Pitanja, pitanja...
4 posters
Stranica 1 / 1.
Pitanja, pitanja...
Pozdrav!
Kada upalim sva 4 žmigavca radi samo desna strana?
Nakon što recimo dam desni žmigavac lampica zasvijetli jednom dvaput i prestane ali žmigavci i dalje normalno rade?
Truba mi je spojena na gumb, pošto valjda nije radilo na volanu, jel se može kako popravit truba na volanu pošto nekako gubi kontakt na tom gumbu, pa većinu vremena ne radi?
Gdje se pali pranje prozora? kamo se miče ona ručica brisača (da nešto ne potrgam)...
Kako se vadi ono svjetlo iznad vozačeve glave pošto je pregorjelo?
Kada upalim sva 4 žmigavca radi samo desna strana?
Nakon što recimo dam desni žmigavac lampica zasvijetli jednom dvaput i prestane ali žmigavci i dalje normalno rade?
Truba mi je spojena na gumb, pošto valjda nije radilo na volanu, jel se može kako popravit truba na volanu pošto nekako gubi kontakt na tom gumbu, pa većinu vremena ne radi?
Gdje se pali pranje prozora? kamo se miče ona ručica brisača (da nešto ne potrgam)...
Kako se vadi ono svjetlo iznad vozačeve glave pošto je pregorjelo?
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Re: Pitanja, pitanja...
pazi vako to sto ti ne rade sva 4 vjerovatno ti se na spojevima zmigavaca ufatio oksid (skini zmige i osmirglaj) ta lampica sto zasvijetli 1 ili 2 put to je normala (barem kdo mog frenda je tako) za trubu ti nrzz rec nista pametno jer je i kod mene ista situacija pranje prozora ako mislis na spricanje vode na prozore ti je u stvari malo gumena pumpica koja ti se nalazi na tabli iznad mjenjaca ispod prekidaca za sva 4 rucica brisaca se mice prema dole ako je ispravna svijetlo iznad vozaceve glave ti je u retrovizoru tako da skini retrovizor na 2 sarafa je onda ga podvali izmedju 2 lima najbolje nozem otvoris ga i ko hadzija zamijeni sjalicu eto nadam se da sam ti pogo
malik- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 16.09.2011
To sam i ja mislio za žmigavce, ali oni normalno rade kada dam samo desni ili lijevi, a jedna strana ne radi kada dam sva 4... ja imam lampicu iznad vozačeve glave gdje inače bude ručka kod ostalih putnika, nemam lampu u retrovizoru? (ili se možda ta lampa ne vidi)... da na špricanje vode sam mislio, probat ću sutra... Hvala!
Basko- Aktivni Član
Nove serije imaju lampu iznad vrata, kao od jugića ili 101. Na jednoj od bočnih (kraćih) strana, mislim kontra prekidača, ima utor u koji nježno gurneš šrafciger i polako odigneš. Serijski fiće nemaju prekidač za pranje šoferšajbe na ručici brisača, bez obzira što piše Wipe-Wash.
AgentOrange- Aktivni Član
- Broj komentara : 201
Registration date : 26.07.2012
Danas sam skinuo lampicu nije ni čudno da nije radila kad je bila uništena... skužio sam kako se peru prozori, treba dat nobelovu nagradu onome ko je to smislio
Basko- Aktivni Član
Kako se peru prozori?
pa šta neznaš... (pumpaš onu gumicu desno-dolje od volana)
Basko- Aktivni Član
Pa znam. Ali pitao si gdje se pali pranje prozora na ručici brisača... Pa sam mislio da imaš neku preradjevinu od juga ili slično...
Ovakve pumpice imala je većina auta iz tog vremena (NSU-na gumbu od prekidača, prvi stojadini i peglice-pumpica u tabli s instrumentima, reno 4-pumpica na podu). Alternativna rješenja-pumpica pod tlakom zraka iz rezervne gume, na VW bubama...
Ovakve pumpice imala je većina auta iz tog vremena (NSU-na gumbu od prekidača, prvi stojadini i peglice-pumpica u tabli s instrumentima, reno 4-pumpica na podu). Alternativna rješenja-pumpica pod tlakom zraka iz rezervne gume, na VW bubama...
A pa nisam znao gdje se pali pranje, pretpostavljao sam na ručici brisača kao na svakom "normalnom" autu
ali ovako je još bolje... (nema motorića=jedna stvar manje koja se može pokvarit)
ali ovako je još bolje... (nema motorića=jedna stvar manje koja se može pokvarit)
Basko- Aktivni Član
Pomoć ako netko zna! može li se kako pritegnuti ono leptir staklo na vratima, pošto kada ga otvorim ide jako lagano pa se u vožnji samo zatvara... i nema onog graničnika pa se otvara za 180°
Basko- Aktivni Član
probaj na gornji sraf vidi se spolja jako uocljiv detalj (oci para )
malik- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 16.09.2011
Ne koči ta zakovica leptir,več u vratima na sredini donjeg dijela leptira ima nazovimo to kočnica u obliku slova U koja "koči" osovinu na kojoj se vrti leptir.Nju treba stisnut da se leptir na vrti sam od ogromne brzine našeg auta!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
znači trebao bih skinut tapecirung za doć do toga? onda će to pričekat još neko vrijeme, al riješit ću. hvala! (ili je to sa vanjske strane vrata, ne ispod tapecirunga?)
Basko- Aktivni Član
Pa nebi valda rezal pleh zbog toga!!Buš to rešil ak skineš tapecirung a onda leptir i ti se pokaže !!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
aha ok to će onda malo pričekat, pošto mi se najvjerovatnije neće u skorije vrijeme dat skidat tapecirung... Hvala!!
Basko- Aktivni Član
Similar topics
» dva pitanja
» Par pitanja o peglici
» Grgina pitanja...
» pitanja,nedoumice,dileme
» Puno pitanja...jednog početnika....
» Par pitanja o peglici
» Grgina pitanja...
» pitanja,nedoumice,dileme