BALKANSKA LEGENDA Z-750
+29
dnx055
Juraj83
Lav
JYNX972
megi
ŠOLE
pucici 750le
Ćofi
miro
damir_zg
funkymonoloko
FLASHmata993
fusher
ARIEL
Zloćko
dr.Damba
Mićo-Vk
BISTRI
puyol
puyolov tata
Floyd ZG
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
johan
Miljenko
prka126
Marko ZG
33 posters
Stranica 12 / 14.
Stranica 12 / 14. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: BALKANSKA LEGENDA Z-750
Ostaje grana i auspuh od 750 da se upali i isproba i dok se ne rega da ne dreci na tehnickom sto ce bit na proljece a onda bi trebao lec neki bolji auspuh s kojim ce lakse disat.
Vrijedi ponuda za mesinu al se nadam da to nije cijena po pozivu haahhhhaa haha jer bi do kraja radova mogli doc do kilaze od dobro ugojenog !
Vrijedi ponuda za mesinu al se nadam da to nije cijena po pozivu haahhhhaa haha jer bi do kraja radova mogli doc do kilaze od dobro ugojenog !
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Hahaha pa sad je vreme kolinjaaaaaa!!!
SRETNO dalje
SRETNO dalje
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Svaka čast!!!!!!!
JYNX972- Član
- Broj komentara : 50
Registration date : 19.08.2012
jučer vidio auto uživo i izgleda prejako!!!
ova proširenja od keca su mu sjela bolesno dobro, pogotovo u kombinaciji sa ovim felgama koje su gore...
ova proširenja od keca su mu sjela bolesno dobro, pogotovo u kombinaciji sa ovim felgama koje su gore...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
pucici 750le- Aktivni Član
- Broj komentara : 271
Registration date : 12.08.2011
felge stoje odlićno!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
daj neke detaljnije slike!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Marko kaj se telefon pokvaril???
Fićo je upaljen i sastavljeno 80% ali nemam više slika u telefonu,ovaj tjedan će ako bude lijepo vrijeme bit gotov cijeli!
Kaj je u tih je...ih 20%??
Vrata su gola,treba stavit sve komplet na njih,felge uredit do kraja i stavit gume na njih, posložit još neke sitnice u unutrašnjosti i to bi uglavnom bilo to.
Znači da si se ohladil!!!
Rokenrol, jedva ga čekam vidjet kompletnog...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Camshaft je napisao/la:Rokenrol, jedva ga čekam vidjet kompletnog...
potpis
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Kolega strojar i naziv njegove teme su me podsjetili na moju temu u kojoj dugo se nista novog nije pojavilo pa da tako nebude i dalje odlučio sam ubacit koju sliku pošto sam ponešto i radio ali nisam sve uspio slikat. Nešto ipak jesam poslikao pa da stavim dok mi se nisu zagubile...
Neke dijelove sam u međuvremenu preko zime dok je fićo bio u fazi mirovanja cistio do lima (strugao-pjeskario) i farbao temeljnim epoksi farbom a zatim lakom. Uređeni su poklopac u kabaini od getribe,rezervar,poklopac akomulatora i poklopac di se klapna otvara za zrak...
...malo sam ga povremeno palio preko zime da ne zakržlja...
...trenutno se zabavljam sa lajsnama oko stakala na vratima. Skinute su stare, promjenjene su metlice na njima i malo su osvježene i ispolirane cisto da jedno vrijeme lijepo izgledaju...
...promjenjene stare lajsnice na leptir staklu,stavljene obadvije nove...
...još uvijek poliram one felge koje sam davnih dana započeo i nikako da ih završim, napokon sam na prvu felgu koja je za sad spremna za montiranje stavio gumu da vidim oće li strugat ili moram mijenjat dimenziju. Stavio sam za usporedbu i jednu felgu koja je bila na njemu do sad...
...slikao sam samo zadnji kraj sa gumom,prednji sam zaboravio. Na zadnjem kraju su na knap od ruba ali mi se čine da bi mogle funkcionirat pošto zadnji kotači idu u konus kad su pod opterećenjem i pod nagibom ali naprijed kada bi se morao popet na neki malo strmiji rizol sa smotanim volanom u tu stranu mislim da bi strugale po rubu. Neznam šta da napravim,da stavim i naprijed gume istih dimenzija pa da pazim svaki put kad se budem penjao na neko povišenje ili nekakvu drugu opciju guma koje su malo uze a bilo bi dobro makar je to mislim nemoguce da su i malo niže i još kad bi tip gume bio isti,možda je i moguće ali mislim opet da je nemoguće ih naći kod nas negdje...
...toliko za sad!
Neke dijelove sam u međuvremenu preko zime dok je fićo bio u fazi mirovanja cistio do lima (strugao-pjeskario) i farbao temeljnim epoksi farbom a zatim lakom. Uređeni su poklopac u kabaini od getribe,rezervar,poklopac akomulatora i poklopac di se klapna otvara za zrak...
...malo sam ga povremeno palio preko zime da ne zakržlja...
...trenutno se zabavljam sa lajsnama oko stakala na vratima. Skinute su stare, promjenjene su metlice na njima i malo su osvježene i ispolirane cisto da jedno vrijeme lijepo izgledaju...
...promjenjene stare lajsnice na leptir staklu,stavljene obadvije nove...
...još uvijek poliram one felge koje sam davnih dana započeo i nikako da ih završim, napokon sam na prvu felgu koja je za sad spremna za montiranje stavio gumu da vidim oće li strugat ili moram mijenjat dimenziju. Stavio sam za usporedbu i jednu felgu koja je bila na njemu do sad...
...slikao sam samo zadnji kraj sa gumom,prednji sam zaboravio. Na zadnjem kraju su na knap od ruba ali mi se čine da bi mogle funkcionirat pošto zadnji kotači idu u konus kad su pod opterećenjem i pod nagibom ali naprijed kada bi se morao popet na neki malo strmiji rizol sa smotanim volanom u tu stranu mislim da bi strugale po rubu. Neznam šta da napravim,da stavim i naprijed gume istih dimenzija pa da pazim svaki put kad se budem penjao na neko povišenje ili nekakvu drugu opciju guma koje su malo uze a bilo bi dobro makar je to mislim nemoguce da su i malo niže i još kad bi tip gume bio isti,možda je i moguće ali mislim opet da je nemoguće ih naći kod nas negdje...
...toliko za sad!
felge su sex totalni!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Rega... Rega...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
ljepsega i boljega si nebi mogaao pozeljeti felge boja krom stvarno respekt od mene tocno po mojem ukusu patim na bjele aute
uuuu ima ja tri wolfrace..tvoje su isto 6j?baš mu dobro stoje....
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
tako sređen auto na snijegu
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
6j su felge i stvarno lijepo izgledaju na autu jos da sam uspio nac sa vecim rubom jedan par to bi bilo ono kako sam zamislio ali dobro je i ovako. Jedini problem kod felgi su centralne rupe, nikako ne odgovaraju, morat cu negdje dat izradit prstenove.
Predobro!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Bravo, zapadni dio grada bude bogatiji za još jednog fićeka ...
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Stranica 12 / 14. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Stranica 12 / 14.