PEGLA MILJAC
+14
Floyd ZG
tempo gt
Camshaft
dr.Damba
puyol
miro
prka126
puyolov tata
miniV8
Filip
BISer
Hrki
johan
Miljenko
18 posters
Stranica 2 / 6.
Stranica 2 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: PEGLA MILJAC
Da peglica je upalila i sad treba dalje polako radit na njoj. A nezuri mi se nigdje pa kad bude bude. Kocnice su nove gore i sljedi joj ciscenje pa onda daljna dorada limarije pa lakiranje. Toliko za sada o radovima na peglici.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Majstore miljac sad kada je pegla zarondala, sad budeš se primil posla i brzo bu to gotovo. Samo daj.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Sretno dalje!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Zar si odustao od cabrio projekta???
Vidi kako može lijepo izgledati,imao ja ovu sa slika....
Bila je i ljepša,boja je bila metalik sa perlom,ali je malo oštećen prednji kraj u jednoj nezgodi pa je samo prisložena...
Vidi kako može lijepo izgledati,imao ja ovu sa slika....
Bila je i ljepša,boja je bila metalik sa perlom,ali je malo oštećen prednji kraj u jednoj nezgodi pa je samo prisložena...
Gost- Gost
Daj onda ako imaš kakve nacrte ili dokumentaciju proslijedi ju njemu, sigurno bi mu pomogla.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
A nisam odusto nego je teko nac limara koji bude to napravio dobro. Atest zahtjeva puno papirologije i stvari poput zadnjih homologirani pojasevi te retrovizori. Staticki nacrt izrade sama deblina cjevi spojevi itd. Pa onda atest varioca pa sve nove dj i ni sam neznam kaj sve.A i nikad nije kasno da se napravi. Tocnije kupljena je sa namjerom da bu cabrio i to jednom bude. Uglavnom kostala bi me oko 18 tisuca kn a ja toliko nemam. Ak imas dobrog majstora da bi htel radit i da da garanciju za atest javi mi.
Ja sam svoju lani prodao za 1500 €,a kupio sam ju već atestiranu na cabrio i onda sam ju još dao urediti,samo te slike više nemam jer je to bilo dosta davno.....
Jako je teško naći peglu sa papirima "cabrio" ali ja sam eto naletio na jednu...
Prije nego je prednji kraj malo oštećen baš je bila sređena i lak i mehanika je bila u super stanju...
Jako je teško naći peglu sa papirima "cabrio" ali ja sam eto naletio na jednu...
Prije nego je prednji kraj malo oštećen baš je bila sređena i lak i mehanika je bila u super stanju...
Gost- Gost
A to si super dobio. A posla je puno oko izrade. Upozno sam covjeka koji je 4 fice napravio. A nadam se da bude bilo love pa da se napravi. Sad polako radim na njoj. Zapravo koristim slobodno vrjeme i djelove koje imam da slozim neke. A pitaj svog limara dal bi htel radit.
miljac prijatelju ja bi ti to drage volje odradio ali ja nemam a test za varioca i neznam koja su sad pravila i zakoni za nekaj takvoga trebal bi se raspitati da vidim kaj traze na tehnickome i kakvi su uvjeti sad jer sam ja to radio prije sedam godina pa se nebi bas htel zaletavati u nekaj kaj nebi mogli odraditi ja znam di treba pojacati i kak to izvesti sve je meni to jasno
i jos jedno pitanje zakaj su te peglice bez vratiju da i dok sam ja to radio a test nije bio bitan vec su bile bitne samo slike jer sve kaj se je varilo i pojacavalo se ne vidi kad je sve bilo u pragovima i stokovima pa ako imas kakva saznanja oko tog posla u sadasnje vrijeme pokazi mi i napisi kaj se trazi jer ja stvarno neznam i ja kolko znam ako je auto regan npr znaci datum prve registracije je bio 12 12 1991 on podljeze zakonu od 1990 godine i kaj u tom zakonu pise to maora biti na autu ali kod a testa on podljeze zakonu iz 2010 i kaj u zakonu pise to mora biti na autu kaj se tice sigurnosti i svega popratnoga to ti je malo skakljivo i znam da taj a test nije bas jeftini
i jos jedno pitanje zakaj su te peglice bez vratiju da i dok sam ja to radio a test nije bio bitan vec su bile bitne samo slike jer sve kaj se je varilo i pojacavalo se ne vidi kad je sve bilo u pragovima i stokovima pa ako imas kakva saznanja oko tog posla u sadasnje vrijeme pokazi mi i napisi kaj se trazi jer ja stvarno neznam i ja kolko znam ako je auto regan npr znaci datum prve registracije je bio 12 12 1991 on podljeze zakonu od 1990 godine i kaj u tom zakonu pise to maora biti na autu ali kod a testa on podljeze zakonu iz 2010 i kaj u zakonu pise to mora biti na autu kaj se tice sigurnosti i svega popratnoga to ti je malo skakljivo i znam da taj a test nije bas jeftini
Malo sam se raspitivo oko same izdrade cabria i nezele rec puno. Da se posalje opis i tjek rada pa onda budu odg. A ceka me dosta posla jor na peglici. Moram promjenit lajtunge kocnica pa struje i zica ima koje su negje bile spojene nekih nemam itd. A posla je dosta samo love je malo da se to slozi. Nesto bude novo nesto staro i nekak bude. Tak da se stalno neke radi.
