Moja japanska divljakuša
+10
zastava750(fićo)
Lav
miniV8
fusher
Floyd ZG
puyol
Hrki
Zloćko
Marko ZG
dr.Damba
14 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Moja japanska divljakuša
fusher je napisao/la:krovirati-
u žargonu malđe populacije označava vožnju automobilom na krovu, uz obavezno iskrenje, škripanje i čupanje metala....najveće ocjene dobivaju oni koji pograbljaju krov, što bi značilo da na krovu izlete sa asfalta i zakače kamenje na livadi koje onda ostavi karakteristične tragove, kao da je neko grabljama prešao po krovu....namotani lim ko rizla nosi više bodova..
hahaha
auto izgleda odlicno
zastava750(fićo)- Aktivni Član
- Broj komentara : 400
Registration date : 23.12.2009
a u pm!!!žena+vozačka dozvola+parking+vožnja u rikverc=slomljen prvi branik od moje honde-200eur iz njezinog đepa pa će sljedeći put gledat!!!!eto vam današnja računica!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
sad će ona to i "krovirat".....
a što nije čarapa zajednička? il kako to kod tebe funkcijonira?
a što nije čarapa zajednička? il kako to kod tebe funkcijonira?
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
zena za volanom sve mi jasno hahahahhahahahahha
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
hehehehehehehe, samo to mogu reć, hahahahahahaha
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Ma nije moja žena to napravila jer da je moja bila u autu bilo bi i fajta hahahahah neka luđakinja se najašila sa renoultom lagunom na prednji kraj od honde i ajd ćao a ona sva onako preljepa i nevina u minici stoji poput anđela pokraj svoje lagune i gleda me sa svojim plavim prekrasnim okicama punim tuge i očaja i svojim nježnim drhtavim glasom odgovara "oprostite nisam namjerno" a u tom trenutku su mene kompletnog ponajviše uključujući moje srce obuzeli neki čudnovati trnci dok su mi glavom plutale misli poput nabujale rijeke kako da joj to sve naplatim al onda promislih kako je tek mojoj hondi sa razbijenom čunjkom i ja njoj nježnim glasom poput krila proljetnog leptira odgovaram:u koji si si ku..c gledala kad si išla u rikverc???a zatim se opet javlja onaj drhtavi glasić s početka ove bajke i odgovara mi mogu li ja to platit nekako?odma su mi sve misli iz glave nestale ko nabujala rijeka u kad se slije u kanjon i velim ja njoj:gospođo draga ovo vas košta 200eura...nemogu da vam dočaram šta je bilo drhtavije njen glas ili ruka dok je vadila novac ali dala je i dobila je opomenu da ubudeće gleda kad vozi u rikverc iako nebi bilo zgoreg da mi razbije i zadnji ne zbog love nego da opet čujem onaj drhtavi glas sa početka ove bajke...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
jel ti pišeš za Gloriju???
nego, jučer jedna takva na pješačkom pokupila babu.....tojotica, plavuša s extenzijama, polumetrički nokti, prkje na mobitel....bubne u babu, izlazi iz auta i dalje blebeće na mob a baba na podu arlauče.....onda dotrčali ostali dižu babu, tješe je, kupe rasutu špežu po cesti a plavuša i dalje brblje na mob...nato jedan iz mase poludi, i toliko se izere na glupaču da je ostala ko suha šljiva...jebate ja sam se usro a bio sam u kombiju, al tip ima operni glas ...potrpali babu u auto a ovaj se još izdere jednom...ebem te u glupu glavu, da si je sad odvezla na hitnu! a taj mobitel si zabi u šupak! tad se i baba nasmijala....
nego, jučer jedna takva na pješačkom pokupila babu.....tojotica, plavuša s extenzijama, polumetrički nokti, prkje na mobitel....bubne u babu, izlazi iz auta i dalje blebeće na mob a baba na podu arlauče.....onda dotrčali ostali dižu babu, tješe je, kupe rasutu špežu po cesti a plavuša i dalje brblje na mob...nato jedan iz mase poludi, i toliko se izere na glupaču da je ostala ko suha šljiva...jebate ja sam se usro a bio sam u kombiju, al tip ima operni glas ...potrpali babu u auto a ovaj se još izdere jednom...ebem te u glupu glavu, da si je sad odvezla na hitnu! a taj mobitel si zabi u šupak! tad se i baba nasmijala....
fusher- SPAMER
[quote="fusher"]jel ti pišeš za Gloriju???
hahahahahahahahhaahhahahahah
hahahahahahahahhaahhahahahah
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
jel ja sanjam ili je ovo zbilja, hahahaahahahaha
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
ma umjetnička duša, samo je sputavan od mehanike...trebao se posvetiti samo pisanju.....meni pisanje pjesma i poema leži.....al džabe kad svijet to ne razumije...
fusher- SPAMER
nikad vi obični smrtnici nećete shvatit nas umjetnike (fushera i mene)aaaaaahhahahahahahahahaha
Zloćko- MODERATOR SPAMER
rastanak je uvijek tužan....ošla moja ljepotica u tuđe ruke a ipak je i taj potez na jedan način dobro dijelo jer se €urići doniraju u fond za obnovu rastavljenog i trenutno devastiranog zloćka pa eto toliko za sada od mene..
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Svejedno
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
svejedno i meni je žao auta jer je služila kao nijedno do sada ali štaje tu je HONDA je u srcu i uskoro ću ja sebe opet počastit sa nekim primjerkom Honde
Zloćko- MODERATOR SPAMER
japaner.....
fusher- SPAMER
jednom japaner uvijek japaner
Zloćko- MODERATOR SPAMER