Moj fićo 750 (1977)
+23
FicoValter
dnx055
freaaaky
cofi69
DidaVu
miniV8
puyol
750
dr.Damba
mitronni
funkymonoloko
gost 1
malik
Hrki
fusher
dado.gf
Ćofi
Basko
Camshaft
puyolov tata
megi
Zloćko
ŠOLE
27 posters
Stranica 8 / 13.
Stranica 8 / 13. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Moj fićo 750 (1977)
šole brate sritan uskrs "seronjo"
cofi69- Aktivni Član
- Broj komentara : 468
Registration date : 09.03.2012
hvala svima na čestitkama, vjerujte da ni ja sam se nisam nadao takvim poklonima za uskrs, još nemogu vjerovat da je to čovjek doma čuvao preko 30 godina.
uglavnom sinoć me opet zove vlasnik dijelova i kaže mi: nisam tebi dao slučajno te dijelove raspitao sam se prije dali zaista obnavljaš fiću ili si neki jebivjetar koji će to bacit u metis, drago mi je da si ljubitelj tih vozila kao što sam bio ja ,ali život mi nije dopustio da si ja sredim sebi jednog(bolest u pitanju) tako da su mi rekli ljudi dan si istinski ljubitelj fića i da ču sigurno dati dijelove u dobre ruke uglavnom napravio sam ti cijeli rengen prije nego što sam rekao nećaku da te nazove za dijelove, vidimo se iduću nedjelju da pokupiš ostatak dijelova ajd pozdrav i laku noć.
nisam mogao ni zaspat nakon tog razgovora, bilo je tu još govora o njegovom životu i željama koje nemogu tu pisat zbog njegove privatnosti.
uglavnom sinoć me opet zove vlasnik dijelova i kaže mi: nisam tebi dao slučajno te dijelove raspitao sam se prije dali zaista obnavljaš fiću ili si neki jebivjetar koji će to bacit u metis, drago mi je da si ljubitelj tih vozila kao što sam bio ja ,ali život mi nije dopustio da si ja sredim sebi jednog(bolest u pitanju) tako da su mi rekli ljudi dan si istinski ljubitelj fića i da ču sigurno dati dijelove u dobre ruke uglavnom napravio sam ti cijeli rengen prije nego što sam rekao nećaku da te nazove za dijelove, vidimo se iduću nedjelju da pokupiš ostatak dijelova ajd pozdrav i laku noć.
nisam mogao ni zaspat nakon tog razgovora, bilo je tu još govora o njegovom životu i željama koje nemogu tu pisat zbog njegove privatnosti.
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
Svaka čast susjedu! uljepšao si Uskrs i sebi i nama!
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Odlična priča, eto, ipak nije pusta sreća u pitanju nego si očito zaslužio ove poklone...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
neko ima sreće s djelovima, neko s hanumama....
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
bačena jedna ruka wash primera, sutra ide još jedna i onda 2k epoxi temelj dvi ruke, nek onda osuši koji dan pa dolazi na red katram ili kobit ili kako god se zove po domaću....
sole spremas novog ficu!!! bravo majstore!!!
ma reci mi sta mislis o onen Limar pituru , Juric ,zajno pole ceste ,sta vozi i drag race sa topolinom?
hvala,davor
ma reci mi sta mislis o onen Limar pituru , Juric ,zajno pole ceste ,sta vozi i drag race sa topolinom?
hvala,davor
gost 1- Aktivni Član
- Broj komentara : 770
Registration date : 22.11.2012
čuj davore ja ga znam iz viđenja bili i par puta na pijači skupa ,a kakav je on ko limar neznam nisam nikad koristio njegove usluge limarenja al znam da radi dosta godina vidim da se auti u dvorištu brzo mijenjaju i uvijek ih bude 3 do 4 auta ispred radione. sad koliko sam čuo od ljudi kažu da je dobar majstor.
(sorry na offu)pa tako i mislim,puno san puti pasa,i dela je vajka,da ne valja bilo bi prazno,.., jedini je dosao u bale,pogledao oba ficeka,bijelog kaze,hoces novog nakon restauracije,ima i rostilj za njega.a crvenog kad je vido kao i svi,taj je zidan,i znan ki ga je dela,ma ca ti ni da neki pokal,je dobio pre 5 lit!!! pa znaci nije ni crljeni za bacit!!
