a kako ga osramoti...:D
5 posters
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Re: a kako ga osramoti...:D
postoji jedno zlatno pravilo,NIKAD NEZNAS STA IMA COVJEK ISPOD HAUBE,nikad,u Splitu se nalazi gospodin koji u slobodno vrijeme vozi utrke,necemo se imenovat,slozio je par jednostavnih ali bolesnih automobila jedan od prvih bio mu je jugo koji je samo zadrzao prvotni izgled auto je u prvom slaganju imalo ako se ne varam direktno ubrzavanje i preko 140ks isao je ko sam dava odrzao je slicne lekcije mnogim tatinim sinovima u mnogo jacim jurilicama...
gušt je skinit tataina sina u novom BMW-u
Zloćko- MODERATOR SPAMER
hihihihi
ko pegla ostao!
jednom sam se tako za*ebo i nikad više....vidim jugo std izgled, nabijem mu se u bunker, ravnica, počinjem preticat a ovaj ko da ga vrazi gone...ostah ko pegla...uhvatim ga u Lovranu na rivi....2,0 turbo:lol!:
to je bilo pred oko 10-12 godina a taj jugo završio karijeru negdje u dalmaciji...
.sad ja čekam da mi se mamlaz zaljepi pa ga živciram sporo do zavoja ...đaba pretiče poslje na ravnom, svaka budala to može još mu mahnem, čisto da zna....
ko pegla ostao!
jednom sam se tako za*ebo i nikad više....vidim jugo std izgled, nabijem mu se u bunker, ravnica, počinjem preticat a ovaj ko da ga vrazi gone...ostah ko pegla...uhvatim ga u Lovranu na rivi....2,0 turbo:lol!:
to je bilo pred oko 10-12 godina a taj jugo završio karijeru negdje u dalmaciji...
.sad ja čekam da mi se mamlaz zaljepi pa ga živciram sporo do zavoja ...đaba pretiče poslje na ravnom, svaka budala to može još mu mahnem, čisto da zna....
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
ovo sa motorom bolji video nisam nikad vidio... svaka čast i papanu sa motorom nek nađe drugi sport!!! hahaahahah
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
hahahahhahhahahha prestrašno
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Istina to je najveci gust imat izgledom seriski auto pa kad neki nadrkani turira na semaforu pa ga ostavis ko beba zvecku. Tak bi i ficeki trebali biti a ne ove plaskike stavlja i trosit na limare skupo a pod haubom jedva neki yugo 45 da pali jer su mu konji pokrepali. A ocekus snagu i brzinu. Nema tu sramote ak je neko bio brzi.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Similar topics
» Kako izvaditi bregastu
» Kako spojiti autoradio?
» kako napraviti kabrioleta
» kako ide čudo! uhhh strašno
» Kako skinuti instrument tablu
» Kako spojiti autoradio?
» kako napraviti kabrioleta
» kako ide čudo! uhhh strašno