850 ABARTH REPLICA
+15
BISTRI
ARIEL
Lav
bruno100
miniV8
puyol
malik
Ćofi
Camshaft
fijola
fico750leImotski
Zloćko
puyolov tata
Hrki
cofi69
19 posters
Stranica 2 / 12.
Stranica 2 / 12. • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: 850 ABARTH REPLICA
platine i kondezator..a ako ti ne reagira na ključ a alanser ti je ok onda mijenjaj električni uložak brave ili provjeri da nije koja žica ispala sa njega
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
onda ujutro idem kupit kodenzator u pere moga al ce se obradovat kad me vidi ,platine su nove kupio sam ih 4-5 dana prije nego sta je poludio ili da i njih uzmem nove
cofi69- Aktivni Član
- Broj komentara : 468
Registration date : 09.03.2012
uzmi jer se zna dogodit da platinska dugmad ne poklapaju dobro jedno prema drugome i obrati pozornost na to
Zloćko- MODERATOR SPAMER
evo danas lip dan sunce pici ko tepsija a u meni praznina jer uguram ja ficu u garazu i promjenim platine i kodenzator verglam ima skre,lipe plave boje,gorivo radi tj pumpa ispravna al nece da upali na kljuc ajde uhvatim ja onog istog susida sta mi ga je proda da mi pomogne gurat i cudo fico upali al isti simptomi ko sta san opisa u gornjem postu brlja-drlja i gasi se sad stavrno neznan sta da radin najradje bi ga zapalija eto toliko me unistija danas i srusija mi snove o popodnevnoj voznjici
P.S. nakon teske jednosatne borbe sa zenon i drzeci sina u rukama ako slucajno krene prema meni uspija san zeni objasnit da na prodaju fice ne racunamo ugl nagovorija san je i dobio sexualne sankcije hahahah al nema veze nek je ona tu
P.S. nakon teske jednosatne borbe sa zenon i drzeci sina u rukama ako slucajno krene prema meni uspija san zeni objasnit da na prodaju fice ne racunamo ugl nagovorija san je i dobio sexualne sankcije hahahah al nema veze nek je ona tu
cofi69- Aktivni Član
uh znam kako ti je to sa sankcijama...
sad uzmi karburator sa drugog fiće montiraj i probaj upalit...
sad uzmi karburator sa drugog fiće montiraj i probaj upalit...
Zloćko- MODERATOR SPAMER
to san i mislija danas napravit
cofi69- Aktivni Član
ovaj 850 mi se ćini odlican, a felge ti niš nevaljaju šalji ih za zagreb prvim busom!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
mini haha to san i ja reka bivsen vlasniku inace felne su skinute sa yuga evo ovako sta se tice 850 rijesija san,izvadit cu je van i ko da 500 kn nek ju nosi skupa sa brtvama glave poklopca ventila i jos nekoliko manjih brtvi (brtve su nove i u orginal raspadnutoj kutiji !!!!!)
P.S. slozija san ostavu i nasa san dosta dijelova za fiolku od malih bravica za gepek do 2-3 para saturnus ravnih svitala (jedni su vec rezervirani za kolegu s foruma) paa ako kome sta triba nek se javi s ponudom
P.S. slozija san ostavu i nasa san dosta dijelova za fiolku od malih bravica za gepek do 2-3 para saturnus ravnih svitala (jedni su vec rezervirani za kolegu s foruma) paa ako kome sta triba nek se javi s ponudom
cofi69- Aktivni Član
provaj prominit alnaser nema veze sta ga vrti i s tim starim alnaserom,tako ti je meni bilo
bruno100- Aktivni Član
- Broj komentara : 175
MA JESAN POKUSA SAN SVE PA CAK I ZAMOLIJA SAVJETE KOLEGA S FORUMA AL STVARNO NEMAN VOLJE NA NJEMU JE NEKA PIZZ KOJU CE NETKO RIJESIT U TILI CAS NADAM SE DA CIJENA NIJE VELIKA I DA SAM JU POSTENO STAVIJA A IONAKO U NJU IDE DRUGA MASINA KOJU AKO BUDE SVE PO PLANU UJUTRO DOVOZIM
cofi69- Aktivni Član
a evo vidia san, a slusaj stare stvari problemi,lagano sve pritresi sredi i nemas problema....samo pomalo...
bruno100- Aktivni Član
- Broj komentara : 175
Smanji slova jer ovako ispada da se dereš..
