PEGLA MILJAC
+14
Floyd ZG
tempo gt
Camshaft
dr.Damba
puyol
miro
prka126
puyolov tata
miniV8
Filip
BISer
Hrki
johan
Miljenko
18 posters
Stranica 3 / 6.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: PEGLA MILJAC
E rafo kad to na atestu traze. Da cujes kaj sve traze reko bi da su ti ljudi za ludnicu. Tak sam bio i ja naivan pa iso kupit peglicu i ona bu cabrio. Traze nacrt kak ja zamisljam ju i di bi bila pojacanja. Mora bit atest varioca. Homologirani retrovizori i zadnji pojasevi itd. Vele da to je koda radim novi auto. Najradije bi ju prodo i iso ficu napravit jer ovaj ima sve za njega kad je 4 napravio. Tak da sam vise lud od svega. Ak neko nevjeruje moze nazvat centar za vozila u V.G pa pitat. Kad bum mogo bum ju dovrsio. Ova bolest je malo cudna pa nemogu klecat i dugo sarafit je odma me pocne bolet. A nekad sam mogo sarafit cjeli dan i nista. Samo da se bolest neprosiri tak da barem sebi mogu sarafit. Nadam se da bu se neko javio ko ima i ko je radio peglicu cabrio. Tak da svoju zelju zadovoljim.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
A za mene puno kad sam imal peglicu pa 8 litri benzina je trosila a 110 je plafon kaj je isla. A ja ludi radim za 16 kuna po satu kao zastitar. Ovaj mj 140 sati. Tak da sam prodo i vradio se dizelu. Sto cu napravit sa peglicom nisam pametan vise. Rado bi ja svasta al financije su problem.
pitanje jedno bili ti prodao peglicu i koliko bi ju cjenio imam jedan projekt u glavi i neke nacrte pa bi mozda mogao to realizirati samo sad me trnutno zanima cjena pa da si skalkuliram dal mi se isplati u to upustati daj mi se malo raspisi o njoj i dali imas kave rezervne djelove za ju i dali bi isli i oni uz nju hvala za sad
Gost- Gost
Sto da napisem vise o peglici. Prodo bi ju pa mozda kupio ficu. Imam djelova dosta. Sad malo odmaram od slaganja. Imam dosta jos za radit po njom. Ono najbitnitnije da pali i da vozi je napravljeno da nemoram gurat ju. Da je novaca bilo bi lakse slagat. Ak ju neko kupi dobro ak ne bu stajala ko i do sad.
kaje miljac vidim da imas kupca za peglu neces je valjda prodati zar si odustao od projekta kabrio sad vec pred kraj bi ju prodao dobro jedini razlog bi mogao biti kupnja ficeka jeli tako
prodaj ju miljac i uzmi ficeka
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
Ak bude dobra ponuda naravno da budem ju prodo. Nije se odustalo al znam di bu peglica cabrio na prodaju vjerojatno vec za dva do 3 mj. Ima atest i ostaje ju malo doradit i vozit. No o tome kad bu bil 100% siguran da bu se prodavala. Al bude i fico se nabavio samo polako pa neke bude.
Ja uvjek ljepe rjeci velim. Meni nebude zao ak peglicu prodam. Malo sam se zaletio misleci kak bu izrada cabria bila laksa al sad bas i nije tak. Tak da ak neko hoce kupit moze ju pa cu ja kupit neke drugo a sto bu to neka ostane iznenadenje.
gle miljac ja sam razgovaral sa DINIJEM u vezi tvoje peglice i on oce da mu ja to pogledam i da procjenim dali to vrijedi te pare jer veli da je limarija bila radena i njega zanima da ja to pogledam i da mu velim to ti je ok i on bude onda kupio auto ali ako nije ok a ja velim da je ok onda nebude dobro razumijes me on ce ti platiti do zadnje kune koliko budes rekao samo da bude tako kako si ti rekao jer nece ulaziti u taj projekt ako nije sto posto siguran i da ima racunicu a ako bude trebalo i ti bus malo skoregiral cjenu nesto mi je govorio ali sad nema veze jer i sam vidis da su cjene autima jako pale ove godine jeli me razumijes miljac sta ti govorim
MILJAC
Ja mislim da sam sve reko. Ak neko hoce kupit peglicu moze. Meni nesmeta doma. Ak ju neprodam kad tad bu cabrio ak ju prodam kupit cu ficu i onda njega napravit da bu cabrio. Ja sam uzo zato peglicu koja ima dobru limariju da nemoram puno radit. Pa ak se svidi mu nek kupi ju. Cjenu sam reko koja je i kaj sve od djelova imam. Sad trenutno nista neradim na njoj jer nemam love a majstori za izradu i matrijal su jako skupi.
Jucer je pao dir u peglici i sad je vani ceka daljnu sudbinu. Ak se neproda ide na lakiranje. Trazim ak neko ima boju oznake Fiat 010 da mu netreba? Isto tak ak neko zna za kakav mali siber ak je moguce bi ga ugradio? Sa cabrio je posla dosta tak da ak cu ic radit vjerojatno ce to bit fico jer znam covjeka koji je radio par komada pa ima sve nacrte.
Evo da nebude neko reko da se ja nista neradim. Danas sam stavio drugu saltheblu te je iznutra pofarbana al sa spreom da nebude bas sve u temeljnoj. Prodaja nejde pa da mi nebu dosadno malo se zabavljam. Kad se frend vrati sa god onda ju bude izvana polakiro pa mozda bu onda vise srece u prodaji. Malo po malo i bit ce nesto.
To Miljac, sam nek se dela... I metni nove šarafe!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Naravno da novi sarafi budu isli kad starih niti nema pa ih nemogu niti metnut. Ima jos posla dosta al polako se radi.
bio danas i vidio, i moje riječi su bile: Miljac da imam prostor i posao kupio bih tu peglu. lim je savršen na autu, još kad se polakira...
Filip je napisao/la:Pod izgleda kao nov,ako se ne varam po slikama.. Samo naprijed majstore!
Pa kad je krpan
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Ma krpana je peglica pragovi i rubnjaki su novi na njoj. Ima jos posla na njoj al se neda meni sarafit. Volio bi ju prodat al ak ne bude pofarbana pa onda cu vidjet. Uglavnom kad dobim volju onda sarafim.
Evo nakon duzeg vremena malo se je radilo na peglici. Ovaj tj bi mogla u garazu pa uskoro dobit neku boju na sebe. Uglavnom tek toliko da je malo ljepse izgleda. Branici su pofarbani sicevi oprani. Mozda se lakse onda proda pa kupit ficu. Tak da nemislite da ja nista neradim. Treba jos struju rjesit a u to se nekuzim.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» pegla bis
» pegla 70 hp
» PEGLA THAT WANTS TO BE CABRIO
» ajmo reć abarth pegla
» pegla po hanuminoj mjeri
» pegla 70 hp
» PEGLA THAT WANTS TO BE CABRIO