Moj fićo 750 (1977)
+23
FicoValter
dnx055
freaaaky
cofi69
DidaVu
miniV8
puyol
750
dr.Damba
mitronni
funkymonoloko
gost 1
malik
Hrki
fusher
dado.gf
Ćofi
Basko
Camshaft
puyolov tata
megi
Zloćko
ŠOLE
27 posters
Stranica 7 / 13.
Stranica 7 / 13. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Moj fićo 750 (1977)
Super! još malo temeljne unutar rozeta...
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
sve u svoje vrijeme, neda mi se špricu mazat samo za to, kad se nakupi materijala pa čemo riješit bez brige. nema hrđe kod mene
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
nema hrđe kod mene
Al ima U mene!!!!!!
Al ima U mene!!!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Odličan posao!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
bravo sloe,vrlo detaljno,svaka cst,bolji nego novi
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
napreduje se sa sanacijom sitnica puževom brzinom
nemoren nać ručki za poneštri!!!!
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
no sikiriki čemo se snać nekako za ručki ko ne moreš nać.
evo samo malo kolača kako to izgleda....špricam i sam sobom se smijem od veselja kako to sada izgleda(sretan sam ko malo ) ili kako je bilo prije jaaooo veselje mi neopisivo!!!
bit če sličica svega uskoro.....
bit če sličica svega uskoro.....
bravo sole.ma da vidin,kaod dodem dole,u istru,sad san u gripi vec 15 dana u ljubljani.iman ti ja tih ruckica za palentu(ponistru) ca kromirane.ma cemo najti ca,magari one crne od plastike,se sjetin da su mi letitle po skatulama...
gost 1- Aktivni Član
evo još dvije sitnice oprane i spašene bile su spucane na rebrima pa sam zaljepio sa cijanoakrilatnim ljepilom. uglavnom uspjelo se i tu uštedit koju kunu bez da se kupuju nove....
Sve što se da spasit ne treba bacat! kad će slike cijelog Fiće?
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
ma ne bacam ja ništa basko sve to može nekom zatrebat jednog dana pa čak i ako bude poklonjeno!!!
a slika cijelog fiće ,ma znaš mene da sam darovit sa postavljanjem slika ,bit će kada završim komplet podvozje...
a slika cijelog fiće ,ma znaš mene da sam darovit sa postavljanjem slika ,bit će kada završim komplet podvozje...
evo kupilo se još malo NOVIH dijelova na akciji !!!
pumpa vode y45,razvodnik paljenja y45 naravno rudi čajevac,2 ručice za prozore ,vakum razvodnika,razvodna kapa, pumpica vode za brisače, brtva glave y45 i brtve motora, fićina korpa...
pumpa vode y45,razvodnik paljenja y45 naravno rudi čajevac,2 ručice za prozore ,vakum razvodnika,razvodna kapa, pumpica vode za brisače, brtva glave y45 i brtve motora, fićina korpa...
mp ,htjeo i ja narucit sa liste sta si dao!!!ah..
gost 1- Aktivni Član
ljudi moji jutros se probudim zvoni mob. (majku ti tvoju nedjelja je) ni danas nemogu do osam da ležim u jazbini, kad ono zove susjed i govori čujem da slažeš neki fićo znaš moj barba ima nekih dijelova bi očistio garažu, sam u sebi mislim pa što sam ti ja otpad ili smetlište i slušam ja njegovu priču 15 min. pišami se nemogu na wc zbog telefona i tako pristanem da se nađemo u 10 u obližnjem kafiću na kavi čovik navalia da dođem!!!
u kafiću priča on meni o tim dijelovima a ja nevjerujem dok ne vidim a on stalno govori ko da je to sve neko smeće samo da vozim ča iz garaže i to danas ako može jer mu barba ne živi tamo, pa uskurs je danas kažem i to ručak familija al čovik navalia opet , ajmo onda da vidim te dijelove. i tako ja uzmem auto i prikolicu i krenemo mi ,ja još nadrkan zbog ranog buđenja iz kreveta. došli tamo na licu mjesta čovik najprije otvara garažu jebate garaža 200 m2 i sve prazno već sam pomislio ovaj je zgorio do kraja ,ma tip lud, kaže podiži daske sa rupe na podu jebote dobio srčani slom skoro felge branici ,hladnjaci 7 motora sa mjenjačem ,trapova ma brdo toga još uglavnom stvarno hrpa ali hrpa dijelova, ja kažem da treba barem dva puta da vozim dok to sve otpeljam doma sretan ko malo dijete gledam di ču prije zgrabit ,kad on govori sada idemo na tavan imam tamo još nekih dijelova . krenemo mi na krov kuće ,drvene neke stepenice ,mislim si sad ću slomit još i nogu na njima dođem gore sve u mraku ima on baterijsku lampu kad ono ljudi moji doslovno sjednem na betonsku ploču i neznam dal da se smijem od veselja ili da plačem dijelova ko u priči , novih i polovnih, svijetla ,gume za stakla ,alu lajsne oko vratiju ,kvaka ,dvije polu stranice nove, dvoja nova vrata, nove haube, novi pragovi ,novi blatobran usrao sam se skoro od veselja .neznam što da krcam prije ruke love na sve strane ,stvari mi ispadaju iz ruku ma raj na zemlji .... uglavnom danas sam dovezao nešto limarije i dogovorili se za iduću nedjelju da ču doč sa kamionom i ekipom da to sve ukrcamo i vozim doma... ovo je bila avantura mog uskršnjeg dana!!!
