moja mala prinova
+17
Marko ZG
puyol
Filip
MTX
solex
Miljenko
Floyd ZG
vikson
jasmin.ck
Hrki
zastava750(fićo)
tempo gt
jeremija
miro
miniV8
Camshaft
prka126
21 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
moja mala prinova
nisam baš u vremenu da je pravo predstavim, to ću kada dođem kući, uglavnom ovo je škoda 120ls moja nova ljubimica
Re: moja mala prinova
Čestitam! Ovakva škoda je meni bil prvi auto kaj sam vozil u životu... (Doduše, bila je 120 L, ne znam koja je razlika, jel LS ima više opreme? )
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
bitno da je motor iza a sve drugo je zanemarivo..... čestitam
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Bravo Prka, to je auto. Imao je frend naranđastu i zvali smo je klavir jer se prednja hauba otvara na stranu. LS je dodatna oprema, ima duple farove i imala je ćukice od ulja i akm ako se ne varam.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Fala, Miro! Prka, uživaj u škodilaku!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Bravo Prka, dobro si ubo! Ljepa Skodica, kompletna i originalno stanje. Je limarija u redu ili se treba limarit?
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
E sad moja priča uz sve ovo, naravno nebi to bilo to da ne istrabunjam malo o svemu!
Sve je krenulo tako što smo se našli kod Zdenka u "dnevnom boravku", ja sam išao počastiti zato što sam dobio posao. Negdje predvečer zvoni Zdenku mobitel i pita ga neki frajer hoće li škodu. Nitko nije htio i kaže Zdenko čovjeku da počupa branike i tak vrijedne stvari prije neg auto ode kod našeg najvećeg neprijatelja (cios). Nakon razgovora pitam Zdenka kolko čovjek traži za škodu. Kaže on 200 kn. Bez razmišljanja sam krenuo zvati vučnu službu da ode po njega. Zdenko je nazvao frajera i još kamo sreće taj čovjek mi je rekao za 200 kn auto dovuć iz Sveti Ivan Zelina. Bio sam presretan. NIsam niti pitao kako auto izgleda. Dan kasnije je krenula akcija. Naravno ekipi je crko kamion na pol puta. Srećom popravili su ga i ja sam se s njima našao. Imam što za vidit . Škoda u IZVRSNOM stanju, samo treba lijevi prag sredit i desni zadnji blatobran. Nisam je proabo paliti ali auto sam na nizbrdici vozio i ima kočnice i sve radi super. Jedva čekam da si neku garažu za nju nabavim da je počnem sređivat
Sve je krenulo tako što smo se našli kod Zdenka u "dnevnom boravku", ja sam išao počastiti zato što sam dobio posao. Negdje predvečer zvoni Zdenku mobitel i pita ga neki frajer hoće li škodu. Nitko nije htio i kaže Zdenko čovjeku da počupa branike i tak vrijedne stvari prije neg auto ode kod našeg najvećeg neprijatelja (cios). Nakon razgovora pitam Zdenka kolko čovjek traži za škodu. Kaže on 200 kn. Bez razmišljanja sam krenuo zvati vučnu službu da ode po njega. Zdenko je nazvao frajera i još kamo sreće taj čovjek mi je rekao za 200 kn auto dovuć iz Sveti Ivan Zelina. Bio sam presretan. NIsam niti pitao kako auto izgleda. Dan kasnije je krenula akcija. Naravno ekipi je crko kamion na pol puta. Srećom popravili su ga i ja sam se s njima našao. Imam što za vidit . Škoda u IZVRSNOM stanju, samo treba lijevi prag sredit i desni zadnji blatobran. Nisam je proabo paliti ali auto sam na nizbrdici vozio i ima kočnice i sve radi super. Jedva čekam da si neku garažu za nju nabavim da je počnem sređivat
svaka cast na autu,dosao je u prave ruke
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
svaka čast,to su super autići,meni su je imali stric i teta ma vozili je godinama,bila je krem žuta,e da i najbolje je na toj skodi bunker koji se otvara na stranu,odnosno hauba
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
e moj prka nit je škoda auto nit su česi turisti hahahahahahhahahahahaha
šala mala
odlicno si to isposlovao ,neka si spasio jos jedan auto.
