Iznesite svoje vesele utiske sa osnivajuće skupštine "AK"
+5
ljubas
Hrki
puyolov tata
Filip
Lav
9 posters
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Iznesite svoje vesele utiske sa osnivajuće skupštine "AK"
Poštovani moji Forumaši iznesite zanimljive događaje sa osnivajuće skupštine "AK" podjelite sa nama vaše utiske o spektaklu ?
Gost- Gost
Re: Iznesite svoje vesele utiske sa osnivajuće skupštine "AK"
Jos je rano za utiske, sacekaj da se ljudi otrezne prvo.
Gost- Gost
Onda prvo oni koji se nisu stigli napiti, a zbog obiteljskih obveza si ne mogu priuštiti spavanje u nedjeljno jutro.
Ipak je ova subota bila prekratka za sve što sam planirala (Ljubljana, Hdz, Tony).
Bilo je lijepo vidjeti da se ipak okupilo dosta fićeka, obzirom da se spominjala brojka od 12, a i uvijek ima opravdanih nedolazaka, 20 kom je po meni super rezultat za prvo okupljanje. Fora je bilo spojiti face i nickove iako ja nisam dugo na forumu, a i saznati zanimljive informacije.
Majice su mrak (još da je bila i small) .
Znam da je organizacija dala sve od sebe, ali mi je užasno žao što sam morala propustiti zajedničku fotku i prije svega vožnju po ZG.
Mario, nikako nisam stigla uloviti te i prenijeti ti pozdrave od "šefice" (inače moja best frendica).
Kako su pisali kolege koji nisu mogli doći, biti će još prilika.
Ipak je ova subota bila prekratka za sve što sam planirala (Ljubljana, Hdz, Tony).
Bilo je lijepo vidjeti da se ipak okupilo dosta fićeka, obzirom da se spominjala brojka od 12, a i uvijek ima opravdanih nedolazaka, 20 kom je po meni super rezultat za prvo okupljanje. Fora je bilo spojiti face i nickove iako ja nisam dugo na forumu, a i saznati zanimljive informacije.
Majice su mrak (još da je bila i small) .
Znam da je organizacija dala sve od sebe, ali mi je užasno žao što sam morala propustiti zajedničku fotku i prije svega vožnju po ZG.
Mario, nikako nisam stigla uloviti te i prenijeti ti pozdrave od "šefice" (inače moja best frendica).
Kako su pisali kolege koji nisu mogli doći, biti će još prilika.
Gost- Gost
evo ja cu biti kratak i jasan, bilo je super, pohvale organizatorima.
Gost- Gost
Dojmovi sa skupstine...
Dakle, evo kao prvi koji cu napisat svoje dojmove (svi jos valjda spavaju) mogu reci da sam bio odusevljen... orhanizacija je bila na nivou, clanarina od 100 kn je je vise nego prihvatljiva za sve sto smo dobili tamo, sponzori takodjer su bili na visini zadatka... Muzika ok, pogotovo u prvom dijelu, pomalo retro prizvuka, u stilu dogadjaja....
Razmjena iskustava, pogled pod haube nekih automobila zbog kojih sam pomalo ostao posramljen izgledom mog motora (tu posebno naglasavam onog bijelog kontrasa kojeg je vozila ona plava teta, kad sam to vidio ostao sam otvorenih usta - prava apoteka)...
Cestitke svima koji su se uputili do ZG iz dalekih krajeva kao beograd i dubrovnik...
Poruka za Ljubasa - nadam se da je sljedeci meeting u nekom drugom kraju hrvatske, da malo i vidimo okolicu... Sad kad vidim kako je to sve fino, pitam se dal da odjavljujem ficu zbog limarskih zahvata ili da ga registriram samo zato da se mogu pojaviti na ovakvim dogadjajima
Poruka za Horneta - nadam se da ces sljedeci put biti s nama...
EDIT:
evo dvije jadne slicke s moba...
Razmjena iskustava, pogled pod haube nekih automobila zbog kojih sam pomalo ostao posramljen izgledom mog motora (tu posebno naglasavam onog bijelog kontrasa kojeg je vozila ona plava teta, kad sam to vidio ostao sam otvorenih usta - prava apoteka)...
Cestitke svima koji su se uputili do ZG iz dalekih krajeva kao beograd i dubrovnik...
