početak fićo 850, 83g
+34
Čuvitar
fico01
jasmin.ck
cofi69
pedjamil
xxyy333
Sasha19_81
FLASHmata993
Ćofi
Juraj83
gornji grad
zastava750(fićo)
fusher
Zloćko
BISTRI
Floyd ZG
unjke
solex
funkymonoloko
dr.Damba
Luka 850
Miljenko
Special
puyol
stipo68
Camshaft
Lav
Hrki
Filip
prka126
miniV8
johan
puyolov tata
miro
38 posters
Stranica 27 / 36.
Stranica 27 / 36. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 36
Re: početak fićo 850, 83g
A tako je to svugdje, jako mi je drago da sam bio dio onog prvotnog saziva fica u HR. Pokazala se ta HR fico scena da je najaca bila u kako se kaze regionu.
Sad je to u neku novu dimenziju sve preslo. Brze, vise, jace a to mene ne jebe pol posto. Nisam za isticanja neka, bilo mi je najbitnije drustvo, cuga i zajebancija.
Ma super je sve to
Sad je to u neku novu dimenziju sve preslo. Brze, vise, jace a to mene ne jebe pol posto. Nisam za isticanja neka, bilo mi je najbitnije drustvo, cuga i zajebancija.
Ma super je sve to
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Nisu još počeli prodavati djelove a da piše abart
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Čuvitar je napisao/la:Nisu još počeli prodavati djelove a da piše abart
Poanta je bitna prijatelju... Poanta
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Svaka cast tim abartima i tim entuzijastima. Al ja to opce ne razumijem. Imam ja na svojem fici volan, felge, gumene kopce na haubi di pise abarth. Ali to sam i tako sve uzeo kad nisam ni znao sta je to a bome ni danas tome ne pridajem nikakve paznje.
Precjenjene gluposti, slozis ga da ti stoji u sobi. Tako nije za normalnu voznju, za neke duge voznje, nije za nista. Valjda neki polozaj time dobivas na sceni pa te svi taps...taps po ramenu. Ne znam...nisam iz te price tako da to ne razumijem.
A vjerojatno je to velika para pa netko skuplja slike, satove, zlatninu i abartha. Hm ....
Precjenjene gluposti, slozis ga da ti stoji u sobi. Tako nije za normalnu voznju, za neke duge voznje, nije za nista. Valjda neki polozaj time dobivas na sceni pa te svi taps...taps po ramenu. Ne znam...nisam iz te price tako da to ne razumijem.
A vjerojatno je to velika para pa netko skuplja slike, satove, zlatninu i abartha. Hm ....
Nemogu ja toliko brzo tipkat.
Svatija san ja to odavno, nekome gušt, nekome biznis.
Ja ga iman za gušt, ali mi je i svakodnevna vozilica, tako da djelovi nesmu bit preskupi. A ko voli plaćati ime, neka. Velika Većina nas ipak vozi fiću, a ne Abartha, ako ćemo iskreno.
Svatija san ja to odavno, nekome gušt, nekome biznis.
Ja ga iman za gušt, ali mi je i svakodnevna vozilica, tako da djelovi nesmu bit preskupi. A ko voli plaćati ime, neka. Velika Većina nas ipak vozi fiću, a ne Abartha, ako ćemo iskreno.
Ma dijelova ima ali su svi losi i upitne kvalitete. Stajao mi fico godinu dana, palio ga jesam ali nisam vozio. Kocnice sve komplet otisle, lageri prosvirali.
Ficu bas treba voziti
Ficu bas treba voziti
Miro ne pizdi hahha dan danas slinim za tvojim volanom kojeg si nabavija dok smo se mi smrtnici krpili sa nekim luizijima i qzxy volanima sa pijace za 100kn hahah ma godine su nebitne jer kad se vidimo i za koji mjesec i za koju godinu(ako bog dao zdravlja)zagrlit ćemo se i popit i zapivat ko u dobra prošla vrimena.Samo nek se fićo vozi
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Slažem se s time, ja isto iman puno loših iskustava s novim djelovima. Samo primjera radi U 5 godina prominija san dva glavna kočiona. Ali kad ideš gledat za 250 kn ni ne može valjat. Ali dobro je dok ima djelova... Srića mi ne pada teško zavidavat, odmor za mozak...
To je tako kod fiće...taman kad pomisliš da si sve riješija on opet iznenadi hahhaha
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Ooo lipo lipo, daj još koju.
Aaaaaa evo slike....Zloco bas se veselim da se negdje ulovimo pa da se nasmijemo, zapjevamo i popimo pokoju.
Ja sam bio Yuga kompletnog kupio zbog volana, sjedala i zadnjeg lonca.
Imao on i uljni kiler i motor ubojica neki 1.6, felge. Ma cuda. Ja to prodao dalje i bas mi zao danas. Yugo je bio avion.
Ove tri stvari su u njemu i danas
Ja sam bio Yuga kompletnog kupio zbog volana, sjedala i zadnjeg lonca.
Imao on i uljni kiler i motor ubojica neki 1.6, felge. Ma cuda. Ja to prodao dalje i bas mi zao danas. Yugo je bio avion.
Ove tri stvari su u njemu i danas
Mirek kako je rekao Jasmin sve je postalo biznis.
Nema više onog zajednistva,koje je bilo ovdije,ja tebi dam ti meni ili mi prodas po nabavnoj cijeni samo da mi pomogneš.
To je prošlost a i razlog da se opet malo podružimo ovdije.