za 30 godna ces biti bogatas kad pocmes prodavati te svoje oltajmere hwhehehehehhehehe
šala mala
odlicno si to isposlovao ,neka si spasio jos jedan auto.
za 30 godna ces biti bogatas kad pocmes prodavati te svoje oltajmere hwhehehehehhehehe
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ma neče on to prodavat..... bit če on ko danasnji djedice. Sa štakom u ruci: "sinek nebi ti ja to prodal, s teškim mukama sam si to kupil..."
Bravo kolega.....Jedino mislim da tebi garaža više nije dovoljna. Razmisli o nekom hangaru.
Bravo kolega.....Jedino mislim da tebi garaža više nije dovoljna. Razmisli o nekom hangaru.
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
razmišljam jasmine, o nebi vjerovao kako razmišljam...
sad kako sam dobio posao taj san je sve bliže i bliže!
I Jasmin je u potpunosti u pravu, neda prka svoje auteke!!!
sad kako sam dobio posao taj san je sve bliže i bliže!
I Jasmin je u potpunosti u pravu, neda prka svoje auteke!!!
Tako je i nedaj...... Ima da svaki od nas ima bar 5 autiča u kolekciji.....
I onda neki susret za 20-30 god..... valjda nam budu dali da ih vozimo....
I onda neki susret za 20-30 god..... valjda nam budu dali da ih vozimo....
jasmin.ck- Aktivni Član
- Broj komentara : 628
Registration date : 15.04.2009
Takvu sam vidio trkaću na kamionu 90te kad sam bio u Češkoj ko klinac. Reko nam je šofer da ima 105konja.
vikson- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 4
Registration date : 03.08.2010
Trkača škoda
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Nakon nekoliko mjeseci stajanja eto mene opet uz Škodu. Uspio sam nabaviti garažu i sada krećem u akciju sređivanja škode ( pošto je bisica vani prehladno mi je raditi na njoj ). Najviše me veseli što je škoda na zatvorenom od sada pa na dalje i puno mi je bliže nego što je bila. To znači samo jedno - da ću puno više raditi na njoj. Želja mi je srediti ju do 5 mjeseca i onda ju regat i uživati u toj lađi. Ovo vrijeme dok nije bila u garaži stajala je kod Žeina (što sam mu opet zahvalan na prostoru koji je iznajmljivao stvarno povoljno ) i bilo je par manjih nezgoda. Neki klinci su upali u škodu, pokrali joj znakove i zaključali su mi sva vrata. ( Na vozačkim vratima ne radi kvaka ) tako da nisam mogao ući u auto. Žein je s lakoćom provalio u škodu iako nije imao gotovo niš alata.
Naravno nakon provaljivanja smo našli ključeve u autu, al neka pozitivno je da sad imam pristup rezervoaru. Ideja je bila odšlepati auto Od Žeina do Voltinog preko Avenije Bologne. Kako sreća prati hrabre tako mi nismo škodu povukli niti 20 metara i pukla nam šipka za šlepu. Oči su mi se okrenule od muke. Pop**dio sam. Sve uvijek mora ići naopako. Nekako smo partizanski zavezali šipku s nekim glupim vezicama, još mi nikako nije jasno kako je to držalo. Nažalost to nisam slikao jer sam bio izvan sebe od svega, tek sam se kasnije sjetio da šteta što se neznam skulirati u kritičnim trenutcima. Tu je par slika škode prije šlepanja, mjenjanje rezervnog kotača i najluđe ekipe u ZG.
Naravno, prilikom šlepanja jedan frajer se zaletio na mene za milimetar sam ga izbjegao. Da me je puknuo onda bi tek bilo sranja. Tu je i jedna kratka loša snimka vuče:
Stakla su naravno bila zamrznuta i ništa se nije vidjelo. Kada smo stigli skoro sam se rasplakao od sreće.