ma malo me iznervirao onaj mali sa njuskala Bezjak,ca prodaje kuse,slucajno san ga spomenuja,Jurica,mali ga je spljuva,da in je farba neki uno,pa da se boja odljepila(?) i da on ima drugega(ma vidi ti?!!)ma bijeli na restauraciju,kao i tvoj.. a
crljeni,skidamo dole racing i stavljamo original,rega i voziiii
cuj,nemooj se iznenadit,ako dodjen drugi vikend do tebe,kad dovuces sve kuse ,uskrsnja jaja doma!
cemo picit jaja pole vrata od garaze. hehehe!
ma malo me iznervirao onaj mali sa njuskala Bezjak,ca prodaje kuse,slucajno san ga spomenuja,Jurica,mali ga je spljuva,da in je farba neki uno,pa da se boja odljepila(?) i da on ima drugega(ma vidi ti?!!)ma bijeli na restauraciju,kao i tvoj.. a
crljeni,skidamo dole racing i stavljamo original,rega i voziiii
cuj,nemooj se iznenadit,ako dodjen drugi vikend do tebe,kad dovuces sve kuse ,uskrsnja jaja doma!
cemo picit jaja pole vrata od garaze. hehehe!
gost 1- Aktivni Član
evo danas se od odpada u radioni napravila komora za pjeskarenje sitnih dijelova de se ne rasipa pijesak po susjedstvi(jako su sretni kad pjeskarim)
utrošeno 45minuta rada i 2 m2 iverice sa otpada ,trebam još stavit staklo,rasvjetu unutra i riješit vakum to čemo sutra, danas radi probe stavljena samo strech folia umjesto stakla i evo rezultata nabrzinu
visoka tehnologija unutrašnjosti
evo i slika probnog pjeskarenja
prije:
poslije:
posla če bit za nju imam par takvih hrpa za sanirat
utrošeno 45minuta rada i 2 m2 iverice sa otpada ,trebam još stavit staklo,rasvjetu unutra i riješit vakum to čemo sutra, danas radi probe stavljena samo strech folia umjesto stakla i evo rezultata nabrzinu
visoka tehnologija unutrašnjosti
evo i slika probnog pjeskarenja
prije:
poslije:
posla če bit za nju imam par takvih hrpa za sanirat
Kad zavrsis sa svojim dijelovima ,zovi da ti ja donesem jos jednu turu
dado.gf- Aktivni Član
- Broj komentara : 229
Registration date : 12.05.2012
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
lud si sole!
gost 1- Aktivni Član
evo malo noviteta stiglo danas
super novitet!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
da jednom ne bude dosadno sad su dva!!!
Lijepi volani!! al kad će fićo u pogon?
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
hvala za volane!
a fićo možda u pogon 2015 god ako prije ne poludim i sve rasprodam
ipak još nije prošlo ni 2 godine otkako sam ga kupio, i da ovoga brzo završim onda bi trebao započeti s drugim
a fićo možda u pogon 2015 god ako prije ne poludim i sve rasprodam
ipak još nije prošlo ni 2 godine otkako sam ga kupio, i da ovoga brzo završim onda bi trebao započeti s drugim
još se malo radilo danas oko fiće na + 40 bez varenja
što se tiće limarije mislim da je ovo zadnji dio bio za mijenjat sada čemo počet sa farbom laganini
još sutra montirat prag od golaša i to je to.....ah da bit će možda pitanja zašto nisam prag promijenio do prednjeg blatobrana, zbog prijašnjih varenja za spojit prednji kraj tako da u ovom slučaju mora bit tako kako je.....
što se tiće limarije mislim da je ovo zadnji dio bio za mijenjat sada čemo počet sa farbom laganini
još sutra montirat prag od golaša i to je to.....ah da bit će možda pitanja zašto nisam prag promijenio do prednjeg blatobrana, zbog prijašnjih varenja za spojit prednji kraj tako da u ovom slučaju mora bit tako kako je.....
zasto rag od golasa ,sta nisi imao oba originalna zastavina praga ?
dado.gf- Aktivni Član
- Broj komentara : 229
Registration date : 12.05.2012
oni zastavini pragovi nek čekaju neki drugi projekat na sigurnome
Nevalja ti posao za niš...pa di ti je dio za uzgajanje ruzine? ako ga nema obavezno ga napravi
Zloćko- MODERATOR SPAMER
evo i prag riješen jučer bilo malo natezanja ,al pametniji popušta
Zloćko je napisao/la:Nevalja ti posao za niš...pa di ti je dio za uzgajanje ruzine? ako ga nema obavezno ga napravi
a što mi ga ne čuvaš ti kod sebe? pa ni valjda da si mi i ruzinu prodao!?
kodmene ruzine mora bit obavezno! pošalji to k meni ja ću ga napravit da bude ruzinav
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Stranica 8 / 13. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Stranica 8 / 13.