Garaža Puyolovi!!
+37
Sasha19_81
FILAVU
megi
funkymonoloko
cofi69
TheStig
weber
Abarth
damir_zg
Zoki
xxyy333
ARIEL
FLASHmata993
johan
petra
ljubas
jasmin.ck
fusher
Miljenko
Stipe_92
solex
Floyd ZG
kris vidic
puyolov tata
dr.Damba
miniV8
maky
Ćofi
Zloćko
Marko ZG
miro
prka126
Filip
Hrki
Juraj83
Camshaft
puyol
41 posters
Stranica 9 / 26.
Stranica 9 / 26. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Re: Garaža Puyolovi!!
tablicu montirati ispod obavezno jer ovako uzasno izgleda,montirat je pomocu dvije brtvelice da kad se snjom zakaci samo da se presavine i vati nazad.
po meni previsok i to jako ali o okusima se ne raspravlja
po meni previsok i to jako ali o okusima se ne raspravlja
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
hrki klavir panti se to zove to obavezno namontirati i kod mene ti je ostao za zadnji okvir pleksiglas da se tablica ljepse osvijetli
ovo već izgleda malo bolje ali opet bi ja to još malo prizemljio...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Koja je dimenzija novih guma i jesu li ove nove gume upisane u papire?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
zloćko je napisao/la:ovo već izgleda malo bolje ali opet bi ja to još malo prizemljio...
I ja bih, ali federplata je već sad ravna, pa neznam kako prednji kraj još spustiti, a da fedeplata ima funkciju (osim sa neovisnim ovjesom i gewindama - koji nemam).
Zadnji kraj ide dolje bez problema, samo onda bi fićo izgledao kao gliser, jer prednji nemogu više spustiti. Ionako je H-pojačanje već 11-12cm od poda, i naprijed i nazad podjednako.
Gume su prednje 175 60, a zadnje 185 60. Za sada jedino rješenje da se još malo popune rupe je staviti naprijed gume 185 60, a za odozada kupiti dvije 205 60...
Ako tko ima neku drugu ideju, neka kaže...i ja sam za to da se auto spusti još barem 3cm, samo neznam kako, a da sve ima svoju funkciju...
Svaka ideja je dobrodošla.
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
nije u popunjavanju rupa problem već u visini karoserije, izgleda std visina...
su okrenute ušice?
su okrenute ušice?
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Ljubas neznam kak ti je spuštan prednji kraj ali meni je okrenuta jedna plata i spustio se taman. Da sam još jednu okrenuo bio bi na podu. Dobro ja imam 155/13 ali ipak.
Nazovi Broza, to mi je on radio. Ima veliku prešu tak da to okrene bez muke.
Budemo Floydu ovih dana spuštali pa bumo vidli kak bu ispalo.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
fusher je napisao/la:nije u popunjavanju rupa problem već u visini karoserije, izgleda std visina...
su okrenute ušice?
Izgleda, ali auto je 12cm od poda... Koliko je STD?
ljubas- Počasni član
miro je napisao/la:Ljubas neznam kak ti je spuštan prednji kraj ali meni je okrenuta jedna plata i spustio se taman. Da sam još jednu okrenuo bio bi na podu. Dobro ja imam 155/13 ali ipak.
Ako okrenem platu, bit će cijeli sistem federplate slovo "u" ali prema dolje (već sam napisao da je sada federplata ravna... a onda nebi imala nikakvu funkciju, zar ne?
ljubas- Počasni član
ljubas je napisao/la:miro je napisao/la:Ljubas neznam kak ti je spuštan prednji kraj ali meni je okrenuta jedna plata i spustio se taman. Da sam još jednu okrenuo bio bi na podu. Dobro ja imam 155/13 ali ipak.
Ako okrenem platu, bit će cijeli sistem federplate slovo "u" ali prema dolje (već sam napisao da je sada federplata ravna)... a onda nebi imala nikakvu funkciju, zar ne?
ljubas- Počasni član
12?
od poda do kolone ilti praga?
moj je 20cm a izgleda nisko! il to na vidi na sredini lisnate 12?
a prekovat listove (iako mislim da če onaj s ušicama biti prekratak, trebat će neki duži prilagodit) tako da se dobije "stepenica" pri kraju od 4-5 cm ili koliko već treba?
a prekovat listove (iako mislim da če onaj s ušicama biti prekratak, trebat će neki duži prilagodit) tako da se dobije "stepenica" pri kraju od 4-5 cm ili koliko već treba?
fusher- SPAMER
Ljubas nisam majstor pa neznam, možemo okrenuti onu platu kaj ti je u rezervi sa žutog pa budeš vidio.
fusher je napisao/la:12?
Ne, nego 12 od H pojačanja koje je najniža točka. Prekovrat listova ? Ne kužim, daj objasni malo...
ljubas- Počasni član
miro je napisao/la:Ljubas nisam majstor pa neznam, možemo okrenuti onu platu kaj ti je u rezervi sa žutog pa budeš vidio.
Niti ja, mislim da je najbolje pitati Broza.
ljubas- Počasni član
Ovakva bi ti plata trebala:
E sad, di nabavit ne znam, al dalo bi se prepravit (valjda)...
E sad, di nabavit ne znam, al dalo bi se prepravit (valjda)...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
na brzinu načrčkano čisto da se ideja uzme u daljnju raspravu...
trebalo bi list neki duži i jači prekovat
fusher- SPAMER
Niti ja, mislim da je najbolje pitati Broza.[/quote]
Isplati se probati..........nazovi Broza tak je doma bez posla.