Prije nego smo ju puknuli u garažu stajala je vani u dvorišu jer je garaža bila puna, a i unutra je jedan punto bio.
Garaža iako je ogromna, po sredini ima jedan stup i svi smo bili uvjereni da škoda ne stane u garažu. punta smo doslovno digli i prebacili u drugio dio garaže, a majstor Denis je škodu na žmirečki upeljao u garažu na takav način da se između škode iz zidova nije moga picina dlaka provuć. Evo tu je slika ponosnog Schumahera, Denisa, i prednjeg pogona Keniga:
Sad je škodica bila spremna za polagano otvaranje i čišćenje. Ali ne. Nije nam vrag dao mira i morali smo ju ići probat upaliti. Krenuli smo pregledavati auto. Trebalo je natočit vodu. E to je trajalo. Imali smo jednu plastičnu flašu od 2 litre. Neznam koliko ste upoznati, škoda ima iza motor a naprijed kiler. Punjenje vodom je trajalo satima. Onda nam je falio akumulator. Zdenko koji nas je šlepao ima ih jedno 5 komada ali ga baš taj dan nije bilo doma. Svejedno sam ga zvao da nam posudi neki akumulator ako je moguće. Srećom imao je akumulator u jednom fići u blizini, a garaž je u vlasništvu jednog čovjeka koji ima ključeve. Otrčali smo po akumulator i vratili se nazad. Nakon toga smo otkrili da u rezervoaru nema niti mililitar benzina. Najbliža benziska je bila jedno kilometar. Otrčali smo po bengu, uzo sam odma 10 l da se osiguram, i ( BOGU HVALA [ a i Denisu ]) Denis je zaključio da je bolje da odemo po njegov auto pa ćemo brže biti nazad. Pregledali smo sve ( moš si mislit ) i išli po prvi put probat upalit škodu nakon 6 godina. Izvolite:
Naravno akumulator je bio prazan! Kad smo već krenuli upaliti bili smo sad spremni otići i kupiti novi akumulator mamu mu njegovu, i onda se Denis sjetio da je u njegovom fići nov akumulator. Srećom pa smo imali Denisov auto i sad je to bilo puno lakše. Vratili smo se nazad i u euforiji probali ponovo s novim akumulatorom:
Em je akumulator bio preslab, em od silne euforije i želje da ju upalimo nisam niti skužio da je netko potrgao kablove od svijećica. Tako da smo imali akumulator i od kamiona bio bi nam uzalud. Šteta euforije. No ne predajemo se mi, biti će posla ovih dana, a ja se nadam da ću sve to dobro dokumentirati. Zasad jesve bilo dosta oskudno dokumentirano jer od silne euforije nisam se niti sjetio slikat.
Evo još koja slika prije nego što nastavim radit dalje:
Naravno nakon provaljivanja smo našli ključeve u autu, al neka pozitivno je da sad imam pristup rezervoaru. Ideja je bila odšlepati auto Od Žeina do Voltinog preko Avenije Bologne. Kako sreća prati hrabre tako mi nismo škodu povukli niti 20 metara i pukla nam šipka za šlepu. Oči su mi se okrenule od muke. Pop**dio sam. Sve uvijek mora ići naopako. Nekako smo partizanski zavezali šipku s nekim glupim vezicama, još mi nikako nije jasno kako je to držalo. Nažalost to nisam slikao jer sam bio izvan sebe od svega, tek sam se kasnije sjetio da šteta što se neznam skulirati u kritičnim trenutcima. Tu je par slika škode prije šlepanja, mjenjanje rezervnog kotača i najluđe ekipe u ZG.
Naravno, prilikom šlepanja jedan frajer se zaletio na mene za milimetar sam ga izbjegao. Da me je puknuo onda bi tek bilo sranja. Tu je i jedna kratka loša snimka vuče:
Stakla su naravno bila zamrznuta i ništa se nije vidjelo. Kada smo stigli skoro sam se rasplakao od sreće.