Poruka za Ljubasa - nadam se da je sljedeci meeting u nekom drugom kraju hrvatske, da malo i vidimo okolicu... Sad kad vidim kako je to sve fino, pitam se dal da odjavljujem ficu zbog limarskih zahvata ili da ga registriram samo zato da se mogu pojaviti na ovakvim dogadjajima
EDIT:
evo dvije jadne slicke s moba...
Zadnja promjena: jole; 18/10/2009, 13:29; ukupno mijenjano 3 put/a. (Reason for editing : Iznesite svoje vesele utiske sa osnivajuće skupštine)
Gost- Gost
peraklo je napisao/la:Dakle, evo kao prvi koji cu napisat svoje dojmove (svi jos valjda spavaju) mogu reci da sam bio odusevljen... orhanizacija je bila na nivou, clanarina od 100 kn je je vise nego prihvatljiva za sve sto smo dobili tamo, sponzori takodjer su bili na visini zadatka... Muzika ok, pogotovo u prvom dijelu, pomalo retro prizvuka, u stilu dogadjaja....
Kolega ja se iskreno nadam pa mogućnost postoji i sa Fićom Pčelica & Daki & Hornet .
Gost- Gost
Sve je bilo superrrr, druženje za pamcenje, organizacija je bila odlična s obzirom da se prvi put nalazimo! Jako mi je drago šta sam upozna dosta vas ovde sa foruma! Nadam se da čemo se što prije opet ovako sastat i to u još većem broju, možemo organizirat i nešto ovde na moru! Evo da dodam i sretan povratak doma
POZDRAV SVIMA
POZDRAV SVIMA
Gost- Gost
drago mi je da ste gustali a jako mi je zao sto sam propusto sve to skupa,a nista do sljedeceg puta
Kao sto smo izjavili i novinarima,mogu reci u ime cijele ekipe iz Osijeka da smo izuzetno zadovoljni jucerasnjim okupljanjem i organizacijom! Jednostavno se vidi da je ulozeno stvarno puno truda,sve smo imali tamo,od druzenja,jela,pica,zabave,upoznavanja... Zato jos jednom,VELIKO HVALA organizatorima i posebno kolegi LJUBASU! I definitivno ocekujemo ponovni susret... Pozdrav prijatelji!
Pa, ukratko bilo je super! Malo smo se gubili do Jaruna, ali eto, i zaostala grupica je pokazala da moze stici prije ostalih
Organizacija na nivou, zezancija, opustanje, dobro drustvo... Sto vise treba
Organizacija na nivou, zezancija, opustanje, dobro drustvo... Sto vise treba
Gost- Gost
SVE baš SVE
je bilo na profesionalnom i to VISOKOM NIVOU!! Organizatorima kapa dolje.Jedina greška-
vi koji niste došli nek vam bude žao (osim opravdanih bez uvrede)!!
je bilo na profesionalnom i to VISOKOM NIVOU!! Organizatorima kapa dolje.Jedina greška-
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
svaka vam cast za orađeni posao,ujedno vam svima cestitam.
meni je stvarno zao sta nisam dosao ijako mi je krivo ali protiv nekih stvari se nemozes boriti i to je tako,zato se nadam da ce ubrzo biti neko novo druzenje i da ce mo se jos jednom kao vi jucer dobro zabaviti.
jos jednom ekipo svaka cast na odrađenom
meni je stvarno zao sta nisam dosao ijako mi je krivo ali protiv nekih stvari se nemozes boriti i to je tako,zato se nadam da ce ubrzo biti neko novo druzenje i da ce mo se jos jednom kao vi jucer dobro zabaviti.
jos jednom ekipo svaka cast na odrađenom
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ma bilo je super.
Feštalo se,sve je bilo na mjestu, svaka čast.
A sad tek vidim da je bilo još članova odavde da se nismo niti upoznali a strka zbrka.
Bit će još mnogo takvih okupljanja tako da Vi koji niste došli ne žalite previše.
Feštalo se,sve je bilo na mjestu, svaka čast.
A sad tek vidim da je bilo još članova odavde da se nismo niti upoznali a strka zbrka.
Bit će još mnogo takvih okupljanja tako da Vi koji niste došli ne žalite previše.
Gost- Gost
puyolov tata je napisao/la:SVE baš SVE
meni nije nikad žao,jer se jednom živi i na kraju ne stigne se na sve uvijek otič.
Gost- Gost
Na skupu je bilo sve super a sto se tice poslije skupa bilo je i losih situacija,NPR: Ukradene su tablice sa Fica od kolega iz Beograda i bilo je jos losih situacija.Kada se jave kolega Nikola i Miroslav sve ce vam detaljnije objasniti.