Isplati se probati..........nazovi Broza tak je doma bez posla.
nemas vise prostora za spustanje prednjeg kraja to je to,iz razloga ako ga spustis jos 3 cm gume ce ti zapinjati u blatobrane i porazbijati ih i onda si napravio jos vece sranje.
zato sam ti ja govorio da nema smisla stavljati vislje gume naprijed,zadnji kraj nije problem jer se on da bez problema spustiti
zato sam ti ja govorio da nema smisla stavljati vislje gume naprijed,zadnji kraj nije problem jer se on da bez problema spustiti
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ajmo ovak : auto ima NAJNIŽU točku od ceste koju ima i ni bitno koja je to točka.Auto je za SVAKODNEVNU upotrebu a ne za pistu koja nema ležeće policajce (ostal bu kaj na klackalici) a i bože moj na tehnički MORA bit na MAX 10cm (nema ulaza na kanal-kak god da se rega MORA sam iti gore).
Ak se ide dalje spuštat autek onda NIJE vozan za svaki dan, jedino ak imamo bubrežne kamence,most zadnji i prve mulde budu sfrcale na našim cestama kaj si rekel keks a to ni bit Krafle.
Kolega Broz je informiran i upoznat sa problemom.
Neovisni ovjes bu rešil problem u dogledno vreme sve nedoumice!!
Ljubas bu danas dobil Kraflu i treb UŽIVAT!!Inače na Krafli još ima posla i uvek ga bude!!
Ak se ide dalje spuštat autek onda NIJE vozan za svaki dan, jedino ak imamo bubrežne kamence,most zadnji i prve mulde budu sfrcale na našim cestama kaj si rekel keks a to ni bit Krafle.
Ljubas bu danas dobil Kraflu i treb UŽIVAT!!Inače na Krafli još ima posla i uvek ga bude!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
puyolov tata je napisao/la:Ajmo ovak : auto ima NAJNIŽU točku od ceste koju ima i ni bitno koja je to točka.Auto je za SVAKODNEVNU upotrebu a ne za pistu koja nema ležeće policajce (ostal bu kaj na klackalici) a i bože moj na tehnički MORA bit na MAX 10cm (nema ulaza na kanal-kak god da se rega MORA sam iti gore).
https://youtu.be/6LvYEwj5370
gušti su gušti.......ebeš fićota ako gre na kanal!
no zezu na stranu, ako se ima još malo "praha" trebalo bi uložit u neovisni
fusher- SPAMER
ja sam na svome fići okrenio 2 gornje plate naopako i kleknio je žalosno a plata ostala ravna i kad bi izvadio gumene odbojnike naprijed bio je 8 cm od poda naravno i tada mi je federplata stala ravno nigdje nikad nije začešao niti mu je igdje pukla karoserija zbog takvog spuštanja a pošto sam imao naprijed ugrađene zadnje amortizere od fiće mogao bi reći i da je bio udoban
Zloćko- MODERATOR SPAMER
http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?t=18212&highlight=xxyy333
Evo slike kako smo mojeg spustili sa oldschool-a. Na 3 stranici. To je to kaj Zloćko priča.
Evo slike kako smo mojeg spustili sa oldschool-a. Na 3 stranici. To je to kaj Zloćko priča.
ljubas danas si ga izgustaj jer si ga predugo cekao vani je ljepo vrijeme i sad uzivaj po zagrebu sa njim
miro to je to odprilike samo sam ja okrenio prve dvije ali nebitno pa ako je uspilo meni i tebi a vjerujem i mnogima još neznam zašto nebi uspilo na ljubasovom...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/394/p8080108.jpg/
Pogledajte ova dva šerafa koji vire iz šasije. Kad je došao auto k nama onako spušten, vilica je bila preko njih, a vratit ju je trebalo da se sve odšarafi...
Ako bi se ikaj spuštalo više, a bez gumenih odstojnika vilica bi opet udarala po tim šerafima i ode sve u zaborav... Dakle nema više diranja prednjeg ovjesa i bok, sam će kroz vožnju past nešto sitno ali ovo je maksimum.
Plus kaj treba napomenut, da je H pojačanje od poda odmaknuto za 1-2cm, plus dodaj debljinu cijevi i eto ti najniže točke....
Pogledajte ova dva šerafa koji vire iz šasije. Kad je došao auto k nama onako spušten, vilica je bila preko njih, a vratit ju je trebalo da se sve odšarafi...
Ako bi se ikaj spuštalo više, a bez gumenih odstojnika vilica bi opet udarala po tim šerafima i ode sve u zaborav... Dakle nema više diranja prednjeg ovjesa i bok, sam će kroz vožnju past nešto sitno ali ovo je maksimum.
Plus kaj treba napomenut, da je H pojačanje od poda odmaknuto za 1-2cm, plus dodaj debljinu cijevi i eto ti najniže točke....
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Stranica 9 / 26. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Similar topics
» Garaža Puyolovi 2014-2021
» Mario / Garaza
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
» Mario / Garaza
» MIREKK GARAŽA
» Moja garaža :D
» GARAŽA -> PREDSTAVLJANJE SVIH VOZILA KOJA NISU FIĆO (I PEGLICA)
Stranica 9 / 26.