fićo renovacija
3 posters
Stranica 1 / 1.
fićo renovacija
radi se o fići 750 LE iz 83 godine
prvi put registriran 92 i onda u voznom stanju do 98 di odsjeda deset godina pod murvon na selu
u međuvrimenu mu je puka blok motora od leda i tako
nakon deset godina moji su tili s njin do polja da ga imaju al kako ja neman auto svoje naravno zavrsija je kod mene i tu pocinju radovi...
prvo se zaminija blok motora i kocnice i to je bilo sve sta je radilo na njemu moga si ga samo upalit i zakocit
elektrika nije nista radila: svitla prednja zadnja zmigavci brisaci sve osin motora
neman slike njegove s pocetka tako da cete morati zamisliti Hrkijevog ficu samo mu jos dodajte deset godina lezanja i imate sliku.
limarija je bila odlicna
ima nekih 3 miseca da radin na njemu prominija san mu elektriku ćitavu, motorić brisača, stavija siceve od yuga 45 prednje izminija mu tapete zaminija san mu pojaseve postavija san mu na izvlacenje ugradija radijo zvucnike izbrusija ga okita šprickita i opitura sve sam uz pomoc kolege s posla kod pituravanja jer to neman mota
evo par slika sad san ga slika na brzinu
iman mu jos malo branike srediti i auspuh i onda iden na tehnicki oo 4-5.10 dršte fige da projde triba bi al nikad se ne zna
prvi put registriran 92 i onda u voznom stanju do 98 di odsjeda deset godina pod murvon na selu
u međuvrimenu mu je puka blok motora od leda i tako
nakon deset godina moji su tili s njin do polja da ga imaju al kako ja neman auto svoje naravno zavrsija je kod mene i tu pocinju radovi...
prvo se zaminija blok motora i kocnice i to je bilo sve sta je radilo na njemu moga si ga samo upalit i zakocit
elektrika nije nista radila: svitla prednja zadnja zmigavci brisaci sve osin motora
neman slike njegove s pocetka tako da cete morati zamisliti Hrkijevog ficu samo mu jos dodajte deset godina lezanja i imate sliku.
limarija je bila odlicna
ima nekih 3 miseca da radin na njemu prominija san mu elektriku ćitavu, motorić brisača, stavija siceve od yuga 45 prednje izminija mu tapete zaminija san mu pojaseve postavija san mu na izvlacenje ugradija radijo zvucnike izbrusija ga okita šprickita i opitura sve sam uz pomoc kolege s posla kod pituravanja jer to neman mota
evo par slika sad san ga slika na brzinu
iman mu jos malo branike srediti i auspuh i onda iden na tehnicki oo 4-5.10 dršte fige da projde triba bi al nikad se ne zna
Zadnja promjena: jole; 29/9/2009, 22:56; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Krivo postavljene slike.)
Gost- Gost
Re: fićo renovacija
fico je super jako ljepo izgleda stvarno si se potrudio,jedina zamjerka sta se meni ne sviđa su ovi retrovizori.
ne stoje mu nikako
ne stoje mu nikako
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
racunam da kad mu sredim branike do kraja i malo poliran aluminij na svitlima da ce se poklapat a neda mi se minjat ih imaju zmigavce na sebi i svitle kad se upale svitla
Gost- Gost
Fićo izgleda odlično, boja mi se sviđa, još da mu je stavit aluminijske nosače štopova i lipo ih ispolirat, ni meni nisu legli retrovizori, malo su premoderni i prejeftino izgledaju, svaka čast na trudu, vidi se da je dosta posla napravljeno.... fićo revolucija... a mi ćemo ovde napravit invaziju fića na sve strane, samo da ih je sve spasit, pozzz
Gost- Gost
Kolega, što se tiče postavljanja slika, krivo ste ih postavili. Ja sam sredio problem.
Ubuduće, postavljajte slike ovako kao što sad izgleda. Da se vide u minijaturi nakon otvaranja Vaše teme, a ako nekoga zanima veća slika kliknut će na nju, koju već vidi kakva je, te će mu se ista otvorit u većem izdanju, hvala.
Ubuduće, postavljajte slike ovako kao što sad izgleda. Da se vide u minijaturi nakon otvaranja Vaše teme, a ako nekoga zanima veća slika kliknut će na nju, koju već vidi kakva je, te će mu se ista otvorit u većem izdanju, hvala.
Gost- Gost
Super izgleda fićo, čestitke na radovima, ajd kad uloviš priliku, stavi neke slike pri boljem svjetlu... I da se felge vide, čine mi se zanimljive, a ne vidim dobro...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
braco super izgleda,ako sta triba ja ti imam tri fice za sitnarije.navrni do lugovica pa da se upoznamo i popijemo pivo u mom boksu
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
ako imas koji auspuh od fice, anaser ( neće da uvati svaki put) ili onaj k sta stoji na getribi za km na sat rado a zbog pive moze i bes toga
Zadnja promjena: jole; 30/9/2009, 19:10; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : nepotrebno citiranje)
Gost- Gost
nace se nesto
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Stranica 1 / 1.