bi trebala ostat, komplet 850...
Danas je konačno pala i vožnja...
850 motor i mjenjač su unutra, mjenjač je dobar, ne zapinje, ne krči, bolji je nego moj stari svakak...
Lampica od ulja se nije palila (što je prije bil slučaj kad bi se zagrijal), par puta je dobil i torturu od nekoliko sekundi pod punim gasom jer mi se sajla od gasa zaglavila na full gasu, motor je zasad takav kakav je, kaj se tiče neke razlike u vožnji u odnosu na slabiji motor, nemam pojma, provozal sam se samo malo jer sam ustanovil da je zadnji desni kotač konstantno malo zakočen, a ni špur mi nije naštelan pa je to bilo tek minuta da se prokotrljam...
Evo i neki video da ga se malo čuje, a i vidi (da vidi Zdenko da imam fićeka doma ), vratim svjetla i branike, operem ga i izgledal bi čist pristojno... A i da se vidi kak stoji na peglinim federima, ja mislim da je taman...
850 motor i mjenjač su unutra, mjenjač je dobar, ne zapinje, ne krči, bolji je nego moj stari svakak...
Lampica od ulja se nije palila (što je prije bil slučaj kad bi se zagrijal), par puta je dobil i torturu od nekoliko sekundi pod punim gasom jer mi se sajla od gasa zaglavila na full gasu, motor je zasad takav kakav je, kaj se tiče neke razlike u vožnji u odnosu na slabiji motor, nemam pojma, provozal sam se samo malo jer sam ustanovil da je zadnji desni kotač konstantno malo zakočen, a ni špur mi nije naštelan pa je to bilo tek minuta da se prokotrljam...
Evo i neki video da ga se malo čuje, a i vidi (da vidi Zdenko da imam fićeka doma ), vratim svjetla i branike, operem ga i izgledal bi čist pristojno... A i da se vidi kak stoji na peglinim federima, ja mislim da je taman...
Živčan sam po prirodi, nema labavo...
Dokaz da Johan nema bofel robu!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
odlicno odlicno
Hrki- Administrator
Bravo sad opet van pa na limariju pa nutra. Svaka cast na tolikoj volji.
Stranica 10 / 39. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39
Stranica 10 / 39.