Nema više onog zajednistva,koje je bilo ovdije,ja tebi dam ti meni ili mi prodas po nabavnoj cijeni samo da mi pomogneš.
To je prošlost a i razlog da se opet malo podružimo ovdije.
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
I družit će mo se ovde jer mi je onaj facebook postao pre naporan zbog hrpe mularije koja nije u životu naučila reći ni dobar dan kad se vidi starijeg ili po naški (di si đubre staro) pogotovo kad se vidimo na skupu ili na nekoj trci kojih u današnje vrijeme ne manjka.Miro fićek je malo đubre kojeg slučajno zavoliš ali ljubav teško odbacuješ iz srca unatoč svim pizdarijama koje ti priušti hahhaha
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Hrki, ma naravno. Treba se podruziti i pozitivan uvijek biti. Tako me ne zanimaju ni prodaje ni kupovine i srecom sam sve poslozio sta sam mislio i dalje ne idem
Ma super je ovaj forum, ajde da malo i on zazivi.
Ma super je ovaj forum, ajde da malo i on zazivi.
Super je ovaj forum, hehe domacinski kakav je nekad i bio. Koliko sam sati tu proveo hehe. Sutra cemo Bozu ispreskakat. Nikad on ficu zavrsio nije. Skupa smo ga u isto vrijeme polakirali i njegov dan danas stoji.
Pretpostavljam da govorim u ime svih "novih" kad kažem da bi nam bilo drago da živne ponovo
Zadnja promjena: Čuvitar; 24/5/2020, 22:33; ukupno mijenjano 1 put.
miro je napisao/la:Super je ovaj forum, hehe domacinski kakav je nekad i bio. Koliko sam sati tu proveo hehe. Sutra cemo Bozu ispreskakat. Nikad on ficu zavrsio nije. Skupa smo ga u isto vrijeme polakirali i njegov dan danas stoji.
On je kao i ja sa svojim babarthom sa avatara
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Hrki ovaj sa avatara je posebna priča za sebe hahahha
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Brutalan izgled
oliwer- Član
- Broj komentara : 67
Registration date : 12.05.2020
Pa dobro jutro svima!
Šta je ovo! Pa ovoliko slova na ovom forumu nije napisano već......pa godinama.
Još nek se g. Puyol javi ( ako zna, ako se sjeća lozinke ) i možda ovo krene ponovno nekud.
Baš mi je drago da se ponovno počelo pisat ovdje.
Šta je ovo! Pa ovoliko slova na ovom forumu nije napisano već......pa godinama.
Još nek se g. Puyol javi ( ako zna, ako se sjeća lozinke ) i možda ovo krene ponovno nekud.
Baš mi je drago da se ponovno počelo pisat ovdje.
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Pozdrav
A malo cemo tu poceti opet se druziti. Kako se ono zvao u alan fordu ured od onog bez oka.
Istrazivanje ruda i gubljenje vremena, tako ce to nekako biti. Salim se.
Molim ozbiljnost....nije ovo zajebancija
A malo cemo tu poceti opet se druziti. Kako se ono zvao u alan fordu ured od onog bez oka.
Istrazivanje ruda i gubljenje vremena, tako ce to nekako biti. Salim se.
Molim ozbiljnost....nije ovo zajebancija
Miro misli da ga ne volim jer ga nikad ne zovem, nego čekam da se sretnemo nekad slučajno u kvartu
A ne može bit dalje od istine... Sjetim se ekipe, pogledam neke slike, al na tome ostane. Drago mi je bilo upoznati sve vas, ove nove koje još ne znam nadam se da hoću - vidim da su aktivni po Oldschool forumu, da ima volje i znanja, to je baš lijepo.
Ja sam osobno fiću zavolio još kao klinac - oduvijek me amaterski zanimala mehanika, a nitko u familiji mi se nije time bavio pa sam korak po korak čačkao, čitao po internetu, zapitkivao starije. Bilo mi je super vidjeti hrpu entuzijasta, njihove projekte, ispitivati kako su što napravili i zašto. Zadnji put kad sam ovdje pisao je navodno lova bila problem što fićo stoji - sad kad ima love, sad je stvar volje - trebao bih ga prebaciti u ZG, nadam se kupiti neki stan s garažom pa da ga imam gdje držati. Ja ću možda kontra od Mire, tek kad dođem u te pozne godine početi kako treba. A kako bih zadovoljio potrebu za čačkanjem po autu - kupio sam Alfu.
A ne može bit dalje od istine... Sjetim se ekipe, pogledam neke slike, al na tome ostane. Drago mi je bilo upoznati sve vas, ove nove koje još ne znam nadam se da hoću - vidim da su aktivni po Oldschool forumu, da ima volje i znanja, to je baš lijepo.
Ja sam osobno fiću zavolio još kao klinac - oduvijek me amaterski zanimala mehanika, a nitko u familiji mi se nije time bavio pa sam korak po korak čačkao, čitao po internetu, zapitkivao starije. Bilo mi je super vidjeti hrpu entuzijasta, njihove projekte, ispitivati kako su što napravili i zašto. Zadnji put kad sam ovdje pisao je navodno lova bila problem što fićo stoji - sad kad ima love, sad je stvar volje - trebao bih ga prebaciti u ZG, nadam se kupiti neki stan s garažom pa da ga imam gdje držati. Ja ću možda kontra od Mire, tek kad dođem u te pozne godine početi kako treba. A kako bih zadovoljio potrebu za čačkanjem po autu - kupio sam Alfu.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Stranica 27 / 36. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 36
Stranica 27 / 36.