Inace svaka cast kolegi Ljubasu.
Inace svaka cast kolegi Ljubasu.
Gost- Gost
A *eb'ga, stvarno ima seljobera kod nas u ZG... a i sire... evo bas me zanima sta ce rec gajbica kad se dodje na forum... al on je mislim na nekom touru, ak se nevaram da ide do jadrana pa u bosnu, tako nesto....
Gost- Gost
Idu samo u Bosnu, nisu imali gdje prespavati na Jadranu pa su to preskocili...
Gost- Gost
Evo upravo saznao da je pronadjena jedna tablica.
Gost- Gost
Nemogu da ne odreagiram !!
Prvo kada će se ljudi početi baviti svojim poslom ,a ne turati nos tamo gdje im mjesto nije ?
Taj koji je to učinio ,dapače naštetio je našim prijateljima ,a također i nama rušeći nam Autoritet ! Nije mi jasno zašto je nekome cilj da nas blati na svakome koraku umjesto da se pokaže kultura na najvišem mogućem nivou , prave se gluposti .Onaj tko je to učinio vjerovatno će se pojaviti pa i kao gost da vidi reakciju . Ja mogu reći samo da je to sramotan čin ,i mislim se što da očekujemo kada se pojavimo na nekom skupu u Srbiji,Sloveniji itd ,dali razbijene šajbe ili već što.
Pa dajte molim malo kulture nemoj te da rušimo ugled sami sebi ??
Prvo kada će se ljudi početi baviti svojim poslom ,a ne turati nos tamo gdje im mjesto nije ?
Taj koji je to učinio ,dapače naštetio je našim prijateljima ,a također i nama rušeći nam Autoritet ! Nije mi jasno zašto je nekome cilj da nas blati na svakome koraku umjesto da se pokaže kultura na najvišem mogućem nivou , prave se gluposti .Onaj tko je to učinio vjerovatno će se pojaviti pa i kao gost da vidi reakciju . Ja mogu reći samo da je to sramotan čin ,i mislim se što da očekujemo kada se pojavimo na nekom skupu u Srbiji,Sloveniji itd ,dali razbijene šajbe ili već što.
Pa dajte molim malo kulture nemoj te da rušimo ugled sami sebi ??
Gost- Gost
Poštovane moje kolege kolegice ! Čekao sam vaše utiske pa da iznesem svoj stav,da ne ponavljam nemoguće mi žao što nisam bio sa vama . Ali koliko vidim da je sve bilo vrhunski odrađeno ,stoga moram pohvaliti organizatore ,kolegu Ljubasa ,Maria idt. A svakako i vas komplet pokazali ste vrlo visoki stupanj suradnje ,poštovanja ,discipline . Vjerujte da sam oduševljen što sam u takvoj ekipi koja zna svo cilj . Isto tako sad mi je laknulo pokazalo se dobra taktika koju sam upotrjebio ,a sve se svodilo na postavljane pravih ljudi na prava mjesta u određenim trnutcima.Tako radim od samog početka vjerujte pokazalo se vrlo efikasno . Sada ću još žešće raditi na razvoju Foruma do sada nisam požalio niti u jednom trenutku , a vjerijem da će i kolega Ljubas učiniti isto.
Meni samo preostaje da vam se zahvalim na kulturno odrađenom poslu ,a to je formiranje "AK"
Meni samo preostaje da vam se zahvalim na kulturno odrađenom poslu ,a to je formiranje "AK"
Gost- Gost
Kako mi je prenio Vukifićo, to su uradili neki klinci, bolje rečeno maloljetni delikventi iz naselja Borongaj u Zagrebu. Navodno su oni skinuli tablice.
Što je još gore, pretukli su (njih petnaestak!!!) simpatizera kluba Luku koji je bio na skupu i kod kojeg su spavali gosti iz Srbije. I to tako da je ovaj završio na hitnoj... Navodno su počinitelji uhvaćeni od strane policije (hvala Bogu!).
Eto, vidite šta se sve dešava u Zagrebu. Nekad smo mogli mirno šetati gradom, a sada više nitko nije siguran.
Nažalost, od Europske zajednice i pitanja našeg budućeg ulaska u nju smo pokupili manje-više samo najgore:
premlačivanja, reketi, neredi na stadionima, pljačke sa gotovo filmskim scenarijima i ubojstvima... A narod je sve siromašniji, jadniji i nezadovoljniji. Po mitu i korupciji smo među prvima u Europi.