sva limarija naravno zastava, koja je stajala kaže čovik oko 30 godina na tavanu za rezervu!!!!!
uglavnom danas samo veselje!!!!!
u kafiću priča on meni o tim dijelovima a ja nevjerujem dok ne vidim a on stalno govori ko da je to sve neko smeće samo da vozim ča iz garaže i to danas ako može jer mu barba ne živi tamo, pa uskurs je danas kažem i to ručak familija al čovik navalia opet , ajmo onda da vidim te dijelove. i tako ja uzmem auto i prikolicu i krenemo mi ,ja još nadrkan zbog ranog buđenja iz kreveta. došli tamo na licu mjesta čovik najprije otvara garažu jebate garaža 200 m2 i sve prazno već sam pomislio ovaj je zgorio do kraja ,ma tip lud, kaže podiži daske sa rupe na podu jebote dobio srčani slom skoro felge branici ,hladnjaci 7 motora sa mjenjačem ,trapova ma brdo toga još uglavnom stvarno hrpa ali hrpa dijelova, ja kažem da treba barem dva puta da vozim dok to sve otpeljam doma sretan ko malo dijete gledam di ču prije zgrabit ,kad on govori sada idemo na tavan imam tamo još nekih dijelova . krenemo mi na krov kuće ,drvene neke stepenice ,mislim si sad ću slomit još i nogu na njima dođem gore sve u mraku ima on baterijsku lampu kad ono ljudi moji doslovno sjednem na betonsku ploču i neznam dal da se smijem od veselja ili da plačem dijelova ko u priči , novih i polovnih, svijetla ,gume za stakla ,alu lajsne oko vratiju ,kvaka ,dvije polu stranice nove, dvoja nova vrata, nove haube, novi pragovi ,novi blatobran usrao sam se skoro od veselja .neznam što da krcam prije ruke love na sve strane ,stvari mi ispadaju iz ruku ma raj na zemlji .... uglavnom danas sam dovezao nešto limarije i dogovorili se za iduću nedjelju da ču doč sa kamionom i ekipom da to sve ukrcamo i vozim doma... ovo je bila avantura mog uskršnjeg dana!!!
sva limarija naravno zastava, koja je stajala kaže čovik oko 30 godina na tavanu za rezervu!!!!!
uglavnom danas samo veselje!!!!!
sreckovic...
750- Aktivni Član
- Broj komentara : 291
Registration date : 28.01.2010
Pamtit ćeš i ti i mi ostali ovaj Usks!!!! Lucky bastard...
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
svaka čast, nemoš vjerovat....
ako budu dva branika da su u dobrom stanju na prodaju javi meni trebaju!
ako budu dva branika da su u dobrom stanju na prodaju javi meni trebaju!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
i kad netko kaže da sam ja sretan....uglavnom sretan Uskrs!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
*ebate ovo je za ne vjerovat, isplatilo se rano probuditi
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
e susjed, ma ja ovu limariju narucujen u srbiji,preko sto brda,a ti iza kantuna sve na hrpi... bravo ,neka je srece!!!! javi ko imas ca viska,da ne cekan jos 25 dana.nisam jos kupio
gost 1- Aktivni Član
Sad lijepo fiću moreš rashodovat i od ovih djelova napravi novog nemoj samo reći da nemaš djelova.Stavljaš ove provokativne slike a nisi ni svjestan da ima na forumu članova kojima je srce slabo...samo da znaš ako nekoga okine ti si glavni osumnjičeni.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Sretan ti Uskrs
DidaVu- Aktivni Član
- Broj komentara : 185
Registration date : 11.05.2012
Stranica 7 / 13. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Stranica 7 / 13.