Prije nego smo ju puknuli u garažu stajala je vani u dvorišu jer je garaža bila puna, a i unutra je jedan punto bio.
Garaža iako je ogromna, po sredini ima jedan stup i svi smo bili uvjereni da škoda ne stane u garažu. punta smo doslovno digli i prebacili u drugio dio garaže, a majstor Denis je škodu na žmirečki upeljao u garažu na takav način da se između škode iz zidova nije moga picina dlaka provuć. Evo tu je slika ponosnog Schumahera, Denisa, i prednjeg pogona Keniga:
Sad je škodica bila spremna za polagano otvaranje i čišćenje. Ali ne. Nije nam vrag dao mira i morali smo ju ići probat upaliti. Krenuli smo pregledavati auto. Trebalo je natočit vodu. E to je trajalo. Imali smo jednu plastičnu flašu od 2 litre. Neznam koliko ste upoznati, škoda ima iza motor a naprijed kiler. Punjenje vodom je trajalo satima. Onda nam je falio akumulator. Zdenko koji nas je šlepao ima ih jedno 5 komada ali ga baš taj dan nije bilo doma. Svejedno sam ga zvao da nam posudi neki akumulator ako je moguće. Srećom imao je akumulator u jednom fići u blizini, a garaž je u vlasništvu jednog čovjeka koji ima ključeve. Otrčali smo po akumulator i vratili se nazad. Nakon toga smo otkrili da u rezervoaru nema niti mililitar benzina. Najbliža benziska je bila jedno kilometar. Otrčali smo po bengu, uzo sam odma 10 l da se osiguram, i ( BOGU HVALA [ a i Denisu ]) Denis je zaključio da je bolje da odemo po njegov auto pa ćemo brže biti nazad. Pregledali smo sve ( moš si mislit ) i išli po prvi put probat upalit škodu nakon 6 godina. Izvolite:
Naravno akumulator je bio prazan! Kad smo već krenuli upaliti bili smo sad spremni otići i kupiti novi akumulator mamu mu njegovu, i onda se Denis sjetio da je u njegovom fići nov akumulator. Srećom pa smo imali Denisov auto i sad je to bilo puno lakše. Vratili smo se nazad i u euforiji probali ponovo s novim akumulatorom:
Em je akumulator bio preslab, em od silne euforije i želje da ju upalimo nisam niti skužio da je netko potrgao kablove od svijećica. Tako da smo imali akumulator i od kamiona bio bi nam uzalud. Šteta euforije. No ne predajemo se mi, biti će posla ovih dana, a ja se nadam da ću sve to dobro dokumentirati. Zasad jesve bilo dosta oskudno dokumentirano jer od silne euforije nisam se niti sjetio slikat.
Evo još koja slika prije nego što nastavim radit dalje:
nit je škoda auto nit su česi turisti hehehehehhehehehe
šala mala prka
samo naprije da to sto prije izađe na cestu,steta sta nije fico ali samo naprijed
šala mala prka
samo naprije da to sto prije izađe na cestu,steta sta nije fico ali samo naprijed
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Dobra ti je Skoda Prka! Sad imas pravi putni auto, a Pegla za grad!!
jeremija- Aktivni Član
- Broj komentara : 431
Registration date : 17.05.2010
Ma Hrki sve u svoje vrijeme... još nije tako jako stislo s fićekima. Doći će i on na red. A s jeremijom se potpuno slažem, škoda za put pegla za grad
i nikda te nigdje nema na vrijeme.... hahahahah, a ovaj kanister sa benzinom si krivo koristio, trebal si politi po autu, škodi sorry, i da vidiš kak bi zapalio
e moram te malo....
e moram te malo....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Bravo Prka za volju i trud , al kaj Denis nema pametnija posla hahaha.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Ljepo Prka si to rjesio. Pa ak trebas pomoc kakvu samo reci i bum doso pomoc. Reko sam ti di stoji jos jedna pa odi pogledaj ak zelis.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 1 / 3.