pomoć u izboru auta
+13
puyol
fusher
miro
johan
tempo gt
Abarth
dr.Damba
Marko ZG
Miljenko
miniV8
Hrki
Floyd ZG
prka126
17 posters
Stranica 1 / 2. • 1, 2
pomoć u izboru auta
da li tko od vas ima iskustva sa malim kombijima kao što su caddy, berlingo, kangoo...
trebam auto za firmu a neznam koji izabrat. ja sam najviše napikirao na kangoo-a jer ga vozi bobo, a ako kangoo može podnest bobu i dodatnu težinu to znači da je auto stvarno super, hehe, šalu na stranu, vozio sam se u bobinom kangoo i stvarno mi je auto ok. stvar je u tome da bi ja najrađe caddya ali moj šef bi nešto što je otvoreno sa svih strana ( da ima sve prozore, a ne da bude zatvoren ). pa ako imate kakve ideje bio bih vam zahvalan. jako bi mi dobrodošli linkove na stranice neke firme ili još bolje adrese ako ste kupovali, jer ja sam probao googlat i sve je to što zgooglaš bezveze dok ne odeš u auto kuću.
hvala!
trebam auto za firmu a neznam koji izabrat. ja sam najviše napikirao na kangoo-a jer ga vozi bobo, a ako kangoo može podnest bobu i dodatnu težinu to znači da je auto stvarno super, hehe, šalu na stranu, vozio sam se u bobinom kangoo i stvarno mi je auto ok. stvar je u tome da bi ja najrađe caddya ali moj šef bi nešto što je otvoreno sa svih strana ( da ima sve prozore, a ne da bude zatvoren ). pa ako imate kakve ideje bio bih vam zahvalan. jako bi mi dobrodošli linkove na stranice neke firme ili još bolje adrese ako ste kupovali, jer ja sam probao googlat i sve je to što zgooglaš bezveze dok ne odeš u auto kuću.
hvala!
Re: pomoć u izboru auta
Ima i ostakljenih caddy-a...
http://images.forum-auto.com/mesimages/333794/caddy%20oettinger.jpg1..jpg
http://topnews.ae/images/volkswagen-caddy.jpg
Evo i novi kako će izgledat
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://automoto-portal.hr/img/tekstovi/Caddy_01.jpg&imgrefurl=http://automoto-portal.hr/auto/prve-fotografije-novog-volkswagena-caddy&usg=__s_eFcS99bTINfmNvegD28-4Eahk=&h=332&w=500&sz=22&hl=hr&start=162&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=MMG_pS79zpVuDM:&tbnh=86&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3DcaDDY%26start%3D160%26um%3D1%26hl%3Dhr%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
http://images.forum-auto.com/mesimages/333794/caddy%20oettinger.jpg1..jpg
http://topnews.ae/images/volkswagen-caddy.jpg
Evo i novi kako će izgledat
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://automoto-portal.hr/img/tekstovi/Caddy_01.jpg&imgrefurl=http://automoto-portal.hr/auto/prve-fotografije-novog-volkswagena-caddy&usg=__s_eFcS99bTINfmNvegD28-4Eahk=&h=332&w=500&sz=22&hl=hr&start=162&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=MMG_pS79zpVuDM:&tbnh=86&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3DcaDDY%26start%3D160%26um%3D1%26hl%3Dhr%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
ja sam vozio kangoo-a 5 godina i prosao 170000. auto mi je bio fenomenalan. inace putnicka verzija, skroz ostakljen, dvoja klizna vrata i podjeljena zadnja koja se otvaraju sastrane.ko na kombiju. da auto je (bio)1.5 dci iz 2002.
auto stvarno malo trosi, racunica mi je bila 50 kn 100km s tim da su cjene bile taman fino krizno velike.
stvarno velik, ja sa vozio sve i svasta nutra od namjestaja pa do 3 bicikla sa svom opremom za utrke i jos 4 ljudi. zadnji sicevi se daju preklopit 2 puta pa dobis veelki gepek, i daju se izvadit također.
udoban za voznju, nije bio problem ni napor na duge relacije, tipa do mora, samo sto je sjebana aerodinamika pa na otvorenoj cesti poslje 120-130 više pije.
interijer je plastican al nis mi nije bilo da skripi il se cuje. volan i mjenjac su se jako izlizali.
od kvarova sam imao zablokiran alternator na 70000. pa sjeban dovod goriva jer su ga debili sjebali pri zamjeni alternatora. cjev turbine na 130000. sve stalo redovan servis troškovi.
jebi ga neznam kaj bi jos napisao, ak te zanima pitaj.
osobno meni je to odlican auto i jos bi ga vozio da mogu financijski.
i da kupio sam u štarkelju novog, tj firma je.
auto stvarno malo trosi, racunica mi je bila 50 kn 100km s tim da su cjene bile taman fino krizno velike.
stvarno velik, ja sa vozio sve i svasta nutra od namjestaja pa do 3 bicikla sa svom opremom za utrke i jos 4 ljudi. zadnji sicevi se daju preklopit 2 puta pa dobis veelki gepek, i daju se izvadit također.
udoban za voznju, nije bio problem ni napor na duge relacije, tipa do mora, samo sto je sjebana aerodinamika pa na otvorenoj cesti poslje 120-130 više pije.
interijer je plastican al nis mi nije bilo da skripi il se cuje. volan i mjenjac su se jako izlizali.
od kvarova sam imao zablokiran alternator na 70000. pa sjeban dovod goriva jer su ga debili sjebali pri zamjeni alternatora. cjev turbine na 130000. sve stalo redovan servis troškovi.
jebi ga neznam kaj bi jos napisao, ak te zanima pitaj.
osobno meni je to odlican auto i jos bi ga vozio da mogu financijski.
i da kupio sam u štarkelju novog, tj firma je.
Gost- Gost
ja ti nebi preporucio kango jer svi tvrde da su to losi motori i bos pumpa im je bolna tocka.
ja sam nedavno kupio berlinga a imao sam za 1000 eura jeftinije priliku kupiti kangoa ali su mi svi sugerirali na te probleme tako da sm se odlucio na berlinga,a imam u svom vlasnistvu i peuegt partnera i stvarno sam prezadovoljan i sa jednim i drugim..
ja sam nedavno kupio berlinga a imao sam za 1000 eura jeftinije priliku kupiti kangoa ali su mi svi sugerirali na te probleme tako da sm se odlucio na berlinga,a imam u svom vlasnistvu i peuegt partnera i stvarno sam prezadovoljan i sa jednim i drugim..
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ja nemam nikakvih problema sa kangoom, samo kaj troši previše ali prka ti si se i vozio sa mnom pa znaš i zašto troši toliko, a hrki te priće o bosch pumpama nisu točne, nego o starim modelima 1.5 dci i 1.9 dci odlazile su turbine na njima a prka ne kupuje stari model nego novi auto....
sada je garett unutra i nema s njim nikakvih problema.... + imaju 2 godine garancije i neograničenu kilometražu pri tom!
imam ga već više od godinu dana i nikakvih problema nema s njim osim kaj je nestabilan u zavoju nemreš baš sa 150 u zavoj..... haha
sada je garett unutra i nema s njim nikakvih problema.... + imaju 2 godine garancije i neograničenu kilometražu pri tom!
imam ga već više od godinu dana i nikakvih problema nema s njim osim kaj je nestabilan u zavoju nemreš baš sa 150 u zavoj..... haha
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
ak nemre sa 150 u zavoj onda niš od kangooa. Skroz sam zabrio na tog kangooa, brijem da ću ić u reno to sutra pogldat
ali odi u eurorent ja ti tamo mogu spustiti cijenu možda!!! to ti je na staroj samoborskoj.....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ima veliki izbor auta na trzistu. Za novi Fiati nisu dobri? Pa ima tu i skoda, citroen, pezo, opel. Prka u peglu i od salona do salona i predracune pokupis. Moj frend je 8 tisuca kn manje dao za auto u salonu i istri nego u zg sa istom opremom. To su trgovacka posla samo velis tam je jeftiniji i da vidis kak trci i spusta cjenu. Sretno
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Čemu rasprava i dilema Prka!?
ZASTAVA POLY
ZASTAVA POLY
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
E Marko, Marko kada bi ti znao koliko bi ja sretan bio kada bi šef htio uzeti polyja ja ti to nemrem opisat. Meni ti je zastava poly jedna od želja u garaži. totalno mi je auto do jaja!
I ne šalim se da nebi bilo, ozbiljan sam!!!
I ne šalim se da nebi bilo, ozbiljan sam!!!
E moj Prka nisi valjda pomislio da sam se ja našalio,krajnje sam ozbiljan! Samo što malo
Ma reci gazdi šta got da uzme da neće požalit bar dok ima garanciju,da se mene osobno pita ja sam za Švabu!
Ma reci gazdi šta got da uzme da neće požalit bar dok ima garanciju,da se mene osobno pita ja sam za Švabu!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Švabo je skuplji za dosta, eeee da je opet uzet poly nov.... to bi bio biznis
mmmmmmmmmmmmm florida poly, ako je zastava ikada napravila smeće onda je to bila florida..
Najvjerojatnije izbor pada na partner tepee
Najvjerojatnije izbor pada na partner tepee
Evo ja imam caddy-ja 1.9 TDI 97. putnički .... samo toči i vozi ... nikakvih problema .....
siceve lako van izbaciš ak ti treba mjesta a rega je 2500kn .... pa ko voli nek izvoli ......
ak je ko zainteresiran ..... bi ga i prodal .....
siceve lako van izbaciš ak ti treba mjesta a rega je 2500kn .... pa ko voli nek izvoli ......
ak je ko zainteresiran ..... bi ga i prodal .....
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
ne znam zasto bi florida bila smece pa taj je jos na kraju i najbolji zastavin model koji je izisao super moderni auto a i ide jako dobro
tempo gt- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 257
Registration date : 12.02.2010
uuu dobro izgleda caddy,opak izgled odnaprid ima....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
To su stvarno caddy-ja ovom novom linijom pogodili od naprijed da to nije normalno. Stvarno od naprijed izgleda fantastično. I strašno je udoban
Poslije pegle je sve udobno , Prka sorry al moro sam.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
švabo....pih...
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
ak niš drugo bar je novi.... hahahahahaha
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» pomoć, što je ovo
» Papiri od auta
» Scuderia Topolino - Abarth od najmanjeg šarafića pa do komplet auta
» Savjeti i potrebne stvari za kupovinu prvog auta/oldtimera!
» UPOZORENJE ZA LJUDE SA SLABIM SRCEM ,napušteni auto salon! šmrc pogledajte preko 200 auta
» Papiri od auta
» Scuderia Topolino - Abarth od najmanjeg šarafića pa do komplet auta
» Savjeti i potrebne stvari za kupovinu prvog auta/oldtimera!
» UPOZORENJE ZA LJUDE SA SLABIM SRCEM ,napušteni auto salon! šmrc pogledajte preko 200 auta