Predsjedništvo AK "HDZ 750 - fićo"
4 posters
Stranica 1 / 1.
Predsjedništvo AK "HDZ 750 - fićo"
Poštovani kolege,
mislim da je vrijeme da se i ja oglasim...
Kao što znate, zbog privatnih problema trenutno ne odavljam funkciju predsjednika AK najbolje, barem ja tako mislim i to se primjeti.
Pošto sam prošle godine uistinu ostavio srce za ovaj AK, smatram da mi treba dati priliku još mjesec-dva da uvidim mogu li obnašati ovu funkciju dalje ili ne.
Već sada sam u dogovoru sa Mariom Petrekovićem, našim glasnogovornikom, glede ovogodišnje skupštine. do tada mi mandat u stvari i traje.
Bez obzira na sve, sastat ću se u idućih mjesec-dva sa Predsjedništvom, kolegom Hornetom i potencijalnim kandidatom za mog nasljednika kolegom Mini V8 te sve dogovoriti, vezano za novi sastav Predsjedništva i buduće djelovanje AK.
Naravno, sve ću napraviti za interes kluba i, naravno, foruma. Ionako sam ja osobno tu manje bitan, meni je bitno da cijela ova priča dobro funkcionira.
O svemu ostalom bit ćete pravodobno obaviješteni.
Pozdrav svima!
mislim da je vrijeme da se i ja oglasim...
Kao što znate, zbog privatnih problema trenutno ne odavljam funkciju predsjednika AK najbolje, barem ja tako mislim i to se primjeti.
Pošto sam prošle godine uistinu ostavio srce za ovaj AK, smatram da mi treba dati priliku još mjesec-dva da uvidim mogu li obnašati ovu funkciju dalje ili ne.
Već sada sam u dogovoru sa Mariom Petrekovićem, našim glasnogovornikom, glede ovogodišnje skupštine. do tada mi mandat u stvari i traje.
Bez obzira na sve, sastat ću se u idućih mjesec-dva sa Predsjedništvom, kolegom Hornetom i potencijalnim kandidatom za mog nasljednika kolegom Mini V8 te sve dogovoriti, vezano za novi sastav Predsjedništva i buduće djelovanje AK.
Naravno, sve ću napraviti za interes kluba i, naravno, foruma. Ionako sam ja osobno tu manje bitan, meni je bitno da cijela ova priča dobro funkcionira.
O svemu ostalom bit ćete pravodobno obaviješteni.
Pozdrav svima!
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
Re: Predsjedništvo AK "HDZ 750 - fićo"
Mislim da je iznimno pošteno od Ljubasa da odstupa jer je uvjeren da se sad ne može sto posto posvetiti vođenju kluba, a isto tako sam uvjeren da je to odstupanje privremeno jer posjeduje abnormalne količine entuzijazma i kad tad će se vratiti...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Re: Predsjedništvo AK "HDZ 750 - fićo"
Presidente ja se duboko nadam da nećeš otići samo tako !!!! Uz tebe smo!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Similar topics
» Uvijanje "poda" ispod nogu prilikom kocenja
» Iznesite svoje vesele utiske sa osnivajuće skupštine "AK"
» Kakvo je to "ruzno" auto koje ima motor u gepeku...
» i moj fićo
» moj fico 750
» Iznesite svoje vesele utiske sa osnivajuće skupštine "AK"
» Kakvo je to "ruzno" auto koje ima motor u gepeku...
» i moj fićo
» moj fico 750
Stranica 1 / 1.