Evo dobio sam poziv iz centra za vozila u vezi izrade cabria. Trebam napravit nacrt kak bi napravio peglicu. Pa ak neko zna nekog ko zna dobro crtat da mi pomogne oko nacrta . Zaista traze puno toga a malo nude pomoci. Inace kocnice sam slozio i htio ic probat se vozit i pukne mi latung. Sad opet imam posla. Jos da imam pomocnika pa da uz pivu lakse ide super al dobrovoljca nema. Eto to su neke novosti. A radovi se nastavljaju nema stajanja.
dobrovoljac za raditi ili za pivo piti,budi odredeniji hahahahahahahaha....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Prka majstore di si da pomogneš čoveku!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
A bude prka doso cim malo uhvati vremena. Neka sluzi lovu. A bum ja polako sam koliko bum znal i imal volje. A za piti pivu samo takvih imam dosta. Dojdeju i vele da to bacim na smece itd. A ja ljepo polako pa neke bu ispalo iz svega toga.
Jos par sitnica. Kupio sam lajtunge za kocnice. I zove jedan frend da mi da za 60 kuna dva nova praga. Tak da i to imam. Najteze se je primit posla al budem. Tocnije kad moj tata poludi pa veli dobro do kad bu to stajalo u garazi. Nabacano sve je izlovoli slozit to sve. A samo jos prku ulovit da rjesi ono kaj ja neznam i bit ce dobro sve. Ak neko ima dve gume 12 cola da mu netrebaju nek veli.
Jucer sam stavio ove nove lajtuge i neke stvari posarafio. Nadam se da budu uskoro krenuli i ostali radovi oko lakiranja i slaganja struje. Za sad se niko nije javio ko je radio peglicu cabrio. Nema stajana moram radit ak hocu se vozit.
miljac probaj resiti nacrte i taj staticki nacrt bilo kaj po cemu mozemo raditi i ja cu ti to napraviti samo da dopelam garazu u red mozemo sae cuti nemoj se time zamarati ko ce ti to napraviti to ti je reseno samo resi nacrte
Bio majstor prka kod mene danas da vidi peglicu i stavio platine. Neke ju jos muci a sad kaj to treba otkrit. Sutra sljedi nastavak radova a mozda i probni đir.
Evo danas sam dovsio lajtunge i dva kilometra sam se vozio sa pegicom. A malo je cudno kad ima prednji kraj lufta. Al eto sad barem pali i da se vozit a kad sam ju kupil nije nista. A ima posla brdo od struje pa brusenja kitanja i slaganja ovjesa. Eto tolko o peglici i mom slaganju.
nista miljac samo naprijed i dok si sam radis naucis neke cake i barem znas cjeniti odradeni posao samo naprijed naprijed i bez odustajanja samo hrabro i bit ce to raketa od peglice
Ideš, Miljac, bitno da se kotura!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Danas sam opet malo uso u garazu i pokuso slozit struju si al beuspjesno. Nemam jedan stop pa nemam zmigavce ni kratka ni duga svjetla. Malo se je brusila boja stara dole. Makar volje nemam puno al eto kad je dosadno neke moram sarafit. Jos trazim nekog ko bi napravio nacrt kak bi izgledala u cabrio verziji. Mozda bu se naso neko ko je radio ju pa imam nacrte. Ak ne onda se bojim da bu stajala. Jer 8 litri benzina trosi pa to nije za mene koji radim oko 20 tisuca godisnje.
sta ce ti nacrti iskombiniraj u glavi sta oces i otpili krov i pola si napravia
Guest- Gost
Stranica 2 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» pegla bis
» pegla 70 hp
» PEGLA THAT WANTS TO BE CABRIO
» ajmo reć abarth pegla