Opet mi otišla prirubnica
+8
miniV8
Gajbica
puyol
prka126
johan
Hrki
Filip
Juraj83
12 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Opet mi otišla prirubnica
ovaj broj mogli smo staviti u onu temu sa brojevima ducana,vidite kako nam mogu tribatiJuraj83 je napisao/la:Tako je, prva zgrada na zapadu do parkinga od NSB-a mislim da ti je ovo njihov broj 61-54-550 .
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
johan je napisao/la:ovaj broj mogli smo staviti u onu temu sa brojevima ducana,vidite kako nam mogu tribatiJuraj83 je napisao/la:Tako je, prva zgrada na zapadu do parkinga od NSB-a mislim da ti je ovo njihov broj 61-54-550 .
ili mobitel 098 456 295
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
Tako je, Prka126 je ZAKON, chuli smo se mobitelom i sve dogovorili. Istinski kolega. E kad bi svijet inache ovako funkcionirao ....
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
ja bi prku isto pohvalio jer kad sam selio i on mi je bio tamo od pomoći! trebalo bi mu stavitit rank dobroćinitelj foruma!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ne, od hvale su i psi crkavali, hehehe, to nije dobročinstvo to je kolegijalnost između članova kluba, i to je sasvim normalno, ko recimo kada nam je rafo uploadao milijardu informacija o svem onom što ima, itd. Takve stvari su za očekivat, a ne za hvalit!
Moj savet ti je da kada god crkne jedna prirubnica na fici, zamenis obe sa novima. Zasto? Pre nego crkne jedna, normalno je da je se i druga potrosila.Kada zamenis jednu koja je nova i nema zazora, kod svakog kretanja i kocenja, stara prirubnica trpi mnogo vise "udara" i tako dolazi do toga da u veoma kratkom vremenskom periodu moras da zamenis i drugu. Ja sam dugo imao problema sa prirubnicama posto sam menjao samo onu koja crkne dok mi stari majstori nisu objasnili foru.Normalno, kod montiranja nove, uvek proveris da kada je stavis na poluosovinu, nema zazora na nutevima.
Prijatna voznja.
Prijatna voznja.
gigi- Počasni član
- Broj komentara : 263
Registration date : 21.02.2009
I da dodam, čul sam neke procjene da bi otprilike svaki treći put kad mijenjaš prirubnice trebalo stavit i nove poluosovine pa si na miru...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Tako nekako otprilike.. Najbolja provjera je kada pogledaš sam u kakvom je stanju poluosovina.. Znači staviš novu prirubnicu,i promatraš ima li lufta u zubima,ali naravno pregledaš i stanje zubi na poluosovini.. Ako su zaobljeni,poluokrugli,nisu oštri,onda je gotova poluosovina.. Najbolje je kada na zubima ima hrapavog sloja,na svakom zubu gore.. Iako postoji puno vrsta poluosovina,pa nije svaka koja ima nove zube jednako dobra,jer u startu može imati lufta dosta sa prirubnicom.. Ima tu puno stvari,kad se počne ovako na sitno promatrati..hehe
Ko se ne vozi "penzionerski" trebalo bi da ratmislja o homokinetickim zglobovima i da jednom za svagda zaboravi na problem prirubnica.
gigi- Počasni član
- Broj komentara : 263
Registration date : 21.02.2009
Došao Djed Mraz u subotu ( Prka126 ) i pokazao mi kako se mjenja prirubnica. Legenda ...
Juraj83- "CAR"
E Juraj, pričao sam sa ekipom oko onog lupanja i objasnili su mi kako bi to mogli riješiti tako da kada budeš u vremenu javi se pa ćemo to riješiti!
E da, i daj pliz ak imaš skype, msn ili tak neš mi se javi da te stavim jer slab sam s kunama na mobitelu, a da te ne lovim bezveze prek foruma!
Može lock na ovu temu.
Juraj83- "CAR"
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» gumigelen i prirubnica
» Opet Paljenje :((
» Evo opet nekih slika.
» opet novinari.... sutra u 19 h na voltinom
» Opet moj čudnovati Fićo i problem sa istim :D