Fiat 126p...
5 posters
Stranica 1 / 1.
Fiat 126p...
....evo da i ja stavim neku sliku Pegliceee....
...zapravo idemo redom, Fiat 126p godina proizvodnje 1988, vlasnik 3, autić u super stanju, a to naravno nije kraj nego početak jednog divnog prijateljstva....
.....slikice su obrisane, trenutno krivo sam ih postavio a na mobu od djevojke su, tako da čim ga se dokopam stavim ih ponovo ovaj put kako treba.....pozzzz
...zapravo idemo redom, Fiat 126p godina proizvodnje 1988, vlasnik 3, autić u super stanju, a to naravno nije kraj nego početak jednog divnog prijateljstva....
.....slikice su obrisane, trenutno krivo sam ih postavio a na mobu od djevojke su, tako da čim ga se dokopam stavim ih ponovo ovaj put kako treba.....pozzzz
Zadnja promjena: Baranjac; 17/9/2009, 20:20; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Re: Fiat 126p...
Bome mi se jako sviđa,reci jel se možda prodavala ona sad koju nedjelju na autopiji?
super bas peglica!
skoro me je snimao jedan lik sa Astrom ,tablice isto BM , testirao sam max brzinu na svom fici,a on je prosao pored mene sa kamerom,bas me je odusevio
skoro me je snimao jedan lik sa Astrom ,tablice isto BM , testirao sam max brzinu na svom fici,a on je prosao pored mene sa kamerom,bas me je odusevio
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Ajme zaljubljen sam prelijepa peglica, drago mi je da se prijavio još jedan član sa glicom, šta god treba samo pitajte...
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
dobra peglica ima san i ja nekad takvu istu,vata me neka nostalgija.nek te dobro služi i ako ti triba dijelova za nju javi se pa će mo sredit nešto...
Gost- Gost
e, odmah da pitam, jesi ti to mijenjao ove prekidače brisača i žmigavaca ili je to standard, isti su kao u cinquecenta i ja si mislim staviti takve...
BISer- Aktivni Član
Pitanje jedno za odgovor točan hlllladno pivo : koji to mijenjač 5 brzina ima naš kolega u glici????
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
A šta reć, auto izgleda odlično, samo jedno dobrooo poliranje i bit će bombon.....
Ajde Biser sad si dobija kompanjona, ala će se razminjivat dijelovi
Ajde Biser sad si dobija kompanjona, ala će se razminjivat dijelovi
Gost- Gost
.....koliko ja znam nije mjenjano mislim da je oreginal......BISer je napisao/la:e, odmah da pitam, jesi ti to mijenjao ove prekidače brisača i žmigavaca ili je to standard, isti su kao u cinquecenta i ja si mislim staviti takve...
.....neko je priupitao koji je mjenjač, peglin samo sam stavio drugu ručicu jer se njena jako razklimala....
....hvala svima na ljepim komentarima i drago mi je da vam se autić sviđa.....
Gost- Gost
.....je prodavala se, to je jedan moj lega prodavao inače radi sa autima pa je i Pegla tako stigla do njega, dobio ju je pod račun.....a ja čim sam skontao da ima Peglicu odmah sam ju kupio....Filip je napisao/la:Bome mi se jako sviđa,reci jel se možda prodavala ona sad koju nedjelju na autopiji?
Gost- Gost
Kolega, nije vezano za tvoju temu, ali u Splitu leži napuštena peglica bez tablica, talijanska, sa kromiranim branicima, u top stanju, pronaša sam di živi vlasnik, pa sad, ako koga interesira da se raspitam, inaće vidi se otisak da je već bija zalipljen tiket od komunalne, trebalo bi brzo reagirat!
Gost- Gost
Baranjac je napisao/la:.....je prodavala se, to je jedan moj lega prodavao inače radi sa autima pa je i Pegla tako stigla do njega, dobio ju je pod račun.....a ja čim sam skontao da ima Peglicu odmah sam ju kupio....
Hehe,znači vidio sam ju na brzinu onda... Gledali smo neke aute i vidim peglicu odjednom,pa sam ju zapamtio...
NightRider je napisao/la:Kolega, nije vezano za tvoju temu, ali u Splitu leži napuštena peglica bez tablica, talijanska, sa kromiranim branicima, u top stanju, pronaša sam di živi vlasnik, pa sad, ako koga interesira da se raspitam, inaće vidi se otisak da je već bija zalipljen tiket od komunalne, trebalo bi brzo reagirat!
Šteta auta,meni je to jako žao kad ga netko tako ostavi..Da ga bar proda za neke male novce,nekome tko bi ju spasio...A kad su ljudi zli..
Baranjac je napisao/la:
.....koliko ja znam nije mjenjano mislim da je oreginal......
ne, original su bile ovakve:
ovo što ti imaš su ugrađivali u cinquecenta i peglice od 1994 nadalje, pitao sam jer ja sebi mislim nabaviti od cinquea pa da se informiram ali nema veze. Pegla je strava...
e, daj stavi slike opet, zanima me zatamnjena stražnja stakla, da vidim kako to izgleda...
BISer- Aktivni Član
ja sam jako zainteresiranNightRider je napisao/la:Kolega, nije vezano za tvoju temu, ali u Splitu leži napuštena peglica bez tablica, talijanska, sa kromiranim branicima, u top stanju, pronaša sam di živi vlasnik, pa sad, ako koga interesira da se raspitam, inaće vidi se otisak da je već bija zalipljen tiket od komunalne, trebalo bi brzo reagirat!
Bija sam danas kod momka koji je vlasnik peglice, on ju je dobija na poklon od tete i zasad je ne prodaje, reda radi, uzeja je moj broj i reka je da će mi se javit kad se odluči na prodaju.... jedino me strah da je komunalna ne odnese jer su već lipili tikete na nju
Gost- Gost
Similar topics
» Polski fiat 126p 77'
» polski fiat 126p ili peglica
» Fiat 126p ne puni akumulator
» 126p problem
» Mjesto za antenu na 126p
» polski fiat 126p ili peglica
» Fiat 126p ne puni akumulator
» 126p problem
» Mjesto za antenu na 126p
Stranica 1 / 1.