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Ak "puca" na auspuh i nakon zamjene platina i kondenzatora,probaj videt jel ti osovina frtajlera ima "luft" koji zna dignut živce.Zloćko veli menjaj karburator,al ja bi prije tražil grešku u struji (ostali su ti kablovi i svečice)pa onde štela i možda zamjena karburatora jer pucanje je znak da benzin ide a fali iskre u cilindru.
sretno!!!
sretno!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
ja se ne derem ja glasnije pricam hehe ma nemam vise snage za zezanje ide drugi motor i to je to ako je iko zainteresiran dogovorit cemo se a ako ne bit ce dobar za nesto....... valjda mogu napravit vazu za drzat cvjece hahah ma svatite me nemam snage,volje,zivaca jednostavnije mi je uvalit ovu drugu makinju koju cu poslikat za puyolovog tatu tako da mi covik objasni sta san kupija
cofi69- Aktivni Član
evo nasa san dio kuce koji mogu iskoristi kao improvizirano skloniste di mogu radit auto najbitnije iman struju u tom prostoru a i auto nije na kisi
ovako je to izgledalo kad sam ocistija dio di svi samo odlazemo sve sta stignemo
a kad bi uspija da spustin fiolu do ove mire da bi livo jaje
ovako je to izgledalo kad sam ocistija dio di svi samo odlazemo sve sta stignemo
a kad bi uspija da spustin fiolu do ove mire da bi livo jaje
Zadnja promjena: Filip; 17/3/2012, 00:19; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : Nepravilno postavljene slike)
cofi69- Aktivni Član
evo ovako molim vas za brz odgovor 850 mi tesko vergla i dok vergla cuje se kompresija tj sistanje ovo su zadnji trzaji jer ako ne rijesim ujutro taj motor vadim ga i stuc cu ga macom jer mi ga je stvarno pun kufer vise
cofi69- Aktivni Član
Popi odi a kad sve bu i ko veliki!!!
hahahahahahah legendarni post hhahhahahahah
cofi69- Aktivni Član
motor izvadjen i nosim ga na upoznavanje s barba Žarom
jednostavno pukla ljubav
jednostavno pukla ljubav
cofi69- Aktivni Član
evo nesto se zuljalo po 850
izvadjen vanka
https://2img.net/r/ihimizer/img707/7210/fotografija0499.jpg
prazni prostor heheh
https://2img.net/r/ihimizer/img815/2240/fotografija0500.jpg
rijesio drzace haube
https://2img.net/r/ihimizer/img39/5251/fotografija0504.jpg
minjanje zadnjih trapova
https://2img.net/r/ihimizer/img543/580/fotografija0511.jpg
izvadjen vanka
https://2img.net/r/ihimizer/img707/7210/fotografija0499.jpg
prazni prostor heheh
https://2img.net/r/ihimizer/img815/2240/fotografija0500.jpg
rijesio drzace haube
https://2img.net/r/ihimizer/img39/5251/fotografija0504.jpg
minjanje zadnjih trapova
https://2img.net/r/ihimizer/img543/580/fotografija0511.jpg
cofi69- Aktivni Član
felge provizorno zavidane da se vidi koliko triba izvuc prednje blatobrane motor upaljen radi ko sat karburator mu je malo zaza nije htio otovrit drugo grlo al to je rijeseno jos malo pa ga saljemo na limarenje a do tada rijesavam tj krojim tapecirung oplata i podni tapet
cofi69- Aktivni Član
slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike
slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike slike
Zloćko- MODERATOR SPAMER
dodji na pivu pa cemo photosesion odradit
cofi69- Aktivni Član
hoću vjerovatno sljedeći tjedan a ionako si ti reka doć do Makarske
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Primite se posla,vraga samo tučete po tipkovnici!!Slike dajte ili deci dajte da uz uskrsna jajca prectaju fičeke!! kad obavite posel!!
Stranica 2 / 12. • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» BRAJICA projekt replica abarth
» 1000 tcr replica by ljubas
» Z850 ABARTH replica
» ABARTH 1000 TCR replica u izradi
» abarth replica(vječni projekt)
» 1000 tcr replica by ljubas
» Z850 ABARTH replica