Jednom rječju - žalosno! Sami si grobove kopamo; nije mi jasno kad će ljudi to već jednom shvatiti...
Što se tiče nemilih događaja koji su se desili nakon Osnivačke skupštine, predlažem da o tome u novoj temi kolega Vukifićo da svoj komentar jer o tome najviše zna, pa ću mu s tim ciljem i poslati MP....
Što je još gore, pretukli su (njih petnaestak!!!) simpatizera kluba Luku koji je bio na skupu i kod kojeg su spavali gosti iz Srbije. I to tako da je ovaj završio na hitnoj... Navodno su počinitelji uhvaćeni od strane policije (hvala Bogu!).
Eto, vidite šta se sve dešava u Zagrebu. Nekad smo mogli mirno šetati gradom, a sada više nitko nije siguran.
Nažalost, od Europske zajednice i pitanja našeg budućeg ulaska u nju smo pokupili manje-više samo najgore:
premlačivanja, reketi, neredi na stadionima, pljačke sa gotovo filmskim scenarijima i ubojstvima... A narod je sve siromašniji, jadniji i nezadovoljniji. Po mitu i korupciji smo među prvima u Europi.
Jednom rječju - žalosno! Sami si grobove kopamo; nije mi jasno kad će ljudi to već jednom shvatiti...
Što se tiče nemilih događaja koji su se desili nakon Osnivačke skupštine, predlažem da o tome u novoj temi kolega Vukifićo da svoj komentar jer o tome najviše zna, pa ću mu s tim ciljem i poslati MP....
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
evo ja se javljam iz Banjaluke!
svaka cast za skup,sve super,muzika,fice,janjetina,pivo...ekipa je na mestu sve je super i organizcija i atmosfera!
zao mi je jedino sto se to desilo,"ebe mi se za tablice nego sto premlatise mog druga luku ,zavrsio covek na hitnoj umalo nije otiso pod operativni sto i slicno da ne duzim.
svaka cast za skup,sve super,muzika,fice,janjetina,pivo...ekipa je na mestu sve je super i organizcija i atmosfera!
zao mi je jedino sto se to desilo,"ebe mi se za tablice nego sto premlatise mog druga luku ,zavrsio covek na hitnoj umalo nije otiso pod operativni sto i slicno da ne duzim.
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Mislim da je kolega Ljubas u kratkim tockama sve rekao kao sto je to i potvrdio kolega Gajbica,Uglavnom Luka je za sada ok i oporavlja se kod kuce.
Jedino sto mi je bilo smijesno kada sam dosao u policijsku postaju sa Nikolom i Miroslavom (nedjelja) da im izvadimo papire da su tablice ukradene i da mogu preko granice citam na staklu kod sluzbenice koja ima cigaretu u ruci u policiji ZAPOVJED O ZABRANI PUŠENJA U PROSTORIJAMA POLICIJSKE POSTAJE.
Jedino sto mi je bilo smijesno kada sam dosao u policijsku postaju sa Nikolom i Miroslavom (nedjelja) da im izvadimo papire da su tablice ukradene i da mogu preko granice citam na staklu kod sluzbenice koja ima cigaretu u ruci u policiji ZAPOVJED O ZABRANI PUŠENJA U PROSTORIJAMA POLICIJSKE POSTAJE.
Gost- Gost
Neznam šta bi rekao,sramota za Hrvatsku,i za "j..ni glavi grad!"
Mogu mislit kako će se dečki opet odazvat na skup,oće kifluuuu!
Seljačine smo i to je to,neznam kako bi to opisao!
Mogu mislit kako će se dečki opet odazvat na skup,oće kifluuuu!
Seljačine smo i to je to,neznam kako bi to opisao!
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» UKRADEN fICO, PAZITE SVOJE ZVIJERI !
» sigurno imate neki nadimak za svoje ljubimce?
» Kakvo je to "ruzno" auto koje ima motor u gepeku...
» Uvijanje "poda" ispod nogu prilikom kocenja
» Predsjedništvo AK "HDZ 750 - fićo"
» sigurno imate neki nadimak za svoje ljubimce?
» Kakvo je to "ruzno" auto koje ima motor u gepeku...
» Uvijanje "poda" ispod nogu prilikom kocenja
» Predsjedništvo AK "HDZ 750